O afacere, fie că este la început de drum sau chiar are ceva ani de experiență, are nevoie de promovare. Înscrie-te pentru a participa, în mod gratuit, la Factory Bootcamp, o tabără de 2 zile, care va avea loc la București pe 16 și 17 februarie, ca să înveți cum să-ți transformi afacerea și să o promovezi în fața tuturor ca să ai mai mulți clienți.

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro va avea loc pe 16 și 17 februarie 2024 în București. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, despre cum să devină vânzători mai buni dar și lideri pentru echipele lor.

De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - marketing pentru afacerea ta

Printr-o strategie de marketing, afacerea ta se va diferenția de restul afacerilor din același domeniu, își va găsi vocea, locurile în care să fie prezentă și oamenii cărora se adresează.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Vei afla cele mai eficiente moduri în care să faci o strategie de marketing pentru afacerea ta de la Claudiu Jojatu, cofondator Milk & Cookies Studio, unde oferă servicii de comunicare digitală, digital branding și content design pentru mai mulți clienți. Este absolvent de Zootehnie, fost violoncelist, pilot de curse amator, self-made-not-there-yet billionaire, în căutarea libertății de a lucra de oriunde din lume, cu clienți în care crede și care au impact pozitiv în piață.

Pe lângă agenția de marketing, Claudiu a cofondat și Viața de freelancer, un proiect educațional care să susțină comunitatea de freelenaceri din România, unde persoanele interesate găsesc sfaturi practice, detalii administrative și alte informații prin care pot să-și scrie propria poveste a succesului.

La Factory Bootcamp, tabără antreprenorială care are loc la București, pe 16 și 17 februarie, vei afla de la Claudiu, un specialist în domeniu, cum poți crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt pașii de la care pornești și ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe așteptările și nevoile clienților. Înscrie-te aici pentru o șansă de a fi ales să participi la Factory Bootcamp 2024. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Marketing-ul, cât mai simplist explicat, este un set de acțiuni prin care un brand își găsește publicul către care să vândă, proces care integrează și elemente de vizibilitate în media, și detalii de branding, și ce ține de activități de awareness și publicitate.

La Factory Bootcamp 2024 vei afla de la un specialist în domeniu cum poți crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt pașii de la care pornești și ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe așteptările și nevoile clienților.

Finanțează visul tău și înscrie-te la Factory Bootcamp. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html

Ce trebuie să pregătești dacă vii la Factory Bootcamp?

Este important să știi că cele două zile vor fi folosite pentru a face business-urile mai viabile. De asemenea, discuțiile vor continua după cele două zile de eveniment.

Ce trebuie să pregătești atunci când vei fi acceptat pe unul dintre cele 25 de locuri gratuite la Factory Bootcamp?

Să știi să prezinți afacerea ta în 5 minute

Chestiunile de bază ale planului de afaceri de mai sus

Lipsurile pe care le are afacerea sau ideea ta de afaceri astăzi - ce ai nevoie pentru a duce lucrurile mai departe?

În timpul celor două zile vei completa aceste lipsuri cu strategii pe care urmează să le implementezi, cu ajutorul speakerilor, participanților și experților de la Raiffeisen Bank.

Sunt doar 25 de locuri la Factory Bootcamp. Înscrie-te în formularul de aici care se completează în 5 minute. https://ic.events/landing/bHFPWQ==/factory-bootcamp-i.html


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri