Testul TILIRR al personalitatii secrete: Ce Stapan (Avatar) al Curcubeului esti?

Ne inclinam! Esti LAELITH, Stapana a Curcubeului si Tilirreh al Violetului
Rezultatele testului:

Ne inclinam! Esti LAELITH, Stapana a Curcubeului si Tilirreh al Violetului

Dintre toate culorile curcubeului, Violetul este cea mai subtila, ea simbolizand receptivitatea delicata. Lumina Violet a curcubeului, sinonima si cu misterul sau puterea iubirii neconditionate, este guvernata de Laelith. Laelith, spune Vera Nazarian, simbolizeaza Iubirea Spirituala si Divina si este Stapana Felului de a fi al Lucrurilor.


Daca personalitatea ta este guvernata de Laelith, Tilirreh-ul Violetului, inseamna ca esti o persoana iubitoare si calda, capabila de un mare devotament fata de persoanele la care tii. Abnegatia ta ii cucereste pe multi si ii determina sa isi doreasca sa se afle in preajma ta. Ii incurajezi si ii sprijini pe ceilalti si le esti alaturi la bine si la rau, ori de cate ori au nevoie de tine. Rabdarea, loialitatea, pacea si linistea ta interioara sunt punctele tale forte.


Ai un suflet frumos, bun si pur, dar si tendinta de a avea o stima scazuta de sine si o incredere in sine care lasa de dorit. Laelith te provoaca sa iti imbunatatesti acest aspect al personalitatii tale. La fel cum ai incredere in ceilalti, trebuie sa ai incredere si in tine. Totodata, ai o fire ingaduitoare si ii intelegi pe ceilalti. Daca nu au savarsit o greseala iremediabila fata de tine, ii ierti cu usurinta pe cei care ti-au gresit. In ciuda blandetii si a bunatatii tale native, esti hotarata si ferma in ceea ce ti-ai propus, o forta de neoprit. “Esti mama care consoleaza, tatal care protejeaza, sora care imparte, fratele care iti sta aproape, prietenul care va fi intotdeauna acolo, iubitul care va pretui si va onora”, iata ce frumos te caracterizeaza Vera Nazarian pe site-ul www.veranazarian.com.


Foto: Sxc.hu

Ți-a plăcut acest quiz? Dă-l mai departe!

Setari Cookie-uri