| Nu stiu la ce faci referire dar asta e | ||
|
yonutza Postat pe 9 Mai 2010 10:14 |
||
|---|---|---|
d'aia zic: pune mana pe-o carte..
|
||
|
preciouss Postat pe 9 Mai 2010 10:20 |
||
|
||
|
|
||
|
Doara Postat pe 9 Mai 2010 10:21 |
||
|
Mai Robby mai, tu toate le rezumi la dezamagirea ta de viata. Faci ce faci si tot aici ajungi, treaba ta dar nu e sanatos.
|
||
|
persidadamian Postat pe 9 Mai 2010 10:22 |
||
|
nu tu,Doaro.. i ziceam lu' asta mica... tie decat ti-am tras cu ochiu'.. |
||
|
preciouss Postat pe 9 Mai 2010 10:30 |
||
Mi-am dat seama Preci. De aia si radeam. Ca tu ti-ai dat seama.
|
||
|
Doara Postat pe 9 Mai 2010 10:39 |
||
| Yonuta, sunt foarte multi oameni in pielea ta, oportunitati de salvare sunt. Daca esti dintr-un oras mic care nu-ti ofera prea multe posibilitati, cauta in alte orase, dupa ce ti-ai gasit un servici, iti cauti si chirie. Eu nu cred ca ai incercat destul si apoi, chestia asta trebuia sa o faci mai demult, de ce ai asteptat sa ajungi in situatia asta? Nu-ti cunosc istoria nici nu ma intereseaza pentru ca toti oamenii se lovesc de una si de alta in viata,important e sa nu disperi si sa lupti pentru a iesii din situatia in care te aflii. | ||
|
persidadamian Postat pe 9 Mai 2010 10:42 |
||
|
Yonutza, mergi la primarie si depune o cerere pentru acordarea venitului minim garantat. iti vor spune cei de la asistenta sociala ce acte mai trebuie depuse la dosarul pe care ti-l vor constitui. suma totala, avand doi copii in intretinere va merge undeva peste 300 lei. nu-ti va lua nimeni copiii, stai linistita, asa ca fa asta cat mai repede pentru ca, fara a fi pesimista, nu cred ca vei gasi curand ceva de lucru, cu carte de munca si program normal, care sa-ti permita sa te ocupi si de copii. du-ti copiii la camin, unde vei plati foarte putin, raporat la veniturile tale, sau deloc si incerca ceva suplimentar, de genul menaj, sau lucru de mana. cunosc o persoana care a reusit sa se descurce o perioada indelungata de timp vanzand in spitale, proaspetelor mamici, sau celor venite cu copiii la tratament, botosei si caciulite tricotate pentru copilasii lor. cu banii castigati in felul asta a reusit sa se descurce cu mancarea, sa-si platesca intretinerea locuintei ba, mai mult, sa-si sustina cat de cat si fiul, licean. incredibil, nu? |
||
|
stella_andre Postat pe 10 Mai 2010 00:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| FETELOR CUM V-AR PLACEA SA FIE PARTENERUL VOSTRU DE VIATA CA SA NU IL INSELATI SI SA NU IL MINTITI? | 7 | De la: moment31 16 Octombrie 2009 23:26 |
| Buna, | 1 | De la: andre3a44 9 Februarie 2009 11:11 |
| buna | 1 | De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05 |
|
|
||
| Lentile de contact colorate | 2 | De la: cri_cat 9 Februarie 2012 10:03 |
| ASLO | 1 | De la: luckyelle 27 Ianuarie 2010 13:17 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună