Daca sunteti in cautarea unui cadou cu atitudine pentru femeia contemporana, atunci noua colectie de cizme pentru ECCO UKIUK reprezinta solutia.

Comunicat de presa

Daca sunteti in cautarea unui cadou cu atitudine pentru femeia contemporana, atunci noua colectie de cizme pentru ECCO UKIUK reprezinta solutia.

Perfecte pentru a obtine stilul après-ski si in oras, cizmele ECCO UKIUK combina designul feminin de lux cu influente sportive, pentru a crea o incaltaminte ce imbina forma cu functia, ideale pentru femeile ce combina cautarea activa pentru confort cu stilul modern.

Ideale de a fi purtate la intalniri cu prietenii dupa ora de pilates sau pentru o relaxare la un ceai la sfarsitul unei zile lungi, cizmele ECCO UKIUK accentueaza un pullover simplu si adauga o nota de eleganta unei perechi de blugi clasici.

Confectionate din piele nubuck premium cu o captuseala din piele naturala de oaie ce asigura o rezistenta termica ridicata, cizmele ECCO UKIUK ofera purtatoarei o protectie moale si generoasa, care este extrem de confortabila, chiar si dupa o uzura prelungita. Acest confort este garantat si de talpa PU injectata direct, care asigura o amortizare de lunga durata si un nivel remarcabil de aderenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Disponibile pe negru si maro, cizmele ECCO UKIUK reprezinta un cadou versatil ce poate fi purtat de la seri de toamna pana la dimineti de primavara.

Cizmele ECCO UKIUK se gasesc in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri