21 Noiembrie 2017 publicat în Familie 67 share-uri

Dupa ce am pierdut-o pe femeia pe care o iubeam si dupa 16 ani de casnicie, acesta este sfatul pe care mi-ar fi placut sa il fi primit la randul meu, dar inainte sa trec prin aceasta experienta…

Pentru barbati: Cum sa faci o casnicie sa mearga? Ce a invatat un barbat atunci cand a pierdut-o pe femeia pe care o iubea

15. Fii vulnerabil…

Nu trebuie sa fii tot timpul adunat. Fii gata sa iti impartasesti fricile si emotiile si fii gata sa iti recunosti greselile.

16. Fii transparent

Daca vrei sa aduci increderea intre voi, trebuie sa fii deschis sa impartasesti totul… Cu precadere acele lucruri pe care ai vrea sa le ascunzi. Ai nevoie de curaj sa iubesti total, sa iti deschizi total inima si sa o lasi sa intre atunci cand nu stii daca ii va placea ceea ce va gasi…

O parte din acest curaj este sa ii permiti sa te iubeasca complet. Sa iti iubeasca si lumina, in aceeasi masura in care iti iubeste intunericul. RENUNTA LA MASCA… daca simti ca ai nevoi

Foto: Shutterstocke de o masca in preajma ei, ca trebuie sa i te arati perfect tot timpul, nu ai sa ai niciodata experienta totala a ceea ce este iubirea cu adevarat.

Foto: Shutterstock

17. Nu incetati sa cresteti impreuna

Atrofia este acel proces natural care se intampla atunci cand nu ne mai lucram muschii si exact la fel se intampla atunci cand incetezi sa lucrezi la relatia voastra. Gaseste teluri comune, viziuni, visuri catre care sa aspirati impreuna.

18. Nu iti face grijii in privinta banilor

Banii sunt un joc, asa ca gasiti modalitati prin care sa ii castigati impreuna ca o echipa. Nu ajuta niciodata cand coechipierii se lupta. Gasiti moduri prin care ambele persoane sa isi imbuntateasca performantele si pentru a castiga.

19. Iarta…

Concentreaza-te mai mult asupra viitorului decat sa cari cu tine greutatea trecutului. Nu lasa ca trecutul sa te tina ostatic.

Sa te agati de greselile pe care tu sau ea le-ati facut in trecut este o ancora grea in casnicia voastra, o ancora ce va va trage mereu inapoi.
IERTAREA ESTE LIBERTATE. Taie franghia ancorei si alege iubirea intotdeauna.


20. Alege iubirea intotdeauna

ALEGE MEREU IUBIREA. La sfarsit, acesta este singurul sfat de care ai nevoie. Daca acesta ti-ar fi principiul dupa care ti-ai ghida toate alegerile, nu ar mai fi nimic care sa ameninte bucuria mariajului vostru. Dragostea va castiga intotdeauna.

Pana la urma, casatoria nu inseamna fericiti pana la adanci batraneti. Casatoria inseamna viata si va aduce urcusuri si coborisuri. Imbratisand toate ciclurile si invatand sa inveti din acestea si iubind fiecare experienta, asa primesti puterea si perspectiva de a merge mai departe si de a continua sa cladesti, caramida cu caramida.

Acestea sunt lectii pe care eu le-am invatat la modul brutal. Sunt lectii pe care le-am invatat prea tarziu. Dar sunt lectii pe care le invat si fata de care imi iau angajamentul de a le pune in aplicare pe mai tarziu.

Adevarul este ca mi-a placut sa fiu casatorit si cu timpul, voi fi din nou casatorit, si cand se va intampla acest lucru, voi construi acea realtie cu o fundatie care va rezista oricarei furtuni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri