Daca nu ai inteles exact care este intrebarea sau daca aceasta nu a fost clar formulata, cere cateva clarificari intervievatorului. Daca, in continuare, simti ca interviul nu decurge asa cum ar trebui, poti intreba angajatorul direct daca are anumite temeri cu privire la posibilitatea de a te angaja sau intrebari la care i-ai putea da niste raspunsuri. In cazul in care intervievatorul pare plictisit sau distrat, trebuie sa retii ca este important sa afli motivele care stau in spatele unui astfel de comportament.

Magulirea iti deschide orice usa

Toti oamenii, inclusiv intervievatorii, se simt bine atunci cand sunt apreciati de cei din jur. Pentru a-ti binedispune angajatorul, fa-i un compliment, spune cateva cuvinte frumoase despre companie, birou sau orice ar putea sa-i faca placere sa auda – aceasta demonstreaza ca esti o persoana cu o atitudine pozitiva, calitate foarte des cautata de catre manageri la persoanele care candideaza la un job. De asemenea, vei dovedi ca esti bine pregatit, ca te-ai documentat in privinta companiei, ceea ce, cu siguranta, iti va conferi un avantaj.

Trebuie insa sa fii atent la urmatoarele aspecte: complimentele nu trebuie sa fie prea evidente, prea numeroase sau prea personale (intervievatorul nu va lua in serios observatiile tale asupra tunsorii sale „grozave”). Este de preferat sa faci complimente simple, dar sigure, referitoare la companie, de exemplu: „cat de prietenoasa pare atmosfera de la birou”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Se poate ca nu din cauza ta sa nu mearga bine interviul

Daca simti ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru ca interviul sa decurga cat mai bine, dar atmosfera este tot rece si anosta, iata sfatul nostru: „Prezinta-te cat mai bine, si treci mai departe”.

Este posibil ca intervievatorul sa aiba anumite probleme personale sau de sanatate, sau pur si simplu sa aiba o zi proasta, sau alte motive care nu au nici o legatura cu tine.
Retine ca trebuie sa ai incredere in tine si nu te lasa demoralizat de o eventuala nereusita in cadrul unui interviu – straduieste-te ca totul sa decurga cat mai bine si nu te ingrijora in privinta lucrurilor pe care nu le poti controla.

Sursa: ejobs.ro.

Citeste si alte articole pe ejobs.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Micile amanunte care iti pot salva interviul

Prima impresie

19 lucruri pe care sa nu le faci in timpul interviului

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri