ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cuptorul cu microunde

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Va povestesc o ,,mare" intamplare pe care am trait-o alaturi de cuptorul cu microunde : acum cativa ani buni, am cumparat un cuptor cu microunde impreuna cu un set de vase pentru gatitul la cuptor. Mandra nevoie mare, cativa ani de zile am folosit aceste vase )erau de provenienta spaniola, luate din comert) Intr- buna zi am aflat tot de pe net despre dioxina -noxa care se degaja in timpul folosirii vaselor de plastic la cuptor...... si la scurt timp am aflat si bucuria de a fi facut cancer la san. Am aruncat toate vasele din plastic la gunoi, dar raul era deja produs. Nu am mai folosit cuptorul decat pentru incalzitul cafelei peste zi sau dezghetatul alimentelor congelate, folosind numai vase de ceramica sau sticla jena. ATENTIE SI TRAGETI CONCLUZII !!!
  citeaza   raspunde

imi pare rau. sper ca sunteti bine. scrieti si aici experienta dvs pentru ca sunt parinti care pregatesc mancare la microunde si copiilor mici folosind pungi de plastic etc.


www.delly.ro/comunitate/forum/view_topic/1031/pagina-2/PROBLEME-...

  citeaza   raspunde

De la: dellycieux, la data 2010-01-08 11:39:47imi pare rau. sper ca sunteti bine. scrieti si aici experienta dvs pentru ca sunt parinti care pregatesc mancare la microunde si copiilor mici folosind pungi de plastic etc.


www.delly.ro/comunitate/forum/view_topic/1031/pagina-2/PROBLEME-...

  citeaza   raspunde

sincer imi pare rau ca acesti parinti nu inteleg ''pericolui'' la care-si expun copiii folosind in mod constant cuptorul cu micro unde.Este adevarat ca timpul de pregatire al mancarii este fff scurt in comparatie cu aragazul dar recompensa de a avea copii sanatosi merita. Va mai sugerez ceva: exista cuptorase electrice care au dimensiunea unui cuptor cu microunde Este super comod sa gatesti cu el' deoarece poti folosi vase mici emailate, inox, yena,teflon ce ai la indemana pentru mancarea piciului pe care sigur il iubesti nespus. Este mai comod fata de aragaz atunci cand ai nevoie sa gatesti intr-o craticioara una sau doua portii In acest caz aragazul pare inr-adevar imens de mare si consumul de gaz pe masura ! Suucces celor care inteleg mesajul !!!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: