Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Horoscop

Despre zodia balanta ,....

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Tanta123456
1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2011, ora 14:13

O prietena se intreaba (despre zodia mea nu comenteaza nimeni ??
ei bine draga voi sparge eu ghiata .. da traiesc de 28 de ani langa o balanta ,,, pe data de 16 octombrie vom implini acesti ani de la nunta religioasa. Dealungul vietii am avut tot felul de momente si bune si rele am trecut peste tot ... nu pot spune ca batlata e o zodie buna sau rea
depinde si de cresterea fiecaruia si de capacitatea de a simti si de a relationa cu cei din jur in special cu partenerul de viata in cazul celor casatoriti .
fiind destul de consistenta introducerea am trec la o caracterizare scurta .Balanta este o zodie oscilanta adesea chibzuita , adesea nehotarata , si nu mereu iau hotarari corecte .Deci draga , prietena nu fi suparata pentru franchete dar nu am alte observatii doar ca nu toti oamenii sunt nascuti intr-o zi !!!!! Deci e o zodie prietenoasa si agreabila .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
5094 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2011, ora 14:16

sunt atatea spuse de zodia asta pe garbo

nu comentez ... ca sunt partinitoare ..

apropo .. asta este zodia nuntii tale ?

Raporteaza abuz de limbaj
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow

Mergi la: