Raul de Iubire se instaleaza din cauza dependentei de o persoana, a insecuritatii personale si a fricii in fata necunoscutului si a viitorului.

"Cea mai dulce fericire, cea mai salbatica durere… iubirea este” (Pearl Bailey)

Deplin, total, adanc… parca nimic nu ajuta atunci cand suferi de raul din iubire… nimic nu picura balsam pe rana… nimic nu aduce uitare in inima… nimic nu umple golul, nimic caderea, nimic agonia, nimic durerea…. Deloc zambet, deloc speranta, deloc viitor. Te stingi incet, cu pasi inceti, mici, timizi, dar siguri. Si ratacesti pe drumuri pe care nu credeai ca o sa le bati vreodata. Si bati la porti pe care nu vrei sa le mai deschizi vreodata. Ti se intampla oare tocmai tie? Si te sufoci teribil. Ceva te apasa puternic in piept. Ai un vis urat? Nimic nu a fost vreodata mai real. O menghina iti strange poalele capului. In acelasi timp, pamantul se crapa sub tine si iti doresti sa te ascunda, sa te inghita…Sa fugi poate… Unde???

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare

Nimic nu-ti opreste ratacirea si nici nu-ti aduce fericirea. Deplin, total, adanc… nu tine… si nu ai aer, nu ai spatiu, nu vrei nimic si vrei totul… il vrei pe el… dar pe el nu il mai poti avea… si atunci nu mai vrei nimic… nici soarele… nici lumina… nici prietenia… nici mana intinsa… nici fericirea celorlalti… cat te doare acum ca altii pot sa se iubeasca si sa se stranga de mana… ti-e mai bine singura... sa fii tu cu tine… te incearca un delir surd… … tu nu esti ca altii.. ei au inca aripi… sa suferi singura, liber… liber in lacrimi… gura uscat si inima uda… liber in melancolie… liber in frisoane si tremurat… liber in dor… liber in nefericire si abis… liber in dor… liber in orgoliu… esti bolnava… bolnava de iubire… de lipsa ei… nimic nu te vindeca decat pe jumatate… nu acum… dar lasa timpul… mai devreme sau mai tarziu… vei trai din nou…

Raul de iubire

Cativa hormoni eliberati la nivelul creierului si devii dependent de iubire, de fustul, mirosul, sunetul, vederea, atingerea celui iubit... Dragostea este chimie. Si alchimie. Si magie. Si stiinta. Si o intrega furtuna hormonala si un intreg proces chimic. In timpul procesului de indragostirii, la nivelul creierului au loc anumite schimbari chimice, anumite eliberari de substante chimice. Dopamina, “hormonul placerii”, feniletamina, ‘drogul iubirii’ ce poate fi gasit si in ciocolata, norepinefrina, “amplificatorul energiei”, oxitocina si vasopresina – hormoni eliberati in timpul dragostei si a sexului, feniletamina, endorfinele… toate se joaca cu iubirea noastra si, pe rand, ne controleaza iubirea in toate etapele ei: pasiune si debutul unei relatii, relatie pe termen lung si lipsa iubirii si a reciprocitatii ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri