Noul showroom Edu Class găzduiește jucării educative complexe pentru cei mici, care dezvoltă abilități precum creativitatea, imaginația, limbajul, dar și spritul de echipă.

Edu Class, unul dintre cei mai mari site-uri și importatori de jucării educative și creative, a deschis recent un nou showroom de jucării pe Bd. Unirii nr. 9. Conceptul noului spațiu este Orășelul Jucăriilor, noua destinație pentru părinți, copii și nu numai, atunci când vine vorba de jucării educative.

Situat în zona Unirii, showroom-ul se întinde pe o suprafață de 200 mp și are două etaje, găzduind peste 2000 de produse creativ- educative destinate copiilor. Spațiul este prietenos, vesel și colorat, cu un peisaj care amintește de orașele din desene animate. Noul showroom Edu Class găzduiește jucării educative complexe pentru cei mici, care dezvoltă abilități precum creativitatea, imaginația, limbajul, dar și spritul de echipă.

Produsele prezente în showroom sunt diverse și se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la bebelușii de câteva luni, până la copiii de 10 ani sau mai mari. Jucăriile tactile pentru bebeluși, jucăriile din lemn, jocurile de echipă și role-play sau jocurile de construit sunt doar câteva dintre variantele de jucării educative ce se regăsesc în Orășelul Jucăriilor, noul showroom Edu Class.

“Ne-am dorit un spațiu generos, în care să expunem jucăriile disponibile pe EduClass.ro. Unii părinți, și aproape toți copiii, vor să vadă jucăriile, să simtă calitatea finisajului, respectiv să le testeze. Noul showroom este așa cum ne-am dorit: luminos, vesel, colorat, un adevărat Orășel al Jucăriilor, situat pe Bd. Unirii nr. 9, în care vizitatorii pot descoperi jocuri de creativitate, construcție, experimente sau pot descoperi lumea prin puzzle-uri și jocuri de știință. Orășelul Jucăriilor EduClass are câteva cartiere - cartierul pentru bebeluși, cartierul cu jucării din lemn, al jucăriilor de construcție - și este vizitat de cei care înțeleg importanța jocului pentru dezvoltarea motrică și intelectuală a celor mici” declară Anca Leibovici, Director de Vânzări EduClass.ro.

EduClass le propune părinților soluții inteligente prin care jucăriile să redevină preocuparea principală a celor mici, astfel încât aceștia să se dezvolte și să învețe lucruri noi, prin joc. Echipa EduClass acordă o atenție deosebită procesului de selecție a modelelor de jucării, cautând permanent branduri noi, din aceeași sferă a jucăriilor inteligente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri