Gelozie? Sau frica? Help!

Buna seara, dragile mele..va scrie o tanara sotie care are nevoie de un sfat sau orice vorba care sa ma faca sa imi inteleg starile. Povestioara mea incepe cu faptul ca de curand, mai exact de 4 luni m-am casatorit cu un om minunat, acest lucru a schimbat in bine relatia noastra, caci am fost despartiti o perioada de timp, in care fiecare a fost cu altcineva (orgoliul..).
Sa revin la subiectul meu, sunt o fire anxioasa, cu greu accept pe cineva in viata mea sau sa am incredere..insa lucrez cu oamenii, nu fug de ei, doar ca nu ii pot lasa sa se apropie de mine..asa o fi firea mea. Insa acum doua luni, ne-am cumparat un apartament, inainte de a-l cumpara acolo a stat o fata (politista ea) pe care intr-o seara am invitat-o la noi impreuna cu iubitul ei. Am zis ca, neavand prieteni in oras, sa dau o sansa sa ne cunoastem insa.. tipa a inceput sa flirteze zic eu dupa faptele ei (conversatia a avut loc intre ea si sotul meu aproape toata vizita, iar sotul meu fiind foarte sociabil din fire, a dat curs dar nu la modul acela; apoi au plecat cei doi iar ea cand a ajuns acasa, imediat i-a trimis o cerere pe facebook sotului si muulte like-uri) . Am privit suspicioasa initial aceste lucruri, mi-am zis ca e doar in capul meu. Apoi acesti doi tineri ne-au intors invitatia iar la insistenta sotului am mers..acelasi lucru.. vorba multa doar cu sotul meu, eu si prietenul ei nu eram acolo, practic. Am venit acasa, un pachet si de nervi si de durere in suflet, AM INCERCAT SA VORBESC cu sotul meu despre ceea ce cred eu si mi-a spus ca sunt bolnava de gelozia, ca gelozia e o boala grea, etc.. Nu stiu ce sa cred despre mine, despre ea.
O vad foarte des in oras si ma cuprinde o stare de tremur, de frica, de nu stiu cum sa mai explic. In urma acelor vizite o visam noaptea si ii auzeam vocea in somn. Probabil acel soc emotional e de vina. Dar nu inteleg de ce chiar si acum am aceste stari cand o vad. Parca e in permanenta prezenta in viata mea, iar oamenii fara caracter pe mine ma fac sa sufar foarte tare. Va rog, dragile mele, ajutati-ma! Orice sfat sau cuvant imi e de folos. O seara minunata!
garbo_463207
Postat pe 21 Februarie 2017 19:28
garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 20:25
Sincer, eu personal nu cred că te-ai înşelat. Fără să te cunosc, am încredere în spiritul tău fin de observaţie şi cred că ai observat tu ceva ... nu te-apuca-i tu de nebună să faci toate astea pur şi simplu din senin şi din nebunie. Hai să fim serioşi ... Faptul că a fost şi episodul cu "cererea de prietenie" de pe facebook, precum şi "argumentul" soţului tău că ai fi "bolnavă" de gelozie, mie unul, un bărbat trecut de-a lungul vieţii prin ... "patul" multor astfel de doamne căsătorite, "familiste" şi ... "de gaşcă", îmi spune că dincolo de tupeul lor inimaginabil prin care încearcă să controleze şi să domine dpdv emoţional această situaţie, stă de fapt scopul lor mârşav de a-şi creea o relaţie ... extraconjugală ... sau împotriva firii, ţinând cont că voi sunteţi căsătoriţi, iar ea are deocamdată doar iubit. Îşi "pregătesc" terenul ptr. a-şi construi o relaţie extraconjugală pe care s-o ascundă în faţa "alibiului" de "prieteni de familie" chipurile.
Întrebare : Nu-i aşa că printre altele, au făcut şi schimb de numere de telefoane ? Sau .... în acest moment, el are sau nu nr.-ul ei de telefon ? Eşti sigură că nu ? .... e un element foarte important care poate să-ţi spună multe ...
Din păcate, în ciuda faptului că oricât de mult ţi-ai dori să opreşti această "golănie" din partea lor, nu poţi face mare lucru ptr. că pur şi simplu n-ai cum ... Neîncrederea în sufletul tău după mine, cred că s-a instalat justificat şi dacă în urma unei discuţii serioase pe care s-o ai cu soţul tău în care să-i interzici orice fel de contact cu acea persoană - şi atenţie, urmărit apoi discret de tine (în apelurile telefonice, pe facebook, email. etc.) şi chiar să mergi până la al soma să aleagă între tine şi ea. Dacă nu vrea să "renunţe la ea" ... renunţă tu la el ... la soţul tău. Eu îţi spun că dacă nu "tai răul de la rădăcină", "prietenia" lor va evolua, se va transforma în ... amantalâc ascuns şi peste câţiva ani, când s-ar putea să apară în viaţa voastră şi un copilaş sau doi, să te trezeşti trădată şi părăsită. Nu ignora acest mesaj, citeşte-l cu atenţie şi te-aş ruga să-l păstrezi mult timp. Într-o zi, s-ar putea să-mi dai dreptate ... şi ascultă-mă ... ştiu ce spun. Instinctul îmi spune că în "subsidiar" se pune de-o groasă trădare la adresa ta şi nu trece nepăsătoare pe lângă această situaţie chiar dacă probabil, vor mai fi oameni care îţi vor spune că exagerezi tu. Lasă-i în pace, respectă-le punctul de vedere - fiecare răspuns care-l vei primi - este o bună intenţie la adresa ta, dar nu uita, ţine cont şi de ceea ce ţi-am scris eu. Şi ţi-o spun aşa ... din proprie experienţă de viaţă. Sănătate, succes şi ... atenţie maximă la cel de lângă tine sau la cei de lângă tine.
Sărut-mâna !








garbo208826
Postat pe 25 Februarie 2017 07:53
Si eu sunt de acord... intuitia feminina nu da gres niciodata, am patit si eu... imi spunea ca i doar in capul meu, ne-am despartit si am aflat ca avea o relatie paralela de 2 ani, exact de cand mintea mea bolnava de gelozie a simtit ceva.,, dupa un an in care am plans si m-am dat cu capul de pereti am intalnit un barbat minunat! Acum sunt linistita desi a avut de furca cu neincrederea mea...incet incet viata se aseaza pentru fiecare om'
Cristina_Neagu_1
Postat pe 25 Februarie 2017 10:49
GARBO208826 Inainte de toate vreau sa iti spun ca iti sunt profund recunoscatoare pentru faptul ca mi-ai raspuns si ca mi-ai oferit din timpul tau pentru a-mi raspunde. Referitor la parerea ta, ma aliniez si eu la cele spuse, desi nu credeam vreodata ca atat de prost imi voi alege o companie. Atitudinea mea fata de acea fata atunci când o întâlnesc este una sugestiva as spune, ma gândesc sa o sterg si de pe contul de Facebook ( caci doar eu i-am dat cerere) si cumva sa o sterg si din mintea mea. O sa tin minte, promit eu, sfatul tau. Sper insa, ca viata sa nu ma puna in asemenea situatii, caci zic eu, sunt prea sensibila pentru lumea asta in care traim. Sotul meu este plecat cate patru luni aproape de doua ori pe an, si nu as vrea sa imi umplu sufletul cu gânduri negre. Simt ca nu pot face fata. Incerc sa ma iubesc mai mult, sa imi respect mintea mai mult decat am facut-o.Pana la urma, universul le va aseza asa cum trebuie pe toate. Multumesc din suflet! (acesta e alt cont caci am uitat parola celui pe care am intrat prima data)
garbo_463345
Postat pe 26 Februarie 2017 22:57
Draga Cristina..din pacate uneori primim cele mai dure palme de a viata, ceea ce ne zdruncina mai tot universul. Eu ma bucur foarte mult pentru tine ca ai fost puternica, ai trecut peste! Si ma bucur ca acum esti cu adevarat iubita- e un sentiment unic. Sper din toata inima sa fie asa mereu! Cat despre situatia mea, offf... daca as avea puteri magice :) Sper sa imi treaca obsesia asta, pana la urma, asa cum spuneam in comentariul anterior, ce e scris acolo sus vom trai. Iti multumesc pentru raspuns!
garbo_463345
Postat pe 26 Februarie 2017 23:06
Consider ca cel mai simplu ar fi trebuit sa ii spui clar ca nu-ti face palcere ca va exclude din discutie pe tine si sotul ei si sa tina cont ca cel cu care flirteaza este sotul tau.Asa macar stiai ca sunt lucrurile lamurite .Nu cu scandal calm si la obiect.
Astfel nu ar fi fost ganduri nerostite si nu te-ai mai framnata atata. Macar aflai daca e ceva adevarat sau doar tie ti s-a parut Nu este exclus ca tu si sotul ei sa fiti doua firi mai retrase /tacute , iar asta sa fie singura cauza a ceea ce s-a intampalt .In ceea ce priveste Facebook asta e boala actuala , nu ar trebui sa ti se para ceva ciudat ...primul lucru stergeti-va contul Fb si va fi mai bine pentru amandoi
cristina5
Postat pe 2 Martie 2017 09:51
Cand barbatul flirteaza cu o alta femeie de fata cu tine vrea sa-ti demonstreze ca este important si pentru altcineva. Deci poate, daca vrea. Se intampla atunci cand sotia uita sa-i alimenteze sentimentele de apreciere.Deh, asa sunt barbatii. Sotia musai sa stie sa-si managerieze relatia.
Daca nu ridici ceata in care te-ai bagat singura in privinta celeilalte(presupun ca se joaca) faci naibi o nevroza din care iti trebuie ani sa scapi. Te du direct la ea si intreab-o ce tip de relatie are cu sotul tau. Inspira adanc de cateva ori, spune "fie ce-o fi" (fara rusine) si cu siguranta o sa afli adevarul.
ulygarbo
Postat pe 18 Martie 2017 20:15
De la: ulygarbo, la data 2017-03-18 20:15:47Cand barbatul flirteaza cu o alta femeie de fata cu tine vrea sa-ti demonstreze ca este important si pentru altcineva. Deci poate, daca vrea. Se intampla atunci cand sotia uita sa-i alimenteze sentimentele de apreciere.Deh, asa sunt barbatii. Sotia musai sa stie sa-si managerieze relatia.
Daca nu ridici ceata in care te-ai bagat singura in privinta celeilalte(presupun ca se joaca) faci naibi o nevroza din care iti trebuie ani sa scapi. Te du direct la ea si intreab-o ce tip de relatie are cu sotul tau. Inspira adanc de cateva ori, spune "fie ce-o fi" (fara rusine) si cu siguranta o sa afli adevarul.


Corect. du-te si intreab-o .
Eu am avut o asemenea situatie si cand am discutat cu femeia respectiva a spus ca pur si simplu ei nu-i trebuie un barbat pe cap ca nu are ce face cu el,( a auzit si sotul meu ) si de atunci lucrurirle au revenit la normal in casa.
cristina5
Postat pe 19 Martie 2017 19:53
Multumesc din toaata inima mea! Azi s-au aliniat planetele in asa fel incat am vorbit cu ea. A fost o eliberare completa (desi ma incearca un sentiment de vinovatie). M-am simtit propria mea eroina, cu frumosul i-am spus ce anume am considerat ca a fost lipsit de decenta din partea ei- ceea ce m-a mirat a fost ca a negat in totalitate orice gand necurat si ca nu a avut bunul simt sa isi ceara scuze pentru ca a lasat loc de interpretari.
Mi-am amintit de incurajarile voastre si va multumesc din suflet!
garbo_463345
Postat pe 24 Martie 2017 14:51
Carevasazica, noroc cu planetele care s-au aliniat, da' ... eroina tot n-a scapat de 'uimirea' ca preopinenta a negat cu vehementza, ceea ce era la mintea cocosului ca asa o sa se si intimple!
Oare tu la ce te asteptai?
Sa-ti spuna ca are asaaa, o mincarime irepresibila ori de cite ori sotziorul tau cel 'sociabil' o ... sfredeleste cu privirea?!?
Iar cineva care neaga, cum mama dreakului sa se auto-incrimineze ... cerindu-si scuze???
Pt. ce anume adica?!?...

Iar 'locul' ala de interpretari e doar domeniul testosteronicului tau barrbatzel cu ochii prea alunecosi dupa ... carnitza proaspata!
Pe nemernic trebuia sa-l iei la intrebari!...

Oricum, a propros de ... decentza si bun simtz, ce 'legatura' e intre @garbo_463207 si @garbo_463345, huh?!?
Nu de alta, da' sa stim daca ne iei tu de prosti sau ne lasam singuri manipulati!...

P.S. Sfatul meu sincer e sa te cautzi mai intii la 'mansarda'.
Ma rog, la 'debara', ca inteleg ca stati la apartament acuma.
Si ar trebui sa faci o vizita la psiholog sau psihiatru.
Ca mai degraba (din ce scrii chiar tu) pe-acolo pare a fi problema de gelozie persistenta de care suferi, chiar si cind n-o vezi pe individa.

Iar asta se cam numeste deja ... OBSESIE, dragutzo!

Si daca continui asa, o sa ajungi sa vezi in fiecare femeie de pe strada care se uita ocazional la pinguinul tau cind va intersectati intimplator pe strada, atunci...

...ai pus-o rau de tot, fato!
garbo101426
Postat pe 24 Martie 2017 16:10
Cam dura tu asa! nu stiu daca ai citit in intregime subiectul, insa am specificat ca al doilea cont l-am facut pentru ca am uitat parola la primul cont.
Oricum o palma peste ochi e in regula, mai ales daca e sincera obsedata inca nu sunt, am spus ce am pe suflet- ca atare au contat parerile de aici!! Probabil voi merge si la un medic, in cazul in care se va repeta episodul! Mersi ca te-ai deranjat sa imi scrii, fetito!!
garbo_463345
Postat pe 24 Martie 2017 21:48
Fara suparare dar , dar parerea mea e ste ca problema e doar la tine in minte. In primul rand gelozia este o MARE prostie, si nu te ajuta la nimic doar poate daca ai sa continui asa te vei alege repede cu un divorț!
Cu cat esti mai geloasa cu atat devii mai respingătoare pentru partenerul tau si cu cat incerci sa i ingradesti libertatea cu atat el va lupta mai mult sa iasa, sa o faca , practici il impingi de la spate sa te insele.
Simymonik
Postat pe 25 Martie 2017 01:17
Mai, 'fetitzo', daca ai avea destui neuroni competenti cu care sa procesezi un text in limba romana, ti-ai fi putut da seama ca virsta mea e in concordantza formala atit cu logica, cu ratiunea cit si cu analiza postarii mele!
Adica de dincolo de ... 50 de ani, 'eminentza'!
Iar daca ai fi citit cite ceva din ce scriu eu pe-aici de f. multi ani, ai fi realizat cui te adresezi atunci cind ai tupeul sa presupui mitocaneste ca n-as fi citit integral pseudo-textul tau!
Ba eu chiar am certitudinea ca tu singura nu ti l-ai recitit dupa ce l-ai postat, ca altminteri ti-ai fi dat seama macar de incongruentzele prezente in el.

Oricum, pt. ca probabil esti la fel de inteligenta si plina de caracter ca majoritatea fufelor tinere din ziua de azi - cum se observa si din postarea initiala -, n-ai cum sa apreciezi sensul vorbelor mele si sa mai si inveti cite ceva din ele!
Nu ma formalizez insa prea tare pt. ca din experientza (cu sigurantza mult mai mare chiar decit nr. de ani pe care-l are 'educata' de tine) am invatzat ca euglenele bok-o-trofe sint intotdeauna calate pe forma si niciodata pe contzinut!
Si tot experientza imi spune si ca nu te vei schimba tot restul vietzii tale!...

Bref, acum dupa ultimul tau comment imi dau seama perfect ca de cainat ar trebui sa fie doar barbatul ala al tau, in nici un caz tu!
Iar daca o sa continui cu obsesiile vadit psihiatrice, atunci cel mai bine ar fi sa nu te mai chinui singura si sa dai divortz de omul tau.
Cu sigurantza ca cel mai cistigat din chestia asta ar fi ... chiar el!...

1. Ia arata-mi si mie locul exact unde-ai spus ca ti-ai schimbat contul?
2. Cineva care deschide un cont pe 21 februarie ca sa insire aici o povestioara lacrimogena si, mai apoi, isi uita parola in mai putin de zile 7 zile(26 februarie), numai echilibrat cortexal nu e!
Asta a propos si de ... obsesiile vis-a-vis de femeile cu care sta de vorba barbatul tau.
Iar unui om care e atit de 'interesat de propriul subiect si reactiile ce le stirneste pe un forum, nu numai ca n-ar trebui sa umble singur pe strazi, da' n-ar trebui sa i se permita nici macar ... sa se casatoreasca!
Nu de alta, da' e clar ca daca nu e in stare sa retina o parola, nu va fi capabil nici de o viatza de cuplu si/sau de famile care are infinit mai multe...

...coduri, conturi si ...parole!

P.S. Am zeci de conturi peste tot in spatiul virtual si nu am uitat nici macar o singura parola in mai bine de ... 35 de ani de cind folosesc produse informatice.
Oare de ce?
Chiar si aici, pe Garbo, sint prezenta cu acelasi cont din ziua intii a infiintzarii site-ului.
Adica acu' 12 ani...

Aceeasi experientza imi spune si ca, in ceea ce te priveste, ti-ai facut primul cont numai si numai ca sa scrii topicul prezent.
Nimic mai mult.
Si neavind nici o alta prezentza in forum, ai venit aici cu unicul scop de a provoca reactii la o 'problema' cu care n-ai intentionat decit sa umpli spatiul si saaa...

...prostesti naivii!

Ghinion...
Nu toti sintem fraieri, 'dragutzo'!
Cunoastem deja genu' asta de 'forumisti.
Sau de 'amici' ai redactiei Garbo, in cazul de fatza...

N.B. Iar daca topicul tau chiar e pe bune, atunci ar trebui sa iei f. bine aminte la vorbele de mai sus ale lui @Simymonik...
garbo101426
Postat pe 25 Martie 2017 12:21
Lucruri din acestea - ca un făcut - se întâmplă și când ești un pic cam atașat/ă... Oricum, tendințele de a cocheta sunt cel mai adesea inconștiente... și pentru că se apără să conștientizeze nu va recunoaște în ruptul capului niciunul!!!

Cred că a fost o tentință inconștientă din partea ambilor pentru că s-a întâmplat la vedere!

De obicei când reușești să te detașezi... să observi, să te informezi, dar să nu suferi inutil... lucrurile se rezolvă!!! Succes!
garbo_410570
Postat pe 25 Martie 2017 14:26
Garbo101426 cred ca te-am afectat foarte tare prin faptul ca ți am răspuns în același stil. Cu tot respectul pentru vârsta pe care o ai, te asigur ca eu nu iau în ras pe nimeni pe aici, dimpotriva, am ținut cont de sfaturi. Atitudinea ta nu arata decât isterie, poate și putina frustrare. Eu am scris aici ca sa cer o părere, un sfat de la persoane mai înțelepte ca mine, nu pentru a-mi bate joc de cineva. Deh, nu pot eu la jumătatea vârstei tale sa te conving, dar te rog respectuos sa eviți subiectul. Mulțumesc!


Către simymonik și garbo410570 ,va mulțumesc! Sigur ca gelozia e o mare prostie, iar atunci când intervine nu face decât sa otrăvească. Însă este bine sa discuți, pentru a nu da o valoarea mai mare acestui sentiment.Eu pana acum nu am avut nici experiențe de genul, nici reacții astfel de dureroase, problema mea fiind ca nu am știut sa le controlez. De aceea am scris aici. Acum sunt bine, am aruncat ceva de pe sufletul meu! Multă sănătate!
garbo_463345
Postat pe 25 Martie 2017 20:49
@207, chiar n-ai "controlat" bine situatia... Adica poti simti gelozie daca ti se dau motive (nu stiu in cazul tau), dar sa o visezi pe individa respectiva si sa tremuri, e un pic exagerat. Apoi ai gresit intreband-o pe ea, asa cum ti s-a spus deja. Pe sot sa-l intrebi. Ca daca el nu-i interesat, o fufa poate sa flirteze oricat... Cauta sa te imbarbatezi si de ce nu, apeleaza la sfaturile unui specialist pe probleme specifice. Numai bine.
roxana1deac
Postat pe 25 Martie 2017 22:23
Emoticoanele si stilul de a raspunde unor situatii si fapte de viata va fac nu numai isterica ci si o frustrata care nu poate decat sa jigneasca si sa judece fara temei.
iubire06
Postat pe 27 Martie 2017 10:37
garbo_463225
Postat pe 27 Martie 2017 10:48
De la: iubire06, la data 2017-03-27 10:37:19Emoticoanele si stilul de a raspunde unor situatii si fapte de viata va fac nu numai isterica ci si o frustrata care nu poate decat sa jigneasca si sa judece fara temei.


Diagnosticul e bun, urmeaza tratamentul...
helga_
Postat pe 27 Martie 2017 10:56
'Chiar si aici, pe Garbo, sint prezenta cu acelasi cont din ziua intii a infiintzarii site-ului.
Adica acu' 12 ani... '

Cu numarul 101426, cel mai mic numar de pe garbo...
garbo_463539
Postat pe 27 Martie 2017 12:59
De la: garbo_463539, la data 2017-03-27 12:59:48'Chiar si aici, pe Garbo, sint prezenta cu acelasi cont din ziua intii a infiintzarii site-ului.
Adica acu' 12 ani... '

Cu numarul 101426, cel mai mic numar de pe garbo...



Da, chiar asa, minunata faptura ... a-acetilcolinica!
Si inca numarul asta ... mi l-am rezervat inca cu doi inainte si am si platit pt. asta!...


Oare cit de desteapta ar trebui sa fii ca sa-ti dai seama ca numerele astea nu s-au dat in ordine, precum bonurile la consultatie la ... cabinetul de psihiatrie, 'eminentza'?!?
Sau la macelarie, pt. niscaiva ... creier!


Exact cum spun de obicei:
Greu cu logica, greu cu bunul simtz, greu cu caracterul.

Mai ales cind pe stupid il maninca intre cornitze si el se scarpina ... in fund!

De 'destept' ce e, desigur.


Da' asa e intotdeauna cind au mincarime la limbutza mai mult decit ar fi cazul toti 'sofistii' astia ai netulu.
Si care vor sa para mai inteligenti decit sint in realitate...
garbo101426
Postat pe 27 Martie 2017 13:22
Ai uitat citeva...
garbo_463539
Postat pe 27 Martie 2017 13:32
Eu cred mai degraba ca cineava a uitat cind erai micutza si cam prostutza cum e cuuu...

...BUNUL SIMTZ!


Acu', cind singura evolutie e doar cea in sensul anti-gravitational da' nu si cel educational, orice upgradare a caracterului este...

...absolut tardiva!


P.S. Sfatul meu sincer este sa nu prea mai iesi pe strada neinsotita.

Nu de alta da' la cit de ... ubicui sint cei doi singuri, unici si stingheri neuroni ai tai, risti sa dea vreo masina peste tine!


Ca sa nu mai amintesc ca nu-i nici prea frumos sa-ti ... exporti vadiata 'inteligentza' in public.
garbo101426
Postat pe 27 Martie 2017 13:50
Pentru tine chiar este...daca la virsta ta, te ocupi numai cu asta.
garbo_463539
Postat pe 27 Martie 2017 13:55
'sa te dai cu creierashu' de tastatura in incercarea de a demonstra publicului cit de inteligenta, plina de bunatate, empatie si ... iubire e drosophila de tine!'

Lauda de sine... Te-ai enervat? Pe tine cine te-a invitat sa injuri, sa jignesti? Nu cunosti alt format?
garbo_463539
Postat pe 27 Martie 2017 14:20
tt_oate nn_ebunele ff_ara oo_cupatie sa se ff_aca cc_uratenie!!!
garbo_463539
Postat pe 28 Martie 2017 15:45
De la: garbo_463539, la data 2017-03-28 15:45:32tt_oate nn_ebunele ff_ara oo_cupatie sa se ff_aca cc_uratenie!!!


Tu cine mai esti? De unde ai aparut?!
roxana1deac
Postat pe 28 Martie 2017 16:08
Chiar crezi ca are sens sa ne pierdem inutil timpul si sa ne intrebam de unde tot apar ... zerourile astea?!?


Bagarea astora in seama e cea mai mare greseala!

O fac si eu de prea multe ori.

Tocmai in sperantza - desarta! - ca euglenele chiar ar avea si ceva inteligent de spus.


Evident, ma insel de fiecare data!...
garbo101426
Postat pe 28 Martie 2017 16:27
Dupa cum a scris si ce a scris euglena sau parameciul 539, ma indoiesc ca face parte chiar si din regnul vegetal functional sau din protiste animaloide.
roxana1deac
Postat pe 28 Martie 2017 17:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parerea voastra...? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:22
Diferenta de 11 ani e prea mare? 35 De la: garbo_1650 24 Aprilie 2012 14:11
Ciau tuturora de pe Garbo! 36 De la: eladaela 30 Aprilie 2010 09:34
Ea nu-mi suporta parintii 27 De la: garbo_1341 12 Aprilie 2012 07:09
vreau sa ma insor! 64 De la: grigoo 3 August 2014 06:20
Setari Cookie-uri