7 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 153 share-uri

Iubirea este mai puternica decat noi sau suntem noi mai puternici decat iubirea? Iubirea ne alege pe noi sau noi o alegem pe ea? In lupta dintre ratiune si inima, cine castiga daca iubirea nu poate?

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este o seducatoare innascuta. Pasionala, cu prezenta de spirit, instinctuala si impulsiva, pentru femeia Scorpion ceea ce conteaza este sa se simta dorita, admirata, rasfatata. Doreste sa traiasca intens, sa se bucure la maximum de viata, sa guste placerile ei, sa simta ca este vie, ca traieste... Ii place uneori sa simta ca traieste periculos. Ii place sa faca noi cuceriri pe care sa le adauge apoi pe lista. Femeia Scorpion este atrasa de interzis si de tot ce inseamna…. ALTCEVA. Iubirea este pentru ea… un joc si crede ca se poate juca cu focul la nesfarsit. Nu este chiar o romantica, nu isi doreste sa se indragosteasca. Vrea sa isi pastreze sangele rece si siguranta de sine, lucruri pe care le pierde atunci cand iubeste. Competitia cu o alta femeie reprezinta pentru ea o provocare. Femeia Scorpion poate fi amanta perfecta. Nu emite pretentii si nici nu isi doreste sa strice fericirea altuia. Ceea ce vrea este sa fie ea fericita pe moment.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Iti recomandam si articolele:

Top 6 zodii de barbati care aleg sa aiba amante

De ce aleg femeile sa fie amante

Infidelitatea in horoscop: de ce insala zodiile?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri