3 Februarie 2009 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Nu este deloc un zodiac obisnuit si nu are ca punct de plecare doar ziua, luna si anul nasterii unei persoane. Horoscopul arab este unul inedit si poate singurul care tine cont de considerente precum data nasterii, locul nasterii sau pozitia sociala a parintilor. In vremurile de odinioara, arabii nu credeau in nimic mai mult decat in destin, in puterea norocului si in forta omului de a-si schimba soarta, atat cat ii sta in putinta. Horoscopul arab aduce o viziune neobisnuita, punand accent in primul rand pe raportul om-destin si pe evolutia omului in cadrul destinului.

Nu este deloc un zodiac obisnuit si nu are ca punct de plecare doar ziua, luna si anul nasterii unei persoane. Horoscopul arab este unul inedit si poate singurul care tine cont de considerente precum data nasterii, locul nasterii sau pozitia sociala a parintilor. In vremurile de odinioara, arabii nu credeau in nimic mai mult decat in destin, in puterea norocului si in forta omului de a-si schimba soarta, atat cat ii sta in putinta. Horoscopul arab aduce o viziune neobisnuita, punand accent in primul rand pe raportul om-destin si pe evolutia omului in cadrul destinului.

Maniera de calculare a zodiei in care te afli este si ea una neobisnuita. Prin urmare, se iau in vedere data nasterii, tipologia locului nasterii si pozitia sociala a parintilor. Cu toate ca in intocmirea horoscopului se tine cont de clasa sociala a individului, conform astrologiei arabe, dezvoltarea pe plan personal depinde de fapt de capacitatea fiecarui individ in parte de a-si controla soarta, temperandu-si trasaturile negativ si scotandu-le in evidenta pe cele pozitive. O persoana era considerata cu adevarata norocoasa daca reusea sa treaca din zodia “armei scurte” in zodia “armei lungi”, deci doar daca Evolua. Si nimic nu reprezenta mai bine spiritul independent si nestavilit al arabilor din acele vremuri decat armele. De aceea, zodiile horoscopului sunt reprezentate prin 12 asemenea semne.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cum afli sub semnul carei zodii te afli? Fiecarei din cele 3 coordonate ale zodiei: data nasterii, numarul de locuitori al localitatii natale si mediul socio-profesional din care provii (domeniul de activitate al parintilor) ii corespunde o anumita cifra (vezi tabelele de mai jos). Aduna cele trei cifre corespunzand celor 3 coordonate, iar suma obtinuta imparte-o la 3. Numarul obtinut reprezinta arma care te caracterizeaza. Daca esti nascuta de exemplu pe 1 ianuarie, in Bucuresti, iar parintii tai sunt medici (daca parintii tai au profesii diferite, se opteaza pentru cifra care corespunde parintelui cu aportul financiar mai mare), atunci aduni 10+11+10 =31. 31 se imparte la 3 =10,33. Deoarece se analizeaza doar cifrele rotunde 10, 33 se ia drept cifra 10. Asadar, te afli in zodia a 10-a a horoscopului, adica in zodia lancii. Urmatoarele tabele iti pot fi de folos in calcularea zodiei.

A. Data nasterii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri