26 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 302 share-uri

Calculeaza-ti Numarul Soarelui si afla cum stai cu norocul in decembrie 2014. In functie de Numarul Personal al Soarelui, descopera totodata care sunt principalele previziuni numerologice pentru cea de-a 12 luna a anului si vezi ce te asteapta pe plan personal si profesional.

Calculeaza-ti Numarul Soarelui si afla cum stai cu norocul in decembrie 2014. In functie de Numarul Personal al Soarelui, descopera totodata care sunt principalele previziuni numerologice pentru cea de-a 12 luna a anului si vezi ce te asteapta pe plan personal si profesional.

Calculul Numarului Soarelui este simplu: se aduna luna in care te-ai nascut cu ziua in care te-ai nascut, iar rezultatul se reduce la o singura cifra. Spre exemplu daca te-ai nascut pe 31 februarie, calculul in cazul tau se efectueaza astfel: 3+1 (ziua) + 2 (luna) = 6. Numarul Soarelui pentru persoana nascuta pe 31 februarie este 6. Odata ce ai aflat care este Numarul Soarelui personal, citeste previziunile specifice numarului tau. Le gasesti in paginile de mai jos:

Previziuni numerologice pentru decembrie 2014 in functie de Numarul Soarelui


Foto: Numerologie, numere via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Numarul Soarelui 1: Previziuni Decembrie 2014

Pentru cei cu Numarul Soarelui 1, luna decembrie 2014 vizeaza din punct de vedere numerologic mai ales sentimentele si emotiile, dar si tot ceea ce tine de inima si doleantele ei. Intelegi mai bine ca niciodata care iti sunt asteptarile de la viata si de la cei dragi si cat de important este pentru tine sa ii ai si sa ii tii aproape. Prin urmare, te bazezi pe simturile si pe intuitia ta pentru a-ti imbunatati relatiile personale. Spontaneitatea si afectiunea sunt atuurile pe care le ai la indemana si care te vor ajuta sa aduci reinnoire si angajament in relatiile tale. In acelasi timp, decembrie este pentru tine si o luna benefica pe plan financiar. Foarte posibil sa iti achiti datoriile si sa iti renegociezi o anumita pozitie la locul de munca. In ambele cazuri, cea castigata vei fi tu.

Numarul Soarelui 2: Previziuni Decembrie 2014

Pentru cei cu Numarul Soarelui 2, luna decembrie aduce cu ea o energie jucausa si relaxanta in acelasi timp. Din punct de vedere numerologic, decembrie 2014 va fi pentru tine o luna incarcata de activitati si evenimente sociale, o luna plina energetic. Te vei afla in centrul lor stralucind, radiind energie si cucerindu-i pe ceilalti cu atitudinea, creativitatea si umorul tau. Apar multe oportunitati pentru tine in perioada urmatoare de timp, iar decembrie este doar rampa de lansare pentru ele. Nu incerca sa fortezi lucrurile si sa le duci in directia in care ti-ai dori, ci lasa-le sa se intample. Cele mai bune lucruri din viata ta sunt pe cale de a ti se intampla, trebuie doar sa faci loc pentru ele in viata ta.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto homepage: Numerologie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri