Galeria online de arta AtelierMix.ro se lanseaza pe piata si isi propune sa indrepte un public cat mai larg catre consumul de arta si sa vina in intampinarea celor care vor sa-si personalizeze locuinta cu obiecte de arta autentice.

“Un prim argument pentru a cumpara tablouri autentice il reprezinta faptul ca arta este o investitie. În timp ce un produs de serie cu acelasi scop decorativ se devalorizeaza intr-un sezon, o opera de arta autentica isi creste valoarea in timp, poate fi revanduta sau transmisa mai departe. Conform institutiilor cu profil financiar, arta este una dintre cele mai sigure investitii, in special in astfel de perioade economice,” declara Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Initiatorii priectului pun accentul pe diferentierea pe care o opera de arta autentica o aduce unui spatiu. Astfel, amenajarea unei locuinte sau a unui birou presupune un efort emotional iar diferenta intre esec si succes sta in detalii, in finisaje, in culori. Lucrarea unui artist adevarat va fi intotdeauna un detaliu de succes. Va atrage priviri si complimente, va personaliza intr-un mod unic spatiul din jurul sau.

"Piata de arta din Romania se caracterizeaza printr-un randament anual mediu de 27%, in ultimiii 15 ani," a declarat Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Printre artistii ale caror tablouri vor fi expuse in galeria online AtelierMix.ro se numara: Amalia Dulhan, Alexandru Lupse, Marius Burhan, Ruxandra Raileanu, Cosmin Cordos, Dorotheea Hirjoi si Daniel Tufis.

Site-ul AtelierMix.ro beneficiaza de un design modern, oferind vizitatorilor atat imagini detaliate ale operelor promovate in cadrul galeriei, cat si toate informatiile necesare (CV-ul artistului, tehnica folosita, dimensiune, impresiile autorului, anul realizarii si pretul). Mai mult, initiatorii proiectului vor oferi cumparatorilor consiliere directa si prin e-mail in legatura cu integrarea corecta a operelor intr-un decor sau alegerea cadoului perfect in functie de personalitate.

Despre AtelierMix:

AtelierMix.ro este o galerie online de arta, dedicata exclusiv artistilor romani cu viziune proprie, mod de exprimare autentic si capabili de a crea arta cu potential de patrimoniu.
Scopul proiectului este sa obtina vizibilitate nationala si internationala pentru artistii romani si sa promoveze accesul unui public cat mai larg la achizitiile de obiecte de arta autentice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri