12 Iulie 2017 publicat în Familie 14 share-uri

Nu vreau ca tu sa crezi ca nu mai esti la fel de important cum erai odata. Nu as putea sa traiesc aceasta viata fara tine si nici nu as vrea. Insa realitatea este ca esti un adult si ca poti sa faci lucruri pentru tine

Nu imi pot face griji in privinta sanatatii tale, a sanatatii copiilor, a sanatatii cainilor si a sanatatii mele. Cine crezi tu ca este ignorat? Nu esti tu. Nu sunt copiiii nostri sau animalutele noastre. Cand spun ca nu ma simt bine, cand spun ca nu am dormit, este fiindca nu am avut grija de mine.

Da, imi spui sa ma duc la doctor, sa mananc mai bine, sa beau mai multa apa, insa eu sunt ultima mea prioritate de pe lista. Stiu ca trebuie sa schimb acest lucru si nu ma plang. Explic doar ca atunci cand ceva trebuie sa ofere, fiindca o persoana singura nu poate face totul, eu sunt acel lucru care da.

Imi fac griji in privinta apneei de somn de care suferi, imi fac griji in privinta alergiilor tale, in privinta durerilor tale de genunchi. Sunt ingrijorata in privinta iritatiei pe piele pe care o are Alex si a nasului lui Ben care a inceput sa curga brusc. Sunt ingrijorata in privinta urechilor cainelor nostru si cat o sa ne coste sa o ducem la veterinar.

In timp ce ma gandesc la asta, imi fac griji ca pestele are prea multe alge in acvariul sau si ca apa trebuie schimbata. O sa adaug si asta pe lista interminabila cu lucruri in privinta carora ma simt vinovata atunci cand incerc sa adorm noaptea. Nimic din toate acestea nu este din vina ta. Nu te invinovatesc si nici nu imi doresc ca tu sa fi fost altfel.

Faci lucruri extraordinare pentru familia ta. Muncesti mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Tii mai mult la toata lumea, inclusiv la mine, decat orice alta fiinta pe care am intalnit-o vreodata. Te iubesc putin mai mult de fiecare data cand te vad ca ajuti pe cineva stiind ca nu vei obtine nimic in schimb. Esti cel mai bun si cel mai iubitor tata pentru copiii nostri. Exista un motiv pentru care ei plang cand te duci la serviciu. Da, doare putin, dar a sti ca esti modelul lor in viata imi umple inima de dragoste si de mandrie.

Nu sunt persoana cu care te-ai casatorit in urma cu 11 ani. M-am schimbat si am evoluat intr-o sotie, mama, prietena si gardian al tuturor listelor. Sunt organizator de petreceri si cumparator personal. Sunt un chef specializat in paste si nuggets de pui. Sunt menajera care nu poate sa menajeze o casa. Sunt suporterul entuziast si bibliotecarul. Sunt asistenta de zi si de noapte.

Nu as schimba nimic din toate astea. Nu vreau nicio alta viata. Te iubesc si iubesc viata pe care am creat-o. Dar nu mai sunt fata spontana, sexy si bautoare de bere pe care ai cunoscut-o cu mult timp in urma. Sunt mama. Si ofer tot ce am.

Te iubesc intotdeauna,

Sotia ta

Sursa: www.parent.co


Foto homepage: Nadino /Shutterstock; Foto int: Stokkete /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri