Rochiile din dantela sunt vedetele acestui sezon. Si ne bucuram tare, fiindca rochiile din dantela exprima feminitate si stil mai bine decat orice alt obiect vestimentar. Rochiile din dantela pot aminti de timpuri trecute sau pot exprima contemporaneitatea dar cel mai important, pot sa exprime identitatea noastra si felul nostru de a fi, prin modelele lor variate.

Va prezentam mai multe modele de rochii din dantela ca sursa de inspiratie pentru o vara ce astfel se anunta a fi, foarte romantica...

  • Rochii din dantela pentru zi:

Desi pare o lucratura pretiosa si pretentiosa in acelasi timp, se pot gasi rochii din dantela sau cu insertii din dantela ce pot fi adaptate unei tinute "de zi" - acea zi in care vrem sa ne simtim speciale si feminine. In astfel de situatii, dantela este raspunsul. Iata cateva idei:

Rochie din dantela Great Plains; Colectia Primvara-Vara '11

Rochie crem din dantela Warehouse, colectia Primavara/Vara '11

Aceasta rochie Warehouse, mai mult decat sa reflecte moda dantelei din aceasta vara este si de culoare nuda, ilustrand de asemenea o tendinta a sezonului. Asadar, daca vreti sa urmati tendintele, purtati dantela si cu atat mai mult daca aceasta este in culori nude (rozuri pale, piersiciu sau unt )!

Rochie ivorie cu anchior dantelat/ Sursa www.longtallsally.com

Aceasta rochie cu insertie dantelata poate fi o optiune pentru o zi mai speciala la birou: o intalnire importanta, sau poate o conferinta. Desigur, o astfel de tinuta nu poate sa fie asociata decat unei persoane care mereu, in viata de zi cu zi, denota foarte multa feminitate, rozul fiind totusi o culoare "riscanta". Trebuie sa va cunoasteti foarte bine, sa stiti ce va avantajeaza si ce nu si sa va cultivati un anume simt estetic. In acest mod, chiar si ceea ce pare a fi de obicei "interzis" in etica vestimentatiei, devine acceptabil!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri