Natura este cu adevarat uluitoare.Se manifesta in moduri atat de surprinzatoare, iar sufletul uman ramane vrajit. Sa vezi pe viu aceste locuri, poate fi o experienta marcanta dar, multumita internetului, putem face astazi, chiar o incursiune virtuala. Descopera locuri fascinante, despre care, probabil nu ai stiut. La pozitia a 6-a, e o surpriza!

1. Campia oglinda din Bolivia

Salar Uyuni este cea mai intinsa campie de sare din lume – 10.582 kilometri patrati.

Foto: Shutterstock.com; Salar Uyuni; campie de sare, campie, campia oglinda

Este localizata in Bolivia de Sud-Vest. Salar Uyuni, campiea oglinda este trecuta pe lista celor mai frumoase locuri pe care trebuie sa le vezi inainte de a muri.

Campia s-a format prin transformarea catorva lacuri preistorice, de-alungul erelor, care au lasat o crusta de sare deasupra sesului. Salar Uyuni este una dintre cele mai uimitoare privelisti din lume.

Aceasta campie acoperita de o crusta de sare ce seamana cu o oglinda reflecta in mod spectaculos frumusetea cerului. Megand pe aceasta campie, lumea se intoarce de-a dreptul invers. Uiti adesea care este susul si josul, povestesc turistii.

Foto: Shutterstock.com; Salar Uyuni; campie de sare, campie, campia oglinda

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri