10 Ianuarie 2012 publicat în Moda 1 share-uri

AMETHYST simbolizeaza eternul feminin, miracolul iubirii.

AMETHYST simbolizeaza eternul feminin, miracolul iubirii. Conceptul acestui parfum ii apartine Roxanei Cojocaru, owner-ul TaraFashion.ro, care a dorit sa creeze un parfum cu adevarat special: ,,Optimismul, bucuria si toate placerile vietii sunt adunate cu drag in acest parfum cald, senzual si foarte, foarte feminin. Parfumul, la origine, semnifica de fapt ‹‹ceea ce este aprins››. Suna frumos, nu? Ca si dragostea, de altfel. AMETHYST este un parfum fin, dorit, care radiaza fericire si placerea de a trai, dar ramane, in acelasi timp sofisticat si senzual. E un parfum creat in spiritul fericirii”.


Kuponiada.ro va rezerva o surpriza: Voucher pentru o reducere de 50% la produsele Tarafashion si parfumul AMETHYST cadou! Vizualizati aici oferta Kuponiada!

Noul parfum AMETHYST - Eternul feminin in mireasma iubirii

Parfumul se inscrie in categoria floral-fructat. Senzatia initiala este una delicata, de prospetime. Buchetul floral al parfumului incepe cu o nota de liliac completata de aroma proaspata a frunzelor de lamai si delicatetea petalelor de trandafiri. Parfumul captiveaza de la inceput prin aceasta combinatie florala cu accente subtile, fructate, asociate cu note puternice de mosc si cedru.

Parfumul este modern, sofisticat, reflecta feminitate si senzualitate, spontaneitate si eleganta, iar designul de produs, prin asocierea cromatica intre auriul aristocratic si pretiosul violet al ametistului, adauga acestui parfum o nota de mister. AMETHYST este o creatia originala TaraFashion.ro, produs distribuit in exclusivitate de magazinul online www.tarafashion.ro. Parfumul AMETHYST de la TARA va fi disponibil in doua variante:

APA DE PARFUM – VAPORISATEUR – 50 ML

APA DE PARFUM – TESTER – 2 ML

Kuponiada.ro va rezerva o surpriza: Voucher pentru o reducere de 50% la produsele Tarafashion si parfumul AMETHYST cadou! Vizualizati aici oferta Kuponiada!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri