nu o recomand

si dupa nastere naturala ai luat algocalmin cateva zile? de ce?
a1_23
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:33
am luat algocalmin pt ca ma durea spatele si burta,si asta doar la sfatul medicului.Initial mi-a injectat algocalmin dar apoi am preferat sa iau pastile(am facut si antibiotic pana am iesit din spital si ma cam saturasem sa fiu tot intepata)
adelafistis
Postat pe 20 Octombrie 2008 14:35
De fapt initial am vrut sa subliniez un lucru : nu conteaza metoda de nastere a copilului ci conteaza dragostea pe care o oferi acestuia.Mama esti si vei ramane mereu si daca nasti natural dar si daca nasti prin cezariana.Important este sa fiti sanatosi (sanatoase)ca prin experiente neplacute trece cam fiecare mama la nastere , care in final ramane doar o amintire.
adelafistis
Postat pe 20 Octombrie 2008 14:47
auzi nu ai vrea matale sa sari pe yuppy si sa ne scutesti de comentariile tale obosite si fara sens.noi femeile ne descurcam aici si fara barbati .daca nasteai tu normal sau prin cezariana te invitam noi sa-ti dai cu parerea pana atunci las-o tu si pe kimita si pe celelalte sa-si impartasesca experienta .te rugam frumos sa ne lasi.
oto_otto2000
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:15
am uitat sa specific mesajul este pr nergo94.
oto_otto2000
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:17
deci nergo, recomandarea ta de tentativa de femeie cu juma de creier ramas (asa te descrii singurel, de...), care ar fi? cum e mai bine sa nasti: natural sau cezariana? inteleg ca ai nascut in ambele feluri si stii cum se simte o femeie care naste, fapt pt care esti f avizat in a destepta si alte femei care au nascut sau sunt insarcinate (ceea ce desigur si tu ai fost in repetate randuri... )
ruschita
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:19
recomandarea este nasterea naturala pentru ca ... este naturala. stiu va vaicariti multe dintre voi de durere bla bla si alte chestii dar uitati ce este natural, de fapt habar nu am ce-i natural la voi? sa argumentez: in loc sa cereti sfatul unui specialist veniti si postati pe un forum de copii (aici se incadreaza si barbatii pentru ca, vezi doamne, ei niciodata nu se maturizeaza) tot ce ati visat azi noapte. in afara faptului ca mai vine cate una si citeaza un articol intreg ca , e ea desteapta, in loc sa indice sursa printr-un link, cam nimic nu se leaga din ce vorbiti pe aici.
O om normal (nu e cazul vostru) ar face tot posibilul sa isi altereze cat mai putin viata prin reduerea la maxim a diverselor chimicale ingerate, injectate sau aspirate, dar voi nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! "ia draga aia si aia ca asa mi-a zis mie o fumeie de pe scara"

Eu scriu la misto pentru ca am primit spam de pe acest site si raspund in consecinta dar voi scrieti doar de dragul de a va baga in seama.

hai pa si spor la cotcodacit.
andreea13_m
Postat pe 23 Octombrie 2008 14:09
decat sa dai solutii femeilor gravide cum sa nasca.. niste glume bune, copiate de undeva, n-ai? exista o sectiune de " bancuri" pe forum , daca tot vrei sa te bagi in seama
a1_23
Postat pe 23 Octombrie 2008 17:45
Ce usor este in conceptia unora sa nasti , nu-i asa?Dar oare de ce D-zeu nu i-a lasat si pe barbati sa nasca?Uite o intrebare la care ar trebui sa se gandeasca un barbat inainte sa faca orice comentariu , si mai ales de prost gust.Oricum felicitari tuturor mamicilor indiferent de modul cum au nascut.Va pup
adelafistis
Postat pe 24 Octombrie 2008 10:17
buna fetelor!eu zic sa-l ignoram pe acest nergo94 si sa ne vedem de discutiile noastre! Nasterea prin cezariana e un subiect sensibil si sincer chiar nu merita sa ne pierdem vremea cu replicile acestui individ,care sunt de-a dreptul de prost gust!mentionez pt perosana care aduce acuzatii la adresa mamicilor de pe site ca sunt si pers cu pregatire medical care ofera sfaturi si sa isi aleaga alt site pt astfel de comentarii!
bia_kidz
Postat pe 24 Octombrie 2008 17:44
nergo94, te citez: "in afara faptului ca mai vine cate una si citeaza un articol intreg ca , e ea desteapta," poate ne explici si noua rolul virgulei de dupa "ca".

inca o perla de-a ta: "O om normal " - tu vorbesti romaneste?
deci nu mai fa pe desteptul/desteapta!
a1_23
Postat pe 25 Octombrie 2008 12:21
haideti mai fetelor, nu mai puneti la suflet ce zice nergo, e saracul frustrat ca operatia lui nu a reusit : nu l-au facut femeie asa cum isi dorea. asta demonstreaza modul in care singur se contrazice:mai intai o face pe kmimita cu ou si cu otet ca de ce se plange de cezariana , si pe urma zice ca nasterea naturala e cea mai buna, si sa nu ne mai plangem de dureri ca niste mironosite, ca daca am sti ce-i bine pt noi am alege lucruri naturale . Si tocmai el vb despre lucruri naturale, el care declara ca a vrut sa isi schimbe sexul
ruschita
Postat pe 25 Octombrie 2008 13:43
iar pt nergo: tu la toate spamurilke raspunzi cu atat promptitudine? trebuie sa ai o viata f activa, cre3d ca nu iti mai ramane timp liber DELOC...
ruschita
Postat pe 25 Octombrie 2008 13:48
daca profilul nu era de barbat ci de fumeie cu o droaie de boraci dupa ea ce mai comentati voi acuma?

si daca ar fi sa ne luam dupa rolul barbatului si al femeii in acceptiune dumnezeiasca... femeia a fost aleasa sa nasca iar barbatul sa se picure din picioare la distanta
hai pa!

peseu: voi nu aveti moderator sa imi stearga aberatiile?
andreea13_m
Postat pe 25 Octombrie 2008 19:22
auzi nergo94 tu chiar nu ai ce face altceva mai bun decat sa scrii aberatii pe forumuri? nu stii ce e aia nastere naturala? iti zic nu e cezariana ci pe unde ar terbui sa nasca o femeie normal...vrei sa iti exemplific????/ iar tu daca nue st femeie de unde sa stii ce e durerea nasterii...normal sau cezariana durerea exista sa stii ca asa a fost lasat de la Dumnezeu ca femeia sa nasca,dar oricum ar fi DUREREA ESTE EXISTENTA...important e ca bebe si mamica sa fie sanatosi...asa ca mai inati de a comenta aiurea
izab33lla
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:04
continui mesaju anterior ca am dat din greseala.......inainte de a comenta aiurea documenteaza-te ca oricum nu vei intelege vreodata acest fenomen al nasterii
izab33lla
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:10
nu stiu ce cauti tu pe acest site.ar trebui sa iti vezi de treaba ta de barbat misogin .si lasa jignirile deoparte.nu ti-a cerut nimeni parerea.tu nu ai fi in stare sa treci prin experienta nasterii,de fapt asa sunteti voi barbatii...habar nu aveti .durerile pe care le suporta o femeie,indiferent ca naste normal sau cu cezariana ar fi fatale pentru barbatii.in concluzie lasa tu cotcodaceala si nu ne mai deranja.P.Spt nergo cel inteligent
alexandrina_bizum
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:57
bai nea nergo de unde stii tu atatea chestii> ?ai vagin?nu ai ma,asa ca taci.si nu ti-am povestit tie nimic,nerusinatule.iesi de pe acest forum ca nu e de tine.,atotstiutorule.
alexandrina_bizum
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:03
Padre Negro, care le stii pe toate ca un om mare, esti de-a dreptul nostim!!! :)) Cand o sa ai "boraci" (cum le-ai zis tu) o sa-ti faci atatea griji si o sa citesti atatea carti si articole si studii ca sa-i cresti cat mai corect si sa le conferi toate avantajele generatiilor competitive care apar, incat ai sa intrebi si "fumeia" care-ti face curat pe scara ce crede despre...si cum a facut ea cand...si asa mai departe.
Iar cand o sa te manance in "dos" atat de tare si n-o sa mai stii cu ce sa te scarpini, o sa vezi ce inseamna sa-ti faci griji. Si atunci intra si pe forum si cere pareri. O sa le filtrezi tu dupa caeea ca doar esti destept!
Pupe si la spamuri bune, ca vad ca percutezi bine :))
manuKa
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:01
Fetelor, eu zic sa-l ignoram total pe acest individ, probabil daca vede ca nu-l mai bagam in seama ne va lasa in pace.Va pup
laura_paisan1983
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:14
Eu zic ca DA Laura,ai dreptate.Eu dupa 24 de ore de asteptare si contractii groaznice,am ajuns tot la cezariana ce a fost pt mine o binecuvantare.Deci am vrut sa nasc normal,am avut si toate durerile,si am adus pe lume o fetita perfect sanatoasa prin cezariana.Da,sunt de acord daca mamele vor cezariana "de capriciu"si nu de necesitate...insa nu trebuie sa speriem pe nimeni si sa nu recomandam nicicum...numai doctorii o pot face.
jojo_kidz
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:34
Vezi tu,Nergo noi nu scriem sa ne bagam in seama ,ci impartasim experiente..tu nu esti mama si nu stii cum este cand ai 9 luni si o saptamana si copilul tre sa soseasca in orice minut si doctorii sa-ti vorbeasca doar cu termenii lor care de multe ori nu toate dintre noi ii intelegem(mai ales daca esti strainatate)deci...ce mult inseamna sa citesti aceste articole ce descriu experienta altor mamici...da sunt de acord cu tine in ce priveste"da draga ia aia ca si eu am luat sau fa aia ca si eu am facut"...dar nu suntem aici sa dam sfaturi medicale ci sa impartasim experiente...ca doar din asta invatam in viata nu?
jojo_kidz
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:42
...Si eu sunt de acord cu nasterea pe cale naturala,
recuperarea este mult mai rapida!!!
Eu am reusit sa revin la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata dupa 9 luni de la nastere, fara cura de slabire sau alte diere, tinand cont de faptul ca alaptez inca!
Asa ca inca un vot pentru nasterea pe cale naturala!!
liliana_sfc
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:23
Depinde de organismul fiecarei femei pt recuperare.Sun femei care nasc normal si abea dupa vreo 2-3 sapt pot sta in fund.Eu am nascut prin cezariana, sunt multumita de cat de rapid m-am recuperat complet tinant cont ca am mai avut o op cu 7 luni inainte de chist ovarian.Eu recomand cezariana.
laura_paisan1983
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:09
NU VREU SA JIGNESC PE NIMENI,DAR CRED CA NEGRO94,NU ARE MAI MULT DE 4 CLASE PRIMARE. .SE BAGA IN SEAMA CA MUSCA IN LAPTE.MAI BN AR CAUTA ALTE FORUMURI MAI INTERESANTE,CA PE ACEST FORUM NU ARE CE SA CAUTA.PTR NEGRO94:I-A VEZI NISTE SAITURI PORNO,CEVA.............. CRED CA ALEA-S DE TINE.NU-L MAI BAGATI IN SEAMA FETELOR,CE ESTE UNUL DIN ALA DE NU ARE CE FACE PE INTRNET.PE MINE CHIAR MA DISTREAZA OMUL ALA .
romantica
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:00
NU VREU SA JIGNESC PE NIMENI,DAR CRED CA NEGRO94,NU ARE MAI MULT DE 4 CLASE PRIMARE. .SE BAGA IN SEAMA CA MUSCA IN LAPTE.MAI BN AR CAUTA ALTE FORUMURI MAI INTERESANTE,CA PE ACEST FORUM NU ARE CE SA CAUTA.PTR NEGRO94:I-A VEZI NISTE SAITURI PORNO,CEVA.............. CRED CA ALEA-S DE TINE.NU-L MAI BAGATI IN SEAMA FETELOR,CE ESTE UNUL DIN ALA DE NU ARE CE FACE PE INTRNET.PE MINE CHIAR MA DISTREAZA OMUL ALA .
romantica
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:00
Si eu recomand cu toata inima cezariana. Eu m-a recuperat foarte repede si nu am simtit nicio durere si nu stiu nici macar ce sunt contractiile. Daca se poate naste fara durere eu nu inteleg unde e problema. Nu stiu ce sunt aberatiile astea ca te simti mai putin mama daca nu simti durerile facerii.
valicica_kidz
Postat pe 16 Noiembrie 2008 18:58
E adevarat ca dupa o cezariana te refaci mai greu dar daca cezariana e singura sansa sa poti da viata unui copil asta e . Eu am adus pe lume doi baieti care s-au nascut cu cezariana pentru ca nu m-am dilatat decat 3-4 centimetri iar copii au fost primul de 4.1 kg iar al doilea de 3.3 kg la 8 luni , a venit mai repede cu 1 luna . Daca doctorul nu ar fi facut cezarienele , mai ales pe prima acum nu ar mai fi fost nici primul copil si poate nici eu . Cu toate acestea daca in planul lui Dumnezeu pentru familia mea ar mai fi un copil l-as face cu draga inima chiar daca s-ar naste tot cu cezariana pentru natural nu este nici o sansa . Copii merita acest efort .
carmeli
Postat pe 17 Noiembrie 2008 10:30
SI EU TOT PT CEZARIANA AS OPTA,DACA AR FI SA NASC,PT CA EU NU SUPORT NICIUN FEL DE DURERE.BINENTELES CA NICI DUPA CEZARIANA NU AS SCAPA DE CEVA DURERI,DAR IN FINE,ACUMA CE-O FI SA FIE.PARTEA NASPA DUPA CEZARIANA ESTE CA NU AI VOIE SA FACI EFORT.
romantica
Postat pe 18 Noiembrie 2008 08:41
SI EU TOT PT CEZARIANA AS OPTA,DACA AR FI SA NASC,PT CA EU NU SUPORT NICIUN FEL DE DURERE.BINENTELES CA NICI DUPA CEZARIANA NU AS SCAPA DE CEVA DURERI,DAR IN FINE,ACUMA CE-O FI SA FIE.PARTEA NASPA DUPA CEZARIANA ESTE CA NU AI VOIE SA FACI EFORT.
romantica
Postat pe 18 Noiembrie 2008 08:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu il pronunta pe "R" 15 De la: emilia2005 26 Mai 2010 10:46
Matermitatea Filantropia 3 De la: eileen77vl 26 Aprilie 2010 18:34
Ziprasidona 2 De la: garbo_458632 2 Noiembrie 2016 23:23
buna.fetelor.(mamicilor...si.viitoarelor.mamici..) 1 De la: rashela 19 Februarie 2010 16:02
Cat costa nasterea prin cezariana? 24 De la: anacostinescu 1 Iulie 2010 12:13
Setari Cookie-uri