Ce filme ati mai vazut
Intra in contul tau
Acest topic este inchis si arhivat!
|
Postat de
cinezee pe 2 August 2008 la 01:32
CE VA PLACUT , HAIDETI SA NE SPUNEM PARERILE
RECENT AM REVAZUT '' LISTA LUI SCHINDLER '' BLOGUL DEDICAT CAILOR : http://adapostcai-cinezee.blogspot.com/ |
|
Postat de
necunoscut pe 3 August 2008 la 03:24
ieri am vazut un film nou la cinema THE DARK NIGHT
merita vazut
|
|
Postat de
anakin pe 4 August 2008 la 15:05
Am vazut recent pe HBO "Curierul"... film fain, nu ma asteptam la asa ceva. Desi are filmare activa, cu relantiuri atunci cand este nevoie, cam scartaie naratiunea, altfel extrem de simplista.
Pentru a ajunge in varful piramidei trebuie sa accepti toate compromisurile sistemului. Eu nu voi ajunge niciodata in varf, pentru ca nu-mi place sa ling ghete. |
|
Postat de
andry pe 14 August 2008 la 22:43
eu ieri m-am uitat la sex and the city the movie...ii super fain filmu
|
|
Postat de
necunoscut pe 27 August 2008 la 12:32
A vazut cineva deja noul Dosarele X? Intotdeauna mi-au placut Mulder si Scully... poate ma duc sa-l vad si va povestesc dar mi-ar fi placut sa aud o parere inainte.
|
|
Postat de
necunoscut pe 1 Septembrie 2008 la 07:25
Buna fetelor, daca va plac filmele romantice va recomand sa le vedeti pe acestea: Deception, Atonement, Away from her, What happens in Vegas, Disturbia- acesta e un pic infricosator, TMNT-desene animate cu testoasele ninja, va sarut.
|
|
Postat de
klarra pe 1 Septembrie 2008 la 21:27
Am vazut "MAMMA MIA".Credeti-ma pe cuvant,este super filmul.Un film la care te vei ridica de pe scaun,ca sa dansezi ,vei aplauda deosebita prestanta a lui Meryl Streep,Pierce Brosnan,Amanda Seyfried si Colin Firth.Este filmul de care aveam nevoie,dupa atatea "razboaie,apocalipse,invieri din morti...".Este o gura de aer proaspat,pe muzica legendarilor ABBA. Vizionare placuta!
|
|
Postat de
greenpoison pe 3 Septembrie 2008 la 14:29
Academia de Politie 1 si 2 (urmeaza sa vad 3, 4, 5, 6 si 7)
|
|
Postat de
anaco pe 6 Septembrie 2008 la 00:36
Am vazut pe DVD Ceva, ceva tot o sa iasa, Something's Gotta Give cu Jack Nicholson am facut chiar si o recenzie la acest film. Daca aveti pc-uri care au dvd writer merita sa va faceti abonament la DVD Land.
http://ro.shvoong.com/movies/1833135-something-s-gotta/ |
|
Postat de
ofeluminitza pe 1 Octombrie 2008 la 16:56
Eu am vazut in wek :..BD cele trei si IF ONLY (super film)
|
|
Postat de
yavrum pe 2 Octombrie 2008 la 04:30
Nemo
pentru a 5 oara
TOTI TRAIM SUB ACELASI CER ;DAR NU TOTI AVEM ACELASI ORIZONT |
|
Postat de
sinziana_russ pe 28 Octombrie 2008 la 01:09
PRIDE AND PREJUDICE...
no comment |
|
Postat de
anakin pe 28 Octombrie 2008 la 15:46
Restul e tacere, filmul lui Nae Caranfil... si cred ca am sa il revad, mai ales pentru Ovidiu Niculescu, cel care joaca rolul mosierului Leon Negrescu, in opinia mea il joaca genial. Iar Mihai Gruia, in rolul marelui actor Iancu, este savuros de-a dreptul. Pot sa spun ca in opinia mea acest film le surclaseaza pe multe alte productii facute de dupa 90 incoace, si se apropie de "cel mai iubit dintre pamanteni", cel pe care eu il consider cel mai bun.
Pentru a ajunge in varful piramidei trebuie sa accepti toate compromisurile sistemului. Eu nu voi ajunge niciodata in varf, pentru ca nu-mi place sa ling ghete. |
|
Postat de
Arwena pe 31 Octombrie 2008 la 15:10
La capitolul filme romantice Colectia de filme realizate dupa romanele lui Jane Austen cred ca au intaietate (Pride and Prejudice, Sense and Sensibility, Emma, Persuasion, Mansfield Park, Northanger Abbey)
Viata e roz daca ai carioca buna! |
|
Postat de
iasomia pe 31 Octombrie 2008 la 18:16
maine,1 nov, la ora 20,30 ,pe "acasa"..am de gand sa revad "Legendele toamnei"..:)
|
|
Postat de
iulya022002 pe 1 Noiembrie 2008 la 12:41
Eu si iubitul meu vizionam in fiecare saptamana noi episoade din Stargate Atlantis si Prison Breake... asteptam sa apara o noua serie si din Heroes....
Va recumand sa vedeti Dinastia Tudorilor...amele sezoane.... Femeia obișnuită ar prefera frumusețea deșteptăciunii, pentru că bărbatul obișnuit vede mai bine decât gândește. |
|
Postat de
iulya022002 pe 1 Noiembrie 2008 la 12:43
recomand*
ambele* (scuze...am probleme cu tastatura)
Femeia obișnuită ar prefera frumusețea deșteptăciunii, pentru că bărbatul obișnuit vede mai bine decât gândește. |
|
Postat de
Arwena pe 1 Noiembrie 2008 la 17:51
Este dragutza intr`adevar seria Dinastia Tudorilor dar pe aceeasi tema este si filmul "The other Boleyn girl" numai ca este vazut din alta perspectiva, chiar daca actiunea este aceeasi
Viata e roz daca ai carioca buna! |
|
Postat de
iulya022002 pe 1 Noiembrie 2008 la 18:11
Am vazut si "The other Boleyn girl", insa "Dinastia Tudorilor" mi-a placut mai mult....si actorii mai frumosi.... cred totusi ca putem spune mai mult decat ca e privinta dintr-un alt unghi... tinand cont de anumite intamplari si relatii dintre personaje care chiar n-au legatura cu cele intamplate in serial. Dar merita vazute amandoua.
Femeia obișnuită ar prefera frumusețea deșteptăciunii, pentru că bărbatul obișnuit vede mai bine decât gândește. |
|
Postat de
adinus pe 2 Noiembrie 2008 la 15:34
Eu in general ma uit la multe filme..La cele care ma-m uitat recent. au fost:Legendele toamnei, Idila de noiembrie si Baieti rai 1 si 2.
|
|
Postat de
Fosta membra Garbo.ro pe 3 Noiembrie 2008 la 12:50
eu recomand YOUNG PEOPLE FUCKING!
e un film despre diferite tipuri de cupluri si de relatii, de la a) amicul si amica b) fostii c) one night stand d) cuplul tocilar e) initiatorii dupa ce am vazut filmul mi-am zis ca seamana foarte bine cu realitatea noastra, de zi cu zi, in care ne luptam cu propria sexualitate, indiferent de circumstantele in care ne aflam.. daca il vedeti, reveniti sa-mi spune-ti si mie parerea voastra!!
|
|
Postat de
Fosta membra Garbo.ro pe 16 Noiembrie 2008 la 13:58
THE NOTEBOOK - dragutz, romantic, YOU'VE GOT MAIL idem!
??? |
|
Postat de
gabriela_dutu pe 26 Noiembrie 2008 la 22:25
filme f bune recomanda,mircea badea.
de ex:hunting party;regii strazii;intalnire de gradul trei etc |
|
Postat de
adriand pe 1 Decembrie 2008 la 11:44
Saw 5 - Relansat in 24 octombrie 2008
|
|
Postat de
andreeastancila pe 4 Decembrie 2008 la 19:25
prison break, the bachelor-comedie romantica.minunate
nu-i nimic mai frumos ca un zambet de copil. |
|
Postat de
Alecsx pe 3 Ianuarie 2009 la 21:00
ma anakin am vazut curierul 3 sa te uiti la el sa vezi akolo film adevarat
|
|
Postat de
Alecsx pe 3 Ianuarie 2009 la 21:05
ma uit in general la multe filme...de obicei la toate cele ce apar....a aparut Yes man ultimul film a lui jim carrey de pana akm. Vi-l recomand si voua e super filmu akm incerc sa dau de filme de groaza dar nimeni nu stie si eu vreau groaza groaza ca nu ma sperii asha ushor...ce-mi recomandatzi?
|
|
Postat de
Alecsx pe 3 Ianuarie 2009 la 21:08
dak vretzi recomandari sa ma intrebatzi ca ma uit la orice gen ;)
|
|
Postat de
miha47 pe 4 Ianuarie 2009 la 12:18
Ultimul film pe care l-am vazut si m-a impresionat este 4 luni 3 saptamani 2 zile, e super,merita vazut si am mai vazut pe hbo DECRETEII..E mai degraba un documentar dsr e impresionant...Imi plac filmele romanesti...puteti sa imi sugerati ceva???
|
|
Postat de
_dulcik_ pe 8 Februarie 2009 la 23:21
The House Bunny,Sex Drive ,Feast 3: The Happy Finish
http://blog-feminin.blogspot.com |
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului BLOGUL DEDICAT CAILOR : http://adapostcai-cinezee.blogspot.com/ |

merita vazut
pentru a 5 oara
Promotia zilei pe Kuponiada.ro