Perioada indicata de a incepe sa dam bebeilor primele papine
Intra in contul tau
|
moruzov_raluca 9 mesaje Membru din: 4/02/2009 |
sint o mamica tinara si as multumi tuturor mamicilor cu experienta care mar putea ajuta.pediatra mia zis ca la 6 luni totusi mi se pare cam tirziu.si cam ce ar fi indicat sa le dau la inceput.eu zic ca asa am ajuta toate maicile tinere care nu au prea multa experienta.va multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
raluca mihaela
|
|
|
|
|
ist 5 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: Botosani |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
moruzov_raluca 9 mesaje Membru din: 4/02/2009 |
multumesc din suflet pentru sfat.nu rea stiam sigur cum sa fac pentru ca cu fetita a fost diferit eu am aaptato pina la 1 an jumate si a stt cu soacra mea vreo 2 luni si diversificarea ia facut dinsa iar baiatu e cu noi vream si alte sfaturi ca cu fata am avut ceva probleme ca iesea greu la toaleta si pedriata mia zis ca fost facuta gresita diversificarea si nu vroiam sa am aceleasi probleme si cu baiatu.sarumana si sa va dea dumnezeu sanatate.
Raporteaza abuz de limbaj
raluca mihaela
|
|
armina 1 mesaj Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
|
mera19732002 5 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: Iasi |
Am un baietel de 7 ani pe care l-am diversificat la 4 luni, fiind hranit artificial. Dupa cate am inteles acum diversificarea se face mai tarziu, in jur de 6 luni, dar depinde de situatie, daca e mare bebe, daca nu-i mai ajunge laptele, daca sta in fundulet, cu alte cuvinte daca e pregatit pentru diversificare. Pediatrul tau e in masura sa aleaga momentul si alimentul de inceput tot in functie de necesitatile copilului.Si cum s-a mai spus, un singur aliment o data, cu lingurita, cate o lingurita apoi crescand progresiv pana la cantitatea recomandata, apoi incepi altul. Nu e chiar atat de complicat pe cat pare.Acum am un baietel de 2 luni si suntem si noi curiosi cum va fi de data asta diversificarea.Succes si crestere usoara!
|
iulia_varvara 1 mesaj Membru din: 28/02/2008 |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro
raluca mihaela
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro