2 Martie 2016 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Oare martisorul putem fi noi? Putem sa ne oferim noua insene ceva?

Primavara a sosit (simbolul ei fiind martisorul) si multe dintre noi asteptam aprecierea partenerului cu aceasta ocazie.

Este un prilej bun de a sarbatori impreuna ca un nou inceput si astfel relatia sa se reimprospateze. Sunt foarte multe evenimente la care puteti participa lasand copiii in grija bunicilor sau a unei bone. Sa va pastrati acest moment intr-una din aceste zile de la martisor si pana de 8 martie ziua internationala a femeii. Se poate sarbatori chiar foarte simplu, obisnuit, iar daca este cazul si se poate, dati un plus de romantism.

In aceasta perioada, femeile sunt cele care trebuie sa fie cochete, gata sa primeasca “darul, simbolul iubirii si aprecierii”. Nu trebuie sa te lasi coplesita daca partenerul nu este prea creativ si nu gaseste darul potrivit sau cel care ti-ar fi placut sau credem ca il meritam. Cine stie… si el la un moment dat poate a avut asteptari de la noi si pe care noi nu le-am perceput asa cum au vrut a se fi.

Nu toti barbatii sunt foarte empatici la astfel de cadouri si chiar nu le cred necesare, in schimb ei pot fi realmente soti sau parteneri foarte buni. S-ar putea chiar sa glumeasca pe seama acestor hachite feminine.

Ce putem face si crede astfel incat sa nu ne simtim ranite?

Mass media promoveaza si incita consumatorii pentru cumparaturi de tot felul, de produse sau achizitii. Femeile sunt foarte atente si au acuitatea shoppingului, e bine stiut. Barbatii considera ca femeile sunt cheltuitoare si pretentioase. Chiar daca nu esti asa, el vrea sa fie in tabara de barbati in care probabil nu vrea sa se lase impresionat sau sa isi arate slabiciunile in fata unor ghiocei sau flori. Doar ti-a aratat pana acum ca te iubeste si e de ajuns.

Ce facem daca nu ne mai simtim dorite ca la inceput? Ce am putea face in aceasta perioada?

Oare martisorul putem fi noi? Putem sa ne oferim noua insene ceva? Voi ce ziceti?

Putem face cateva trucuri astfel incat sa ne recapatam vivacitatea dupa atatia ani de relatie? Cu atatea treburi de rezolvat, in plus copiii care au avut nevoie de toata atentia noastra de mame?

Intr-un weekend rezerva-ti cateva ore pentru tine, odihna, somn si debaraseaza-te de gandurile ce genereaza stres. Si fa o schimbare. Schimbarea e in tine.

Schimba macazul tu in relatie. Porneste usor astfel sa nu se inteleaga altceva. Comunicati mai mult fara a crea o cearta.

Poti trece peste perioada de martisor lasand prilej altor ocazii de a va apropia daca acum nu este momentul.

* de Anca Vrinceanu

Foto homepage: Nick Kenrick / Flickr.com

Foto int: jean olahus /Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri