22 Februarie 2011 publicat în Horoscop 22 share-uri

Fiecare dintre noi poate insela la un moment dat, acest lucru nu este nici predestinat, nici predispus. Horoscopul iti poate oferi insa motivatia din spatele infidelitatii.

Berbecii au probleme la nivel de incredere in sine, motiv pentru se numara printre zodiile cu tendinte de infidelitate. Au in permanenta nevoie de atentie, vor sa fie laudati si apreciati chiar si pentru cele mai mici gesturi sau intentii. Au nevoie de confirmari din partea celorlalti si chiar daca partenerul de viata le ofera sprijin, este posibil sa caute atentie si in exterior. Nu au nevoie sa insele, au nevoie sa flirteze pentru a-si reconfirma valoarea. De la flirt pana la infidelitate este un pas destul de mare pentru berbeci, asa ca pot insela doar daca partenerul devinde distant si este suspectat de incalcare a legilor nescrise ale monogamiei.


Taurii
sunt fideli, loiali si au principii solide de viata. La toate aceste calitati adunam si cateva defecte colaterale: gelozia si posesivitatea. Pot fi infideli doar daca suspecteaza ca partenerul isi face de cap cu altcineva. De cele mai multe ori nu raspund cu aceeasi moneda, ci au grija ca partenerul sa se simta vinovat si sa inteleaga gravitatea situatiei. Se poate intampla ca un Taur sa nu poata trece peste o aventura. Atasandu-se foarte mult de persoana iubita, va simti o ruptura iremediabila si se va simti nevoit sa treaca peste valorile care i-au ghidat viata pentru a putea ierta. Mai mult, taurii au mare nevoie de afectiune si de atentie. Ei sunt generosi in iubire si asteapta acelasi tratament si din partea partenerului de viata.

Pentru gemeni, aventurile nu sunt niciodata aventuri fizice. Gemenii au nevoie de intimitate alaturi de persoana iubita. Au nevoie de conversatii profunde, de persoane care le impartasesc interesele. Cand se simt neglijati, vor cauta un partener de discutii capabil sa ii stimuleze la nivel intelectual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nici racii nu sunt infideli. Chiar daca sunt ancorati intr-o relatie aflata pe sfarsite, chiar daca partenerul este infidel sau se distanteaza, constiinta nu le permite sa insele. Vor flirta, vor fi in centrul atentiei, nu vor refuza iesiri in oras, dar se vor bloca daca sunt pusi fata in fata cu o aventura amoroasa.

Leii au nevoie sa fie in centrul atentiei. Au nevoie sa fie cei mai admirati, cei mai doriti, cei mai interesanti. Vor sa fie flatati, dar cu toate acestea nu sunt tipul infidel. Sunt foarte vulnerabili dupa o anumita varsta, iar criza varstei mijlocii a fost inventata pentru lei. Atunci exista sanse mari sa isi caute fericirea in bratele unei persoane mai tinere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri