Sirop de zmeura
Intra in contul tau
|
malecsia 1 mesaj Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
cine stie o reteta?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 4600 mesaje Membru din: 24/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
De la: malecsia, la data 2010-06-27 21:56:08cine stie o reteta?intreaba pe google
|
fatiklara 11 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
Sirop de zmeura: se pune un litru de zmeura cu un litru de apa si cu sare de lamaie (nu stiu exact cantitatea, dar te orientezi), se lasa de pe o zi pe alta, se strecoara printr-un tifon curat, dupa care se adauga la un litru de zeama rezultata un kg. de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. NU SE FIERBE. La sfarsit adaugi un varf de cutit de salicilat, amesteci bine, pui in sticle curate. Deasupra siropului in sticla poti sa mai pui un pic de salicilat, care se indeparteaza cand se desface sticla.
|
Fosta membra Garbo.ro 3456 mesaje Membru din: 18/05/2010 Oras: Timisoara |
Raporteaza abuz de limbaj
"MY DREAM IS TO FLY OVER THE RAINBOW..."
|
|
?? care-i problema ta, monique ?
|
|
|
Fosta membra Garbo.ro 3417 mesaje Membru din: 26/06/2010 Oras: Brasov |
de ce nu bagi zmeura la mixer cu storcator,si bei sirop sanatos si f bun.
alexandra
|
|
Ciresica 3028 mesaje Membru din: 25/08/2009 |
De ce sa nu maninci fructele ca atare?
Si de ce sa nu fierbi siropul cu zaharul ca se stie ca zaharul fiert (invertit) este sanatos in comparatie cu zaharul crud, rafinat. Mai bine culegeti frunze de zmeura, le uscati si faceti ceai. E bun si are avort de vitamina C.
Mothers of little boys work from sun up til sun down!
|
|
|
|
|
anaROBERT 6859 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Constanta |
De la: Ciresica, la data 2010-07-07 01:17:41De ce sa nu maninci fructele ca atare? aport bre
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
Merci Ana Hai ca am ris de prostia mea. Deci e un bun APORT de vitamina C. Dar de ce nu avort????? in corpul nostru de vit. C?????
|
|
anaROBERT 6859 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Constanta |
a fost tare sincer am ras cu pofta de mi-am trezit si copilul a fost buna astapana la urma cum o fi aport sau avort vitamina C sa fie
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
Corect!
Si nu glumesc cu ceaiul de frunze de zmeura. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
:) zaharul pe care-l cumperi din magazin e rafinat din start :)
Daca fierbi siropul se schimba gustul si se distrug vitaminela. Raporteaza abuz de limbaj |
|
aha!
|
|
anakin 5006 mesaje Membru din: 20/06/2008 Oras: Constanta |
De-aia zic - nu e mai sanatos sa bei o bere?
Pentru a ajunge in varful piramidei trebuie sa accepti toate compromisurile sistemului. Eu nu voi ajunge niciodata in varf, pentru ca nu-mi place sa ling ghete.
|
|
curat sanatos!
|
|
dancris 1824 mesaje Membru din: 7/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna sanatate, Sanatate inseamna sport, Sport inseamna faima, Faima inseamna bani, Banii inseamna femei, Femei inseamna dragoste, Dragostea inseamna SIDA, SIDA inseamna moarte, Deci nu mai bea suc de fructe! :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
bine, Crisuto, manca-o-ar mama pe ea de fata!
|
|
dancris 1824 mesaje Membru din: 7/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
|
De la: fatiklara, la data 2010-07-07 15:21:28:) zaharul pe care-l cumperi din magazin e rafinat din start :) Insist ca poate nu m-ai inteles. Zaharul rafinat=produs rau pentru organism Zaharul invertit=produs bun pentru organism Deci zaharul trebuie fiert foarte bine Iar cu vitaminele alea....vitamina C nu se distruge prin fierbere (stiu eu dar s-ar putea sa stiu gresit). Si pe urma spui tu ca se adauga sare de lamiie (produs artificial) si parca aspirina mai ziceai, nu? Hmmmm Mai bine maninca fructele ca atare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Ai dreptate , ce atata caz cu siropul asta ???
mai bine mancam un pumn de zmeura, pem un pahar de apa , sarim de doua ori se se face un delicios siropel la noi in burtica
|
teodor_el 89 mesaje Membru din: 27/03/2009 |
De la: fatiklara, la data 2010-07-08 15:53:36Ai dreptate , ce atata caz cu siropul asta ???Chiar nu am priceput mare brinza!Ma lamureste si pe mine care-i treaba cu acest sirop?
teodor_el
|
|
Corect Klara.
Mincam zmeura si bem vodca si pe urma sarim. Ce rezulta? Zmeurata! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Si mai buna ideea :
|
Deci fetelor, ascultati la mine: faceti ceai din frunze de zmeur si mincati fructele proaspte.
Pentru mai multe informatii despre propirietatile zmeurului cautati pe site-ul: http://www.terapiinaturiste.ro/fitoterapie-plante.php?planta=Zmeura Acolo pe terapii naturiste gasiti o gramada de informatii care v-ar putea ajuta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
estela 414 mesaje Membru din: 12/04/2010 |
si mamica fece sirop de zmeura.stai s o intreb....
jstela
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

aport bre
Promotia zilei pe Kuponiada.ro