25 Septembrie 2013 publicat în Familie 47 share-uri

Articol publicitar

Una dintre camerele cele mai des curatate si dezinfectate in casa unei familii este, cu siguranta, baia. Fie ca vorbim despre familii care au copii mici, ce abia invata sa mearga, fie ca este vorba despre micuti care afla cum sa foloseasca olita ori copii mai mari ce se duc singuri la toaleta, baia este incaperea care ridica cele mai multe semne de intrebare cu privire la dezinfectarea si curatarea corecte si sigure. Parintii stiu ca o simpla curatare nu este suficienta, intrucat microbii sunt inlaturati doar temporar. Dezinfectarea suprafetelor din toata casa si mai ales din baie asigura eliminarea microbilor si protejeaza sanatatea familiei pentru mai mult timp.

Copiii pot merge de-a busilea pe gresia din baie, se pot agata de vasul de toaleta sau de capacul lui pentru a se ridica, ating peria de toaleta, cada sau olita ori cosul de gunoi. Ceea ce pentru ei inseamna explorare, pentru parinti se traduce prin “contact cu microbii”, asadar locul de unde curatenia in casa incepe de cele mai multe ori este baia.

Folosirea produselor de curatat care contin clor pot dauna sanatatii parintilor, dar mai ales a copiilor deoarece vaporii de clor pot cauza probleme respiratorii si iritatii ale pielii, asa ca, mai ales atunci cand sunt copii in preajma, utilizarea lor este de evitat.

Igienol Dezinfectant Universal fara clor nu doar curata suprafetele, dar si dezinfecteaza. Si ce este mai important este ca e un produs sigur pentru suprafetele si obiectele pe care cei mici le ating pentru ca nu contine clor. Produsul se poate folosi pe gresie, faianta, capacul WC, vasul si peria de toaleta, olita, cada, clante, intrerupatorul, cosul de gunoi, robineti, dusul, inclusiv lemnul si multe altele, fara sa le atace si fara efectele negative ale produselor dezinfectante pe baza de clor (hipoclorit de sodiu).

Se poate utiliza asadar pentru a curata si dezinfecta olita copilului. Cu ajutorul unei lavete, se curata olita, iar dupa ce lasam ca produsul sa actioneze cateva minute o clatim bine cu apa. La fel se poate proceda cand vine vorba despre cadita copilului, vasul de toaleta pentru copii mai mari ori chiuveta pe care mai toti copiii o ating dupa ce se spala pe maini.

Cu dezinfectantul Igienol curatarea si dezinfectarea baii nu vor mai fi cu siguranta o problema, iar parintii se pot concentra la ceea ce este cu adevarat important pentru ei: copiii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri