Preia energiile pozitive si revitalizante ale naturii si adu-le in interiorul caminului tau! Foloseste-te de culoare verde in decorarea locuintei tale.

Reprezentanta naturii, culoarea verde semnifica viata, tineretea si libertatea. Se considera ca persoanele care iubesc aceasta culoare au o inclinatie catre progres si ca sunt intotdeauna dispuse sa ii ajute pe cei din jurul lor. De asemenea, aceste persoane sunt demne de incredere, grijulii, iar in jurul lor dainuiesc fericirea si pacea.

Culoarea verde linisteste atat fizicul, cat si psihicul. Din punct de vedere psihologic, aceasta este asociata cu meditatia, echilibrul, linistea, calmul, prospetimea si este un bun remediu pentru gripa, dureri de cap, nevgralgii, ulcer, tulburari cardiace.

Utilizat in nuantele potrivite, verdele poate fi folosit in orice incapere a locuintei, de la living si dormitor, pana la baie.

Living



Daca iti doresti un living contemporan, fresh si cu un aspect revigorant, atunci culoarea verde este cea mai indicata. Aceasta o poti folosi fie vopsind unul dintre pereti in nuante inchise de verde ori decorandu-l cu un tapet cu motive florale sau in dungi, fie alegand o canapea sau un fotoliu verde, simplu, ori cu un imprimeu in mai multe tonuri. Nu uita sa accesorizez camera de zi, cu draperii, perne decorative si vaze verzi.

Dormitor

In dormitor, iti recomandam sa alegi nuante usor albastrui. Verdele este o culoare odihnitoare, motiv pentru care il poti folosi si in aceasta incapere. Il poti introduce sub diferite forme: lenjerie de pat, draperii, corpuri de iluminat. Daca optezi pentru finisarea peretilor in verde, alege un tapet cu un imprimeu spectaculos si decoreaza dormitorul cu mobilier alb sau cafeniu.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri