Forma si marimea buzelor pot spune multe despre gradul de compatibilitatea si armonia care trebuie sa existe intre cei doi parteneri ai unui cuplu.

Studierea trasaturilor fetei exista de cand oamenii au deschis ochii in jur si au inceput sa se priveasca cu atentie unii pe altii. Cand s-au privit cu atentie, oameni au descoperit mai mult decat ochi, buze, nas, pometi, sprancene sau alte trasaturi faciale. Au descoperit expresii, manifestari de bucurie sau de tristete, sentimente, mesaje, adevar, minciuni, privire, sperante. Fata reprezinta cel mai puternic si uimitor instrument de comunicare. Ca si personalitatea, fata este o marturie vie a vietii tale, fiind in acelasi timp conditionata de factori genetici si de raspunsul individual la experintele de viata. Cu toate acestea, zilnic ne privim fetele de o suta de ori fara sa fim capabili sa ne citim intr-un mod corect fizionomiile si fara a patrunde in esenta mesajului care incearca sa ni se transmita dincolo de cuvinte.

Psihologii si expertii in fizionomia fetei au studiat in amanunt partile principale ale fizionomiei si importanta acestora in revelarea caracterului unei persoane. Dintre acestea, buzele sunt cele care spun cea mai interesanta poveste a unei personalitati. Buzele nu dezvaluie doar caracterul unei persoane, dar au si un rol esential in stabilirea compatibilitatii intre parteneri. Sa fie o simpla coincidenta sau doar o lege a atractie faptul ca preferam partenerii cu un anumit tip de buze? Ca ne plac barbatii cu buze pline sau cei cu buze subtiri? Ca barbatii prefera femeile cu un anumit tip de buze: carnoase, micute dar pline, conturate, subtiri, etc.? Ca suntem compatibili si ne inteleg mai bine cu o anumit tip de persoana, avand o anumita fizionomie? Se pare ca nu, au descoperit oamenii de stiinta: 88% dintre cuplurile fericite au o forma a gurii asemanatoare. Conform unui studiu al Universitatii Leicester din Marea Britanie, in cadrul cuplurilor in care partenerii au buze de marimi similare exista sanse mai mari ca acestia sa ramana impreuna.

Sarutul este un gest firesc si natural intre doua persoane care se plac si intre care exista atractie fizica, un gest de uniune al buzelor si de trasmitere a unor mesaje puternice catre creier, trup si catre partener. Uniunea buzelor inseamna asadar nevoia individuala de refacere a intregului. Forma si marimea buzelor pot spune multe despre gradul de compatibilitatea si armonia care trebuie sa existe intre cei doi parteneri ai unui cuplu. Daca sunteti sau nu meniti sa descoperiti fericirea si iubirea pe termen lung alaturi de partener si in ce masura sunteti compatibili unul cu celalalt, puteti afla din acest minighid:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri