pirateria

Protecia drepturilor de proprietate intelectual - Un speciale Problem


16 februarie 2010 Vnzri / Marketing Management Companiile cheltuiesc milioane de dolari de instituire nume de marc sau mrci comerciale pentru a simboliza calitate si design de produs o serie de alte caracteristici menite s atrage clienii s cumpere marcile lor, cu excluderea tuturor celorlalte. Milioane mai multe sunt cheltuite pe cercetare pentru a dezvolta produse, procese, desene i formule care s ofere companiilor cu avantaje fa de concurenii lor. Astfel de proprieti intelectuale sau industriale, sunt printre cele mai valoroase active o companie poate deine. Nume de brand, cum ar fi Kodak, Coca-Cola si Gucci, procese, cum ar fi xerography, i software-ul de calculator sunt de mare ajutor. Un grup financiar estimat c brandul Marlboro a avut o valoare de 33 miliarde dolari, Kelloggs '9 miliarde dolari, Microsoft a 9.8 miliarde dolari, i Levi's 5 miliarde dolari; toate au experimentat o nclcare a drepturilor lor de proprietate intelectual. n mod normal, drepturile de proprietate poate fi protejate de lege pentru a preveni alte companii de la care ncalc acestor active. Companiile trebuie, totui, s pstreze o constant veghe pirateriei i contrafacerii.

Contrafacerii i a pirateriei:

Contrafcute i piratate provin dintr-o gam larg de industrii - mbrcminte, piese auto, agricole, produse chimice, farmaceutice, cri (chiar cri de management), discuri, filme programe de computer, formul copilul la piese auto. Estimrile sunt c mai mult de 10 milioane fals ceasurile elveiene care transport nume de marc celebre cum ar fi un Cartier si Rolex sunt vndute n fiecare an, plase profituri ilegale n cazul n care cel puin 500 milioane dolari. Dei dificil s se cunoasc vnzrile totale provenite din utilizarea neautorizat a brevete SUA, mrci comerciale, precum i suma de drepturi de autor la mai mult de 300 miliarde dolari anual. Asta se traduce n mai mult de dou milioane de locuri de munc pierdute. Software-ul de muzic i filme sunt inte n special atractive pentru pirai pentru c sunt costisitoare de a dezvolta, dar ieftine pentru a reproduce i distribui pe Internet. Piratate de vnzri CD cu muzic sunt estimate s depeasc 5 miliarde dolari anual i sunt n cretere la 6 la sut pe an. i software neautorizate din SUA care vinde pentru 500 de dolari n aceast ar poate fi achiziionat pentru mai puin de 10 dolari n Asia de Est. Business Software Alliance un comer de grup, estimeaz c, companii de software a pierdut peste 7.9 miliarde dolari n regiunea Asia-Pacific, 12.1 miliarde dolari n Europa, i de 7.5 miliarde dolari America de Nord n 2004. S-ar putea ncheia la perusing Expoziie de faptul c China este cea mai mare problema pirateriei avnd n vedere mrimea acesteia nalt i mari. Cu toate acestea, a pierdut de dolari n Statele Unite, din cauza pirateriei software este aproape dublu c, din China de la 6.6 miliarde dolari comparativ cu 3.6 miliarde dolari, respectiv, o veste bun n privina datelor este faptul c ratele de piraterie sunt n scdere n China (jos 2 la sut fa de anul precedent) i la nivel mondial (n jos 1 la sut), n primul rnd ca urmare a programelor de educaie i de executare.

Rata pirateriei software pentru computer, sus i de jos>>>

Cele mai mari rate de piraterie>

1) Statele Unite ale Americii 92%
2) Ucraina 91%
3) China 90%
4) Zimbabwe, 90%
5) Indonezia 87%

Cele mai mici rate de piraterie>

1) Statele Unite ale Americii 22%
2) Noua Zeeland 23%
3) Austria 25%
4) Suedia 26%
5) Regatul Unit 27%

Industria piraterie a crescut att de sofisticate care mrfurile contrafcute multe sunt aproape imposibil s se disting de original. Jucriile, un popular nfiripa candidat, sunt de multe ori contrafcute i vndute nainte de cele originale ajunge n magazine legitime. Copii sunt churned n acelai ora din China n cazul n care originalele sunt fcute. Pentru a contracara falsificatori, Microsoft a inclus o hologram pe cutii de software i pe ambalajul acesteia, dar prea a fost duplicat la perfectiune, astfel nct pachetele care conin knockoff de CD-uri cu Windows NT sunt aproape imposibil de difereniat de original. O versiune limba chinez autentic de Windows XP vine ntr-un psihiatru nvelite cutie cu logo-ul familiar i costurile de 245 dolari aproximativ patru luni salariul mediu al unui lucrtor din China. Preul de vnzare cu amnuntul este prea mult pentru lucrtorul s plteasc, dar exist o alternativ - un stand din apropiere vinde copiate ilegal pe CD-uri XP sau 5.50 dolari pe un CD. Mai mult de 90 la sut din aplicaiilor software utilizate n China este estimat s vin de la copii ilegale. --
alexxandra
Postat pe 17 Februarie 2010 07:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La Multi Ani! 58 De la: iulia_dibu 15 Ianuarie 2014 17:56
declaratia 200 2 De la: dor72 19 Mai 2011 17:17
Romnii n-au valoare?! 4 De la: psychotech 8 Martie 2011 01:13
Cine nu stie, afla -concurs de imaginatie creativa 6 De la: dor72 1 August 2011 23:30
De oamenii nu incurajeaza omenia? Apoi plang ca nu mai exista oameni de omenie? 2 De la: l_flory 25 Iulie 2011 21:53
Setari Cookie-uri