Cateva sugestii de diete disociate pe zile.
Dieta disociata propusa de Motignac presupune separarea glucidelor de lipide. Astfel in cadrul aceleiasi mese pot fi consumate fie proteine si glucide, fie proteine si lipide.

O varianta populara a acestei diete este regimul disociat pe zile. Termenul "disociat" este folosit defectuos aici. Dieta disociata pe zile presupune consumarea unui singur tip de aliment pe zi. In prima zi se poate consuma numai carne fiarta, fripta sau la gratar. Se pot consuma de asemenea mezeluri usoare, precum sunca de pui sau de curcan.

In cea de-a doua zi se pot consuma numai legume fierte sau crude. Sosurile pregatite cu ulei sau alt tip de grasime sunt excluse. In a treia zi se pot consuma lactate sub forma de branza dietetica, iaurt simplu, lapte, sana, kefir. In a patra zi se poate consuma carbne de peste, preferabil cod, ton sau stiuca. A cincea zi este zi de fructe. Evita fructele uscate. Daca doresti sa mai slabesti, poti repeta cura, dar ideal ar fi ca ea sa nu dureze mai mult de doua saptamani, pentru a nu iti perturba organismul.

O alta varianta raspandita a acestei cure este discoiata pe 3 zile. In primele trei zile consumi numai lactate, urmatoarele numai carne (de pui, vita sau de peste) si preparate din carne, si ultimele trei zile mananci numai fructe si legume. Probabil ca se slabeste mai usor cu aceasta varianta, pentru ca incepand de a doua zi, te vei plictisi de meniu.

Poti incerca si varianta intermediara: 2 zile carne, 2 zile lactate, 2 zile legume si fructe.

Avantajul acestor diete este ca poti manca oricat si oricand, iar slabirea este relativ rapida. Ce se intampla dupa terminarea dietei depinde numai de tine. Cu toate acestea, nu este recomandat sa tii aceasta dieta pe termen lung. Organismul are nevoie si de glucide si de lipide si de proteine si de vitamine si de minerale pentru a da randament. La inceput, nu te vei simti slabita, dar daca o tii prea mult timp, te vei simti din ce in ce mai obosita, mai slabita si nu te vei mai putea concentra. Si acestea sunt numai cateva dintre cele mai usoare efecte.

Daca ai de slabit mai mult de 10 kilograme, atunci trebuie sa iti schimbi stilul de viata. Nu te mai lasa amagita de diete rapide cu efecte pe termen scurt. Gandeste-te cate diete scurte ai tinut pana acum, aduna numarul anilor petrecuti visand la o dieta minune si incercand tot felul de variante. Gandeste-te cat de mult ai asteptat pentru a arata perfect si fa un pas pentru a iti schimba proastele obiceiuri alimentare. Unul dintre acestea este tocmai urmarea unei diete de scurta durata. Fixeaza-ti obiective realiste si daca nu te simti inca pregatita pentru o schimbare importanta, atunci nu mai incerca diete rapide. Nu numai ca ii va fi mai bine organismului, dar va fi mai bine si pentru greutatea ta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri