10 Septembrie 2013 publicat în Familie 6 share-uri

Cunoscuta revista Glamour a realizat un sondaj privind sexualitatea barbatilor. 1,131 barbati au raspuns unor intrebari legate de sex si sexualitate. Esti curioasa?

1. 13% dintre barbati isi poreclesc penisul, iar unele dintre denumiri sunt chiar creative, in acelasi timp amuzante, cum ar fi Penisaurus Rex.

2. Totusi, 41% dintre barbati sunt de parere ca ar fi ciudat ca o femeie sa isi denumeasca in vreun fel vaginul.

Foto: Shutterstock.com; cuplu

3. 52% dintre barbati ar fi de acord sa ia o pilula anticonceptionala pentru barbati, daca aceasta ar exista.

4. Cu jucarii in dormitor? 70% dintre barbati sunt pentru, dar 30% se tem ca ei nu ar fi destul de buni in pat daca am vrea sa folosim si un vibrator.

5. 79% dintre barbati admit ca au avut fantezii erotice in legatura cu o colega de serviciu si 43% au avut fantezii cu sefa.

6. Doar prieteni? Nu, dupa cum au spus 31% dintre barbatii care au participat la studiul Glamour. Acestia nu cred in prieteniile platonice dintre barbati si femei.

7. 43% dintre barbati sunt ingrijorati ca au penisul prea mic. Dar exista si barbati care sunt ingrijorati ca.. o au prea mare -4%

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri