Afla care sunt, in conceptia 'poetului-profet al medicinii contemporane', cele sapte legi de natura spirituala care pot atrage asupra ta binele, implinirea, prosperitatea si succesul.

Nu trebuie sa te ingrijorezi ceea ce ti se intampla sau ti se va intampla. Nu intotdeauna poti controla ceea ce ti se intampla. Traieste, dezvolta-te si ceea ce este menit sa se intample se va intampla. Daca vrei sa obtii ceva, renunta sa mai fii atasat fata de acel ceva. Ai incredere ca vei obtine cel mai bun rezultat. Fii convins ca ai sau ca vei avea ceea ce iti doresti. Aceasta lege a detasarii ne invata sa avem incredere in univers, in puterea legilor sale, in capacitatea sa de a ne arata drumul in viata.

Legea 7: LEGEA DHARMEI (LEGEA MENIRII IN VIATA)

Orice om are un talent unic si o maniera unica de a-l exprima. Exista ceva ce putem face mai bine decat oricine altcineva din intreaga lume.”

Toate lucrurile au un scop. Totul in viata are o menire. Existenta fiecaruia dintre noi este legata de un scop anume. Menirea noastra ca fiinte umane este pur spirituala. Trupul este doar o manifestare fizica a spiritului. Ne aflam pe acest pamant pentru a ne descoperi spiritual, pentru a ne identifica identitatea launtrica. Fiecare dintre noi are datoria de a darui putin din el celorlalti. Fiecare dintre noi are un dar unic de daruit celorlalti, un talent pe care trebuie sa-l impartaseasca, un lucru pe care il realizeaza mai bine decat oricine altcineva. Nu putem fi impliniti cu ceea ce suntem decat in momentul in care ne manifestam talentul, daruindu-l astfel si celorlalti. Nu putem fi in armonie si fericiti cu ceea ce suntem decat in momentul in care putem darui din ceea ce ne-a fost daruit in mod special.

In viziunea lui Chopra, Menirea noastra in viata are in vedere urmatoarele aspecte:

  • am venit in aceasta viata pentru a ne afla Adevaratul Eu
  • am venit in aceasta viata pentru a ne descoperi si a ne exprima talentele
  • am venit in aceasta viata pentru a servi umanitatii, pentru a ne implini menirea fata de ceilalti

Nu suntem pur si simplu niste seminte purtate de vant. “Orice samanta contine in ea promisiunea a o suta de paduri”, spune Chopra in cartea sa...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri