Un nou anotimp prinde viata odata cu magia naturii. Invaluita Intr-o poveste cu Inceputuri noi sclipitoare, PANDORA prezinta Colectia de Primavara 2015 de la PANDORA, cu noi bijuterii Impodobite cu flori dulci, fluturi vibranti si comori de o eleganta atemporala. Momentele captivante si vestitorii primaverii cu renasterile si tranformarile lor sunt imortalizate In bijuterii stralucitoare finisate manual, care ne insufla amintirile cu promisiuni reInnoite.

BUCHET FLORAL. Un manunchi de margarete din email alb, decorate manual, Impodobite cu zirconiu cubic transparent, pe un inel-statement din argint 925, reprezinta Insasi exprimarea frumusetii. Adorabila margareta este reinterpretata Intr-un mod contemporan, cool, care aduce aminte de trendurile de pe podiumurile de moda. Indiferent de momentul zilei, acest inel cu buchet e potrivit atat pentru un eveniment important, cat si pentru a adauga un accesoriu discret si fermecator tinutei tale zilnice.

MARGARETE MINUNATE. Incantatoarea margareta este reprezentata drept o sculptura de sine statatoare sau un camp de flori salbatice, Intr-o serie de talismane din argint 925, inele suprapuse si cercei de tip stud, decorate cu zirconiu cubic stralucitor.

FLUTURI SCANTEIETORI. Realizati din aur de 14k sau argint 925 si Infrumusetati cu detalii sclipitoare din zirconiu cubic, acesti delicati cercei de tip stud Infatiseaza una dintre cele mai sensibile si elegante creaturi ale naturii: fluturele.

ARIPI DE FLUTURE. Gratia unui fluture In zbor este ilustrata cu maiestrie In inelul-statement si colierul cu pandantiv finisate manual. Siluetele liniare stilizate, decupate In argint 925, si ornamentele de zirconiu cubic intensifica frumusetea si miscarea aripilor de fluture.

DESPRE PANDORA
Cunoscuta In toata lumea pentru bijuteriile sale de Inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite In mai mult de 80 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.300 de magazine-concept.
Fondata In 1982 si avand sediul In Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Pentru informatii suplimentare:
Patricia MIHAIL – PR Director
patricia.mihail@ranevents.eu
0757 058 338


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri