26 Decembrie 2017 publicat în Moda 16 share-uri

De Revelion, in cazul in care te-ai saturat de clasicele rochii, poti opta pentru ceva nou, diferit si extrem de elegant: o salopeta!

De Revelion, in cazul in care te-ai saturat de clasicele rochii, poti opta pentru ceva nou, diferit si extrem de elegant: o salopeta!, ne recomanda stilistii. Iti propunem cateva modele atragatoare:

Salopeta neagra, eleganta


Salopeta poate fi achizitionata din magazinul answear.ro

Salopeta eleganta bleumarin cu voal plisat

O varianta eleganta, cu volane, potrivita pentru o petrecere la un restaurant elegant este salopeta bleumarin cu voal plisat. Acest tip de tinuta te va ajuta sa iti compui o tinuta eleganta dintr-o singura piesa. Cum faci ca salopeta sa fie in centrul atentiei? Simplu! O accesorizezi cu o pereche de cercei aurii si cu o pereche de sandale in aceeasi culoare. Tinuta de Revelion va fi gata. Daca iti doresti ca detaliile salopetei tale sa fie cat mai vizibile, atunci alege sa iti porti parul prins!

Produsul este dinsponibil pe site-ul LaFemme

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Salopeta cu imprimeu floral

Salopeta cu imprimeu floral dintr-un material finut este intotdeauna de efect. Accesorizeaz-o cu o pereche de botine cu toc inalt si poarta-ti parul intr-un stil lejer.Asa vei face cu siguranta o figura foarte frumoasa!

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul FashionDays.ro

Salopeta neagra cu paiete

Insretiile decorative din partea de sus a salopetei creeaza un efect atragator. Acet model promite si comoditate. Te vei simti cu siguranta foarte bine la petrecerea ta dintre ani.

Salopeta poate fi achizitionata din magazinul Answear.ro

Salopeta roz plisata cu decolteu generos

O salopeta roz, plisata, cu decolteu generos poate fi tinuta perfecta daca iti doresti un look chic, cu influente romantice. Este o tinuta care se poate combina cu aproape orice alte culori, mai ales cu cele intense. Poti completa look-ul cu un ruj rosu, o pereche de sandale negre si accesorii mari, argintii.
Salopeta neagra cu choker din dantela

Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Crocs schimbă regulile styling-ului prin cele mai noi colecții

Produsul este disponibil in magazinul LaFemme

Salopeta cu manecute volane

Alege o culoare indrazneata si un model elegant. In aceasta tinuta, te vei simti admirata toata seara!

Produsul este disponibil in magazinul www.fashionup.ro

Foto homepage: freestocks.org/ Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri