ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce s-a intamplat de fapt? ma doreste sau nu?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna! Am o mica dilema si as vrea sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la cateva intrebari. Imi place foarte mult de un barbat de 39 de ani, eu am 24 ani.Amandoi suntem implicati in relatii de ani buni cu alte persoane si nu avem de gand sa renuntam la persoanele iubite. Ne cunoastem de 2 ani si aproape mereu el isi exprima prin diverse moduri dragostea lui fata de mine. A fost si este singurul barbat cu care pot sa vorbesc orice despre sex si carui nu imi este rusine sa-i impartasesc din fanteziile mele. In urma cu sase luni la un eveniment organizat la un hotel, am dormit impreuna, atunci a fost momentul cand ne-am apropiat foarte mult unul de altul. Cu toate ca ne-am atins, sarutat si dormit impreuna, nu am facut dragost cu el. Mi-a fost team de multe lucruri, cu toate ca amandoi ne doream extrem de mult. De atunci au urmat telefoane, mesaje, intalniri si discutii despre sex, ne doream amandoi foarte mult si simteam ca innebunim unul in preajma celuilalt. Acum 2 zile iar am avut un eveniment si fiind amandoi cazati la acelasi hotel, am petrecut noptile impreuna. Totul a fost perfect, ne-am sarutat, atins, mangaiat si am vrut sa ma las dusa de val in bratele lui, insa problema a fost ca el nu s-a excitat deloc. Incerc sa inteleg ce s-a intamplat, pt ca stiu ca isi dorea la fel de mult ca si mine sa facem dragoste, era innebunit dupa mine. Insa cand am ajuns dezbracata in bratele lui, totul a fost ca un preludiu care nu se mai sfarsea. Intr-un final am adormit fara sa spunem nimic. A doua noapte, m-am trezit pe la 2 cu el la usa, nu putea sa doarma. Am incercat din nou si iar aceeasi problema, eu foarte excitata si il doream enorm, el isi dorea la fel de mult, am incercat toate metodele ca sa-l fac pe "domn" sa se ridice insa nimic. Am incercat amandoi sa gasim un raspuns dar nu am reusit. Incerc sa inteleg care a fost problema, de ce nu s-a excitat daca ma dorea atat de mult? Mi-a zis ca i s-a mai intamplat si cu alte femei, insa nu ma multumeste raspunsul acesta deloc si imi este foarte greau sa accept ce s-a intamplat tinand cont de diferenta de varsta dintre noi, felul cum arat si faptul ca stiu ca il innebunesc. Ma poate ajuta cineva cu o explicatie plauzibila? Va multumesc!
  citeaza   raspunde

Nu te supara dar...
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

si ce ai vrea sa stii?.... unde gasesti pastile pentru erectie?...s/au ce ?.......parerea mea este ca ar trebui sa o intrebi pe sotia lui .....poate ea stie mai bine e pacat sa pierzi timpul incercand pana reusesti ....timpul e pretios nu crezi?
  citeaza   raspunde

cel mai probabil sufera de o impotenta psihogena ( factori psihici ) respectiv te percepe intr-un anume fel , te doreste foarte mult si totusi ceva , la un moment dat il blocheaza.Sau poate fi impotenta fizica( organica) dar asta ii va spune medicul androlog...specializarea urologie_andrologie.
  citeaza   raspunde

Jenanta situatie pentru el si frustranta pentru tine!
Probleme de erectie. Du-l la doctor.

  citeaza   raspunde

De la: emilia001, la data 2010-05-02 18:31:25Buna! Am o mica dilema si as vrea sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la cateva intrebari. Imi place foarte mult de un barbat de 39 de ani, eu am 24 ani.Amandoi suntem implicati in relatii de ani buni cu alte persoane si nu avem de gand sa renuntam la persoanele iubite. Ne cunoastem de 2 ani si aproape mereu el isi exprima prin diverse moduri dragostea lui fata de mine. A fost si este singurul barbat cu care pot sa vorbesc orice despre sex si carui nu imi este rusine sa-i impartasesc din fanteziile mele. In urma cu sase luni la un eveniment organizat la un hotel, am dormit impreuna, atunci a fost momentul cand ne-am apropiat foarte mult unul de altul. Cu toate ca ne-am atins, sarutat si dormit impreuna, nu am facut dragost cu el. Mi-a fost team de multe lucruri, cu toate ca amandoi ne doream extrem de mult. De atunci au urmat telefoane, mesaje, intalniri si discutii despre sex, ne doream amandoi foarte mult si simteam ca innebunim unul in preajma celuilalt. Acum 2 zile iar am avut un eveniment si fiind amandoi cazati la acelasi hotel, am petrecut noptile impreuna. Totul a fost perfect, ne-am sarutat, atins, mangaiat si am vrut sa ma las dusa de val in bratele lui, insa problema a fost ca el nu s-a excitat deloc. Incerc sa inteleg ce s-a intamplat, pt ca stiu ca isi dorea la fel de mult ca si mine sa facem dragoste, era innebunit dupa mine. Insa cand am ajuns dezbracata in bratele lui, totul a fost ca un preludiu care nu se mai sfarsea. Intr-un final am adormit fara sa spunem nimic. A doua noapte, m-am trezit pe la 2 cu el la usa, nu putea sa doarma. Am incercat din nou si iar aceeasi problema, eu foarte excitata si il doream enorm, el isi dorea la fel de mult, am incercat toate metodele ca sa-l fac pe "domn" sa se ridice insa nimic. Am incercat amandoi sa gasim un raspuns dar nu am reusit. Incerc sa inteleg care a fost problema, de ce nu s-a excitat daca ma dorea atat de mult? Mi-a zis ca i s-a mai intamplat si cu alte femei, insa nu ma multumeste raspunsul acesta deloc si imi este foarte greau sa accept ce s-a intamplat tinand cont de diferenta de varsta dintre noi, felul cum arat si faptul ca stiu ca il innebunesc. Ma poate ajuta cineva cu o explicatie plauzibila? Va multumesc!
Pai eu stiu ca daca tu ai fii fata serioasa..Tiai vedea de treaba ta..Si nu te-ai incurca cu barbati insurati,,
  citeaza   raspunde

se vorbeste uneori de ,,efectul de domino al impotentei" format din anxietate, esec( a precizat ca i s-a mai intamplat si cu alte femei), cresterea acestei anxietati si astfel mai multe esecuri.
  citeaza   raspunde

De la: Celleste_, la data 2010-05-02 23:07:34Jenanta situatie pentru el si frustranta pentru tine!
Probleme de erectie. Du-l la doctor.


sa-l duca la doctor sau..sa-l schimbe
  citeaza   raspunde

Nu-l schimba ca-l iumbeste...

  citeaza   raspunde

schimbat..,schimbat..,evident..

  citeaza   raspunde

De la: roby_cado, la data 2010-05-02 23:13:51schimbat..,schimbat..,evident..
cu tine?
  citeaza   raspunde

nu draguta..
  citeaza   raspunde
de ce-ai rosit?
  citeaza   raspunde

jeu...?
  citeaza   raspunde
hm, faci pe niznaiu' ....
  citeaza   raspunde

te-ai prins..,ha?
  citeaza   raspunde
vezi? vrei sa-l schimbe cu... sa scriu ca e " evident"?
  citeaza   raspunde

gresit..

ideal ar fi sa se schimbe ea..,dar..,putin probabil..
  citeaza   raspunde

mey voi trebuie sa va retrageti in ,,vastele apartamente"..scuzati imixtiunea , va las sa continuati :-)
  citeaza   raspunde

sunt deja pe drum..

noapte buna...
  citeaza   raspunde
ea, de ce sa se schimbe? bubita nu-i la ea.
  citeaza   raspunde
noapte buna.
  citeaza   raspunde

De la: reyya, la data 2010-05-02 23:47:10mey voi trebuie sa va retrageti in ,,vastele apartamente"..scuzati imixtiunea , va las sa continuati :-)
ai dreptate, ma retrag .Noapte buna!
  citeaza   raspunde

Multumesc pt raspunsuri si pentru sfaturi! Celor ce au putut sa ofere asa ceva. As aprecia daca nu ati judeca, nici el si nici eu nu suntem casatori ci doar implicatii in relatii de ani buni. Am postat acest subiect pentru a incerca sa gsesc un raspuns la cele intamplate, este pentru prima data cand patesc asa ceva. Sa schimb ceva la mine, ce? In ochii lui sunt cea mai frumoasa, tanar si desteapta femeie pe care a avut-o pana acuma. Este al doilea barbat in fata caruia imi desfac piciaorele si asta pentru ca il doream extrem de mult.
  citeaza   raspunde

De la: emilia001, la data 2010-05-03 13:36:21Multumesc pt raspunsuri si pentru sfaturi! Celor ce au putut sa ofere asa ceva. As aprecia daca nu ati judeca, nici el si nici eu nu suntem casatoriti ci doar implicati in relatii de ani buni. Am postat acest subiect pentru a incerca sa gasesc un raspuns la cele intamplate, este pentru prima data cand patesc asa ceva. Sa schimb ceva la mine, ce? In ochii lui sunt cea mai frumoasa, tanar si desteapta femeie pe care a avut-o pana acuma. Este al doilea barbat in fata caruia imi desfac picioarele si asta pentru ca il doream extrem de mult.
  citeaza   raspunde

De la: liaiedera, la data 2010-05-02 23:52:12


ea, de ce sa se schimbe? bubita nu-i la ea.


"...da..,asa e..,bubita nu-i la mine..,si nici la cel cu care am o relatie de cativa ani(chiar daca nu suntem legitimi)..,ci la cel dupa care m-i s-au aprins mie calcaiele...,offf,nimeni nu ma intelege.."

vedeti voi..,din cand in cand,"barbosu"(a se intelege Dumnezeu) se mai uita si in jos..
  citeaza   raspunde

V-am spus ca hartia aia schimba mentalitati? Ia uite cum se simt ei liberi si fara prejudecati doar pentru ca nu-s casatoriti. Nu conteaza ca sunt ca si...
  citeaza   raspunde

Buna...din cea ce spui u el s a emotionat.. exista situatii in care persoana doreste atat e mult incat se emotineaza...se cramponeaza si gata nu mai merge:)..incercati din nou mai calm de data asta..BAFTA!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: