Ne place rosul, insa uram negrul. Ne relaxeaza albastrul, insa gasim ca verdele este pur si simplu o culoare agasanta. Adeseori, ne manifestam preferinta pentru o anumita culoare fara a putea explica de ce. Adeseori, manifestam tendinta de a respinge o anumita culoare fara a avea o explicatie plauzibila. Iata insa ce pot dezvalui despre personalitatea noastra culorile care ne displac:

Daca iti displace albul – Faci parte din acea tipologie de persoane care pot oricand si oricum sa destinda atmosfera, esti acea persoana cu care te poti intelege usor, insa pe care nu o poti convinge sa duca un ritm de viata ordonat daca acest lucru inseamna renuntarea la felul haotic de a a gandi, de a simti, de a exista. Ai un ritm propriu de a trai in care ordinea, regulile, lucrurile prestabilite nu-si au rostul. Nimic nu te scoate mai rau din sarite decat oamenii care isi planifica detaliu cu detaliu, ora cu ora, ziua de maine. Esti vesnicul “Gica contra” care prefera sa faca lucrurile anapoda, in dezordine si lipsite de logica, doar de dragul de a le face diferit. Esti spontana, usor non-conformista, o fire pasionala, joviala, plina de optimism si voie buna. Te captiveaza lucrurile descentralizate, in dezacord cu lumea inconjuratoare, in opozitie cu crezurile majoritatii.

Daca iti displace negrul– Faptul ca negrul nu se numara tocmai printre culorile tale preferate poate spune destul de multe lucruri despre tine. Spre exemplu, poate dezvalui faptul ca esti tipul de persoana in vocabularul careia nu exista loc de cuvinte precum mister si lucruri ezoterice, mistice, intrucat esti omul prezentului, al faptelor, al lucrurilor reale, palpabile, justificabile din punct de vedere stiintific. Cu toate acestea, nu putini sunt cei care te considera o persoana incantatoare, vesela, usor superficiala si neserioasa, pe cuvantul si ajutorul careia nu te poti baza prea des.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Daca iti displace galbenul – Daca se intampla sa urasti galbenul este foarte probabil sa fii o persoana practica, cu picioarele pe pamant, o persoana care stie ce vrea de la viata si de la ceilalti. Esti destul de exigenta in asteptarile tale de la cei din jur si de aceea critica la adresa celor care nu se ridica la inaltimea pretentiilor si standardelor tale. Ai tendinta de a cadea deseori prada propriilor dezamagiri si deziluzii si de a suferi deseori de caderi nervoase.

Daca iti displace rozul – Putine sunt persoanele care manifesta o respingere a acestei culori calde, prietenoase. Daca te numeri insa printre persoanele care manifesta aversiune fata de culoarea roz inseamna ca nu esti deloc o persoana romantica, ci o persoana pragmatica si realista, energica si puternica, sigura pe ea, care nu obisnuieste sa isi expuna sentimentele cu usurinta.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri