9 Februarie 2012 publicat în Shopping 3 share-uri

Designerul care a cucerit covorul rosu in Statele Unite propune o colectie din care nu lipsesc rochiile de seara, care au inclus-o in noul val de designeri preferati ai vedetelor hollywoodiene

Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, lanseaza noua colectie primavara/vara 2012, colectie marcata de evolutia designer-ului in anii de prezenta pe piata internationala, evolutie evidenta prin calitatea tiparelor, nivelul de dificultate si calitatea executiei, precum si atentia deosebita pentru detalii. In stilul caracteristic, Maria Lucia Hohan propune un univers diafan si feminin, caracterizat prin materiale pretioase, culori pudrate si linii simplificate, de un rafinament absolut.

"Femeia trebuie sa poarte rochia, ci nu invers."

Intreaga colectie este marcata de universului dansului, din care Maria continua sa se inspire. “Intotdeauna am considerat ca femeia trebuie sa poarte rochia, ci nu invers. Pentru aceasta este nevoie ca designul sa puna in valoare corpul, sa aduca in prim plan calitatile fizice, fara insa sa constranga. Este stiut ca luxul trebuie sa fie confortabil, de aceea creatiile mele se inspira si din dans, unde armonia estetica a costumului se impleteste cu confortul de care dansatorii au nevoie”, povesteste Maria Lucia Hohan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Colectia MLH primavara/vara 2012 by MLH

Colectia MLH primavara/vara 2012 cuprinde piese unicat sau serii foarte scurte, in stilul deja consacrat al creatoarei. Tesaturile si accesoriile specifice lenjeriei intime si corsetariei, alaturi de voalurile semitransparente si tulle-ul de matase, noul material preferat al Mariei, se combina intr-o varietate de piese unice si deosebite. O alta piesa definitorie a colectiei de sezon este si corsetul nude, acoperit cu matase plisata pe partea din fata, care se asorteaza cu fuste mini cu diverse aplicatii, sau care intra pur si simplu in structura unei rochii scurte sau lungi.

MLH propune o cromatica din care nu lipsesc nuantele de nude, mov lavanda, alb vanilie si bej caramel. In noua colectie si-au facut loc si tonuri de rosu, verde smarald si verde masliniu.

Actrita Katherine Heigl intr-o rochie MLH este cea mai recenta aparitie pe covorul rosu care a intrunit aprecieri. Vedeta a optat pentru o tinuta din noua colectie MLH la premiera peliculei “One For The Money”, criticii de moda fiind incantati de eleganta rochiei de culoare gri perlat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri