La marile evenimente, vedetele se intrec in a arata cat mai glamour cu putinta. Sunt stralucitoare, delicate, zambitoare. Dar cu adevarat, doar unele dintre ele ne vrajesc prin prezenta lor. Una dintre personalitatile care a stralucit anul acesta pe covorul rosu de la Cannes, este frantuzoaica de 54 de ani, Ines de la Fressange, super-model, autoarea unei carti de stil si ambasadoare LOreal.

Privind-o pe Inès (numele ei intreg fiind Inès Marie Lætitia Églantine Isabelle de Seignard de La Fressange) atat de radianta si seducatoare intr-o rochie de seara neagra, asimetrica, ai impresia ca frumusetea intr-adevar nu are varsta!

foto: L’Oreal Paris

Inès de la Fressange este autoarea unui best-seller care vorbeste despre stilul inconfundabil al frantuzoaicelor - “Parisian Chic: A Style Guide” care a fost lansat la inceputul anului, reprezentand o colaborare intre Inès si superba ei fiica Nine D’Urso. Este vorba despre un manual care impartaseste secrete de stil ale acestor femei.

Iata ca frantuzoaica nu da doar in acest mod "lectii de stil" ci chiar si prin simpla ei prezenta pe covorul rosu la Cannes, acesta fiind unul dintre cele mai grandioase momente ale anului, in lumea filmului.

De la Fressange a fost o muza pentru Chanel si in prezent este ambasadoarea brandului Roger Vivier si purtatoare de cuvant L’OREAL. In anul 2009, ea a defilat pentru Jean-Paul Gaultier, la varsta de 51 de ani. De asemenea, a defilat la 54 de ani, pentru Chanel, facand parte din prezentarea colectiei primavara/vara 2011. Inès este femeie de afaceri si are un lant de buticuri de moda, este de asemenea designer si consultant pentru Jean-Paul Gaultier.

Prin prezenta ei la Cannes, Inès ne-a vorbit despre simplitate si bun-gust in stil frantuzesc. Urmand dictonul lui Coco Chanel "Putin este Mult!" («moins donne plus!») De la Fressange nu a purtat nici macar cercei insa zambetul si ochii vivace au fost "accesorii" de neuitat.

Un detaliu interesant pe care am putea sa il retinem este modul in care a stiut sa isi puna doua bratari argintii, din pietre pretioase, in loc de una si de asemenea... trebuie sa retinem, negrul, argintiul si pretiozitatea sunt intotdeauna cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre eleganta!

Vezi mai jos fotografiile cu Inès de la Fressange, stralucind la marele eveniment dedicat filmului. (Fotografii - L'OREAL Paris).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri