10 August 2012 publicat în Lifestyle 541 share-uri

Expertul nostru ne introduce in lumea fascinanta a faimosului Oracol al lui Nostradamus, un vechi oracol bazat pe stiinta zodiilor. Este un oracol extrem de interesant despre care se spune ca insusi Nostradamus l-ar fi creat.

Alina Neagu este autoarea si fondatoarea revistei "Normal despre Paranormal – revista de spiritualitate si mister", dar si a blogului despreparanormal.blogspot.ro . In exclusivitate pentru Garbo, Alina ne-a permis sa facem public unul din articolele incluse in revista sa.

Prin acest articol, Alina Neagu, expert Garbo, ne introduce in lumea fascinanta a faimosului Oracol al lui Nostradamus (cunoscut si sub numele de Roata Destinului), un vechi oracol bazat pe stiinta zodiilor. Este un oracol extrem de interesant despre care se spune ca insusi Nostradamus l-ar fi creat.

Oracolul lui Nostradamus - Oracol al Zodiilor

Pe baza unor scrisori private si a documentelor oficiale ale vremii, un romancier francez a descris o sedinta de divinatie care ar fi avut loc intre Nostradamus si Caterina de Medici:

”Nostradamus scoase o foaie de pergament si un creion pe care le tinea in dreptul pieptului.
- Madame, va rog sa scrieti in cateva cuvinte intrebarile pe care vreti sa le puneti destinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oracolul Yi-Jing: Ce tip de energie trebuie sa accesezi pentru a-ti schimba viitorul? Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai?

Regina scrise intrebarea, apoi o intinse magului. Acesta tuna:
- Intrebarea are un anumit numar de litere. Le-am luat si le-am asezat intr-o ordine aleatorie, in cercul de pe masa. Fiecare litera corespunde unui semn magic( astrologic-n.a) care descopera un raspuns”.

In imaginea de mai jos este ilustrata faimoasa ”Roata a Destinului” – vechi oracol bazat pe stiinta zodiilor. Se pare ca Nostradamus insusi ar fi creat aceasta metoda de divinatie.

Nu exista nicio garantie a faptului ca sedinta de divinatie s-ar fi petrecut intocmai. Este inedita metoda de chestiona destinul in privinta viitorului. Peste timp, alti ocultisti au adus modificarile lor acestui oracol. Interpretarile nu sunt rigide, asa ca, vi le puteti amprenta cu propria voastra intuitie. 

Iata Oracolul vostru personalizat! Instructiuni de utilizare

Este preferabil sa va construiti singuri oracolul – din carton sau placaj, montat pe un suport rotativ. Alegeti intrebarea. Reflectati un timp asupra ei, apoi invartiti cercul magic, asezand degetul aratator pe marginea lui, oprindu-i in acest fel miscarea. Notati semnul ales (semnul corespunde unei zodii). Apoi, invartiti iar, asezand degetul spre interiorul cercului. Acesta se va opri asupra unui numar. Notati zodia si numarul. Raspunsul oracolului este mai jos:

Ce spune Oracolul lui Nostradamus

Berbec

1. Vindecare si reusita in dragoste
2. Fii foarte atent cu afacerile si actiunile tale; un pretins prieten te poate pagubi
3. Tanjesti dupa dragoste; va veni de la un necunoscut
4. Increde-te doar in tine pentru a avea o reusita sigura.
5. Nu iubesti, de aceea esti nefericitu
6. Calea pe care mergi este grea si poate parea nesfarsita, fara speranta; dar ea te conduce catre succes.
7. Dezamagirea in dragoste ti-ai provocat-o singur.
8. Schimba-ti viata!
9. Prudenta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri