5 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Cartile de colorat pentru adulti reprezinta una din cele mai bune metode de terapie prin arta. Nu doar ca te ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi de stres, dar sunt si o provocatoare invitatie de a-ti exprima creativitatea si a-ti pune in valoare imaginatia. Te invitam sa rasfoiesti 7 dintre cele mai cunoscute carti de colorat pentru adulti aparute in momentul actual in Romania:

Cartea de colorat este disponibila in librariile Elefant.ro

Paradisul tropical

Terapia prin arta continua cu o noua carte ilustrata de Millie Marotta, autoarea bestsellerului Taramul viselor.

Evadeaza intr-o bogatie de culori si desene, aducand la viata plantele si vietuitoarele exotice din Paradisul tropical al lui Millie Marotta. Tehnica elaborata de ilustrare a lui Millie te incurajeaza sa iti creezi propriul stil, indiferent daca trebuie sa adaugi textura unui palc de cactusi sau o pata de culoare penajului unui papagal tropical.

Exploreaza padurea tropicala si vei descoperi flori, pasari, fluturi si reptile extraordinare, care asteapta sa fie colorate in culori tropicale vibrante. Aceasta carte va aduce bucurie oricui cauta un mod creativ de eliberare a stresului sau o activitate relaxanta si care stimuleaza atentia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Relaxeaza-te si bucura-te de terapia prin arta!

Autor: Millie Marotta, editura Corint

Creioanele de colorat cerate sunt un ajutor indispensabil pentru a-ti desavarsi opera ta creativa :).

Foto homepage: sondem/ Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri