Amenajarea dormitorului poate sa nu para o activitate foarte complexa, insa, ea trebuie sa se desfasoare cu un grad ridicat de atentie deoarece, fiind camera in care ne odihnim trupul si mintea, ea trebuie sa impleteasca atat culori pe care ochiul nostru le accepta, cat si materiale si texturi care sa nu provoace stari de disconfort.

Cum iti alegi mobila potrivita pentru dormitorul tau?

Este adevarat ca dormitorul nu este prima incapere la care te gandesti atunci cand vrei sa redecorezi, dar cand vei fi pus fata in fata cu optiuni de amenajari pentru dormitor, toata atentia ta se va indrepta doar spre patul confortabil caruia inca nu te-ai hotarat daca sa ii pui baldachin sau nu. Acesta este locul in care castigi forte proaspete pentru urmatoarea zi, nimeni nu vrea sa fii distrat la serviciu din cauza somnului prost cauzat de un pat incomod. Asadar, merita sa ne rupem putin din timp si sa pornim in cautarea mobilei perfecte, a tapetului mult visat si a dulapului cu multe rafturi si spatiu asa cum l-ai visat.

Daca te-ai decis sa iti amenajezi dormitorul, trebuie sa iei in considerare ca aceasta mica sarcina te poate costa destul de mult. In primul rand trebuie sa te hotarasti asupra stilului care se potriveste cel mai bine gusturilor tale: antic, modern, rustic; varietatea de dormitoare este foarte mare. De exemplu, mobila moderna de dormitor este foarte populara deoarece toate piesele pot fi achizitionate sub forma unui model pre-stabilit, asta spre deosebire de mobila antica - piesele se gasesc greu in targurile vintage de mobila si nu vor arata ca apartinand aceluiasi set.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Poti incerca sa faci un exercitiu de imaginatie si sa adaugi pe langa clasicul pat si nelipsitele noptiere, si un covor viu colorat, cu forma geometrice sau simplu si clasic, o lampa, colectia de carti sau, de ce nu, o vaza cu aspect deosebit. Este important sa iti personalizezi dormitorul, ca el sa faca parte din gandurile si emotiile tale, sa contina fragmente din pasiunile tale, astfel ca in momentul in care te retragi spre odihna, simbioza cu patul, perdelele, culoarea peretilor, sa fie perfecta.

Amenajarea dormitorului mult visat

Daca te-ai decis cum ai vrea sa arate dormitorul si ai plecat in cautarea mobilei perfecte, s-ar putea sa

ai o mica surpriza si sa nu gasesti exact ce aveai in minte in momentul in care ti-ai spus ca te apuci de treaba. Nu te panica si nu renunta la ideile tale, pana la urma vei gasi o cale; poti contacta un prducator de mobila la comanda sau poti incepe sa descoperi site-uri de mobila care ofera e larga varietate de modele, la preturi mai mici decat in magazine. Desi mobila moderna este usor de achizitionat, aceasta vine, de multe ori, in culori inchise, ceea ce nu e un avantaj deoarce vor produce impresia unui spatiu mai mic. Nici mobila extravaganta nu este o idee foarte buna; e posibil sa nu o mai agreezi dupa o perioada relativ scurta asa ca nu lua decizii pripite, alege culori pastelate, forme si texturi usoare si placute. Gandeste-te ca acela va fi decorul in care te vei trezi in fiecare dimineata si nu trebuie sub nicio forma sa fie obositor. Daca totusi nu te poti desparti de un model care se gaseste doar in culori inchise, poti adauga cateva culori puternice cum ar fi o lampa rosie sau o draperie verde; si albul va face sa dispara dominatia unei culori inchise.
Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Amenajarea unui dormitor modern inseamna simplicitate, nu trebuie adaugat un numar infinit de accesorii, ci doar acelea alese cu atentie, cele care nu ingreunaza camera cand e privita pentru prima data. Cateva fotografii inramate, poate chiar o pictura sau o lampa inalta sunt accentele de care ai nevoie. Pernutele sau paturile pufoase aruncate in exces pe pat nu sunt o idee buna deoarece nu se incadreaza bine stilului.

Sursa foto main/front: cliff1066


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri