Se spune ca prima cafenea a fost deschisa acum 500 si ceva de ani in Constantinopol, actualul Istanbul.

Redescopera savoarea cafelei bauta acasa cu prietenele tale. La Lem’s gasesti masute de cafea si mobilier de dinning cu pana la 50% reducere!

Din vremea Revolutiei Industriale inceputa la sfarsitul sec. XVIII-lea a aparut si obiceiul de a sta la cafea ore in sir – locuintele pentru muncitori erau rare, multi imparteau acelasi pat cu altcineva, iar timpul cand nu avea nici unde sa doarma, nici unde sa munceasca, il petreceau la cafenea. Astazi, mai ales in Romania, nu se pun astfel de probleme, iar gustul cafelei poate fi savurat cu prietenele dragi foarte bine si acasa. Pentru aceasta iti trebuie insa si un cadru primitor, de aceea venim cu vesti bune: magazinele Lem’s ofera reduceri de pana la 50% la mobila. Campania dureaza pana pe 5 noiembrie.

Noi am facut o vizita la Lem’s si ne-am uitat la masutele de cafea, mesele pentru dinning si scaunele care ar putea pregati sufrageria pentru savoarea cafelei despre care vorbeam.

La masutele de cafea reducerile ajung pana la 30%. De exemplu masuta de cafea Noto, din MDF furniruit stejar wenge, poate fi cumparata cu 678 de lei in perioada promotionala.

Masuta Elipse cu cadru din metal cu finisaj crom si blat din sticla securizata, neagra, cu reducere, costa numai 221 lei.

Masuta de cafea Contur, cu blat din sticla securizata si cadru din MDF furniruit, disponibila cu finisaj nuc sau stefar wenge are un pret promotional de 732 lei.

Dar cafeaua poate fi la fel de bine servita si dupa o masa copioasa la care iti inviti oamenii dragi. Si in aceasta privinta oferta Lem’s este foarte bogata, si la stiluri, si la materiale, si la culori, si la varietatea preturilor.

De exemplu pachetul cu o masa si patru scaune Star are o reducere de 50%, putand fi cumparat pana pe 5 noiembrie cu 1168 lei.

Masa New York la pachet cu 6 scaune Cairo o puteti gasi la pretul de 1198 lei, cu o reducere de 47%.

Masa extensibila Legano cumparata impreuna cu cele 6 scaune Legano din imagine ar costa 2498 lei, avand o reducere de 40%.

Asadar, inarmati cu energia unei cafele proaspete, imbiati de dorinta de mai sta la taclale si o cafea lunga cu oameni dragi, sa trecem pana pe 5 noiembrie prin cel mai apropiat magazin Lem’s si sa ne pregatim sufrageria pentru oaspeti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri