Persoanele in cautarea unui decor care sa iasa in evidenta prin armonia perfecta si printr-o atmosfera linistitoare apeleaza, adesea, la stilul asiatic.

Persoanele in cautarea

unui decor care sa iasa in evidenta prin armonia perfecta si printr-o atmosfera linistitoare apeleaza, adesea, la stilul asiatic. Acesta este indicat, in special, in cazul dormitoarelor, intrucat se remarca prin echilibru, pace si simplitate. Este recomandabil ca persoanele care au o viata agitata si intampina probleme cu somnul sa isi amenajeze dormitorul in stilul asiatic.

In primul rand, un astfel de spatiu se caracterizeaza prin simplitate. Aceasta simplitate o regasim si in amenajarile minimaliste, care isi au originile in stilul asiatic. Astfel, dormitorul trebuie sa fie, inainte de toate, cat mai aerisit. Totul este minimal, se evita dezordinea si decoratiunile in exces. Toate obiectele inutile se vor depozita, astfel incat sa nu fie la vedere si sa nu incarce vizual incaperea. De asemenea, electrocasnicele vor fi scoase din dormitor.

Mobilier

Mobilierul este simplu, in linii drepte, realizat din lemn inchis la culoare. Acesta se remarca prin geometria riguroasa, intalnita si la stilul minimalist si prin inaltimile reduse. Intr-un dormitor asiatic, ca piese de mobilier, sunt suficiente patul, noptierele simple si un dulap. Alte piese, precum masa de toaleta, comoda TV sau fotolii se vor evita a se folosi.

Paleta cromatica

Paleta cromatica specifica stilului asiatic face trimitere la natura. Astfel, iti recomandam sa vopsesti peretii sau unul dintre acestia in maro inchis, verde maslina, rosu sau auriu, pe care le poti combina cu tonuri de crem sau verde pal.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri