Criza de incredere poate fi provocata de esecul unei afaceri importante, de ruperea unei relatii sau de pierderea locului de munca. Cand cineva sufera o criza de incredere, chiar si lucrurile simple, evenimentele simple pot afecta profund persoana in cauza. Pentru a te proteja de o astfel de situatie, trebuie sa recastigi controlul asupra propriilor emotii, sentimentele si chiar asupra propriei vieti.

Exercitiile de vizualizare sunt instrumente puternice. Ceea ce simti in timpul acestor exercitii, emotiile aferente, iti afecteaza subconstientul foarte mult. Fa-ti din asta un obicei. Vei vedea ca poti depasi toate obstacolele.

Increderea in sine este mai mult decat o stare de spirit. Aceasta provine si din bunastarea fizica. Exercitiile regulate cresc nivelul de energie si te fac sa te simti sanatoasa. Atunci cand te simti in forma creste si entuziasmul, iar entuziasmul iti sporeste increderea in tine.

In aceeasi masura si felul in care te imbraci iti sporeste increderea in tine. Chiar si cele mai simple lucruri, cum ar fi un somn bun, te ajuta sa te simti mai sigura pe tine. Pe de alta parte, alcoolul si drogurile pot mari anxietatea si gandurile rele.

Trebuie sa inveti sa vorbesti deschis. Cand eziti sa vorbesti, foarte frecvent, devii prizoniera propriei timiditati. Vrei sa te exprimi, dar timiditatea nu iti permite. Acest lucru iti poate afecta respectul de sine si iti poate scadea increderea in tine. Nu permite acestei situatii sa continue. Poate ca ai mai multe cunostinte decat colegul tau, dar acesta din urma este in centrul atentiei pentru ca el nu ezita sa isi exprime ideile. Ceilalti pot gasi punctele tale de vedere mai interesante, dar trebuie mai intai sa te faci ascultata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Situatia ta nu se va schimba peste noapte. Imbunatatirile pot lua timp. Trebuie doar sa crezi in tine si sa te asiguri ca faci ceea ce este nevoie pentru a-ti construi increderea in tine.

Un articol de Alina Tanasie

Sursa: informatiiprofesionale.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri