Dimineata frumoasa! O zi frumoasa!
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 11 Octombrie 2011 07:50 |
||
|---|---|---|
|
Buna dimineata ! metoda de slabit http://www.youtube.com/watch?v=yEH4Yum4nN4&feature=youtube_gdata_player |
||
|
cricat Postat pe 11 Octombrie 2011 08:28 |
||
|
'Neatza! http://www.youtube.com/watch?v=3y2U00Ar4-0
|
||
|
|
||
|
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 08:33 |
||
Gooooood morning!!!! Are cineva cafea? :D
|
||
|
AleSim Postat pe 11 Octombrie 2011 12:21 |
||
a lasat EU_genia,la cafenea!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 12:29 |
||
Hihi! Merci de pont, Axl! Trag repede o fuga, poate a mai ramas o cescuta. :)
|
||
|
AleSim Postat pe 11 Octombrie 2011 12:35 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=KK0bZUr1buo | ||
|
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 12:43 |
||
Ziua buna Doruleato......multam pt rasfat.... Fetelor.... Jeanettut....vino, fetele vor cafeluta niscavai ,,optimism" de la cei tineri...http://youtu.be/OujlBDgBGVk |
||
|
nuti_vio Postat pe 11 Octombrie 2011 12:56 |
||
|
azi prin peregrinarile mele am gasit o poezie.... Scrie-mi... Scrie-mi, toamna, in fiece zi... scrie-mi pe suflet, scrie-mi cu frunze tarzii... scrie-mi, toamna...sau lasa-ma pe mine sa-ti scriu... tu doar canta-n surdina refrenul de-amagiri si pustiu si goleste-mi din suflet povara vechii iubiri.... smulge-mi din suflet copacul greu de-amintiri scrie-mi, toamna...scrie-mi alene cu-n vant ce alunga furtuna si gandul acesta natang ca iubirea se stinge cu verdele crud... scrie-mi, toamna, si spune-mi ca este firesc sa vad riduri pe ganduri cand in oglinda privesc... si ca nu se sfarseste calendarul cu vise acum... scrie-mi, toamna...ca unei frunze vestede-n drum... scrie-mi, toamna, invata-ma cum visele mor cand asteapta sa vina pe lume alt dor calator... eu mai cred inca-n tine si tot simt uneori cum clipirea din suflet strig-un stol de cocori sa se-ntoarca sa-nvete sa traiasca oricum... sa nu plece lasand numai neguri in drum... scrie-mi, toamna, scrie-mi in fiece zi scrie-mi, ca si cand timpul in loc s-ar opri... Ariadna41.... |
||
|
nuti_vio Postat pe 11 Octombrie 2011 13:09 |
||
|
- "De dorul cui �i de-al cui drag, S�-mi pl�ng� sufletul pribeag, �ntreag� noaptea nedormind, Ca s-aud roibii tropotind, S� sar din pat, s-alerg �n prag, S� te cuprind! _ _ _ _ "Nu cerceta aceste legi, C� e�ti nebun c�nd le-n�elegi! Din codru rupi o r�murea, Ce-i pas� codrului de ea!....... Cosbuc |
||
|
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 13:19 |
||
|
In ochii tai ma vindec si ma sclad, Ne tinem,unul altuia, de cald Sau noaptea,poate, numai de urat� Eu nu te-ntreb de unde-ai coborat, Tu nu ma-ntrebi cat stau si unde plec� Si,uite-asa,trec zilele, cum trec, Si, uite-asa,vin noptile cum vin, Dar daca inca vreau sa te mai tin, Din cand in cand,visand, pe bratul meu, O alta zi se va-ntampla mereu Si-o alta noapte se va-ntoarce-n noi, Sa ne convinga, totusi, pe-amandoi, Cat de frumos e cerul si de-nalt Privit, prin somn,cu ochii celuilalt. |
||
|
nuti_vio Postat pe 11 Octombrie 2011 13:20 |
||
|
Mircea C�rt�rescu C�nd ai nevoie de dragoste c�nd ai nevoie de dragoste nu �i se d� dragoste. c�nd trebuie s� iube�ti nu e�ti iubit. c�nd e�ti singur nu po�i s� scapi de singur�tate. c�nd e�ti nefericit nu are sens s� o spui. c�nd vrei s� str�ngi �n bra�e nu ai pe cine. c�nd vrei s� dai un telefon sunt to�i pleca�i. c�nd e�ti la p�m�nt cine se intereseaz� de tine? cui �i pas�? cui o s�-i pese vreodat�? fii tu l�ng� mine, g�nde�te-te la mine. poart�-te tandru cu mine, nu m� chinui, nu m� face gelos, nu m� p�r�si, c�ci n-a� mai suporta �nc� o ruptur�. fii l�ng� mine, �ine cu mine. �n�elege-m�, iube�te-m�, nu-mi trebuie partuze, nici conversa�ie, fii iubita mea permanent�. hai s� uit�m regula jocului, s� nu mai �tim c� sexul e o jungl�. s� ne ata��m, s� ajungem la echilibru. dar nu sper nimic. nu prime�te dragoste c�nd ai nevoie de dragoste. c�nd trebuie s� iube�ti nu e�ti iubit. c�nd e�ti la pam�nt nici o femeie nu te cunoa�te. |
||
|
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 13:30 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-10-11 12:56:29Ziua buna cu foarte mare drag, frumoasa mea mirica http://www.youtube.com/watch?v=WqJ4PfP38z8&feature=related si mirita ( 2 baieti grozavi vb de fulea si de mirita) http://www.youtube.com/watch?v=Lh6JUCKwP4Q&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DzhKLc4o68g&NR=1 |
||
|
dor72_ Postat pe 11 Octombrie 2011 17:49 |
||
Buna seara nutisorilor,in sfarsit am reusit sa ajung azi si pe-aici... Toamna asta cu pregatirile de iarna... Am vazut ca i-ati dat cu poezioare despre Toamna..e voie inca una?din anii mei de liceu...? O frunza a-ngalbenit de dor Si cade trista pe pamant. De teama o trece un fior Ca azi e soare,maine-i vant. Plecat-a vara de la noi Luand cu ea podoaba verde. Copacii vor ramane goi Insa speranta nu se pierde. Cu totii ne-ndreptam spre scoala Avand in noi dorinte latente sa-nvingem tot ce este boala, Rivalitati,resentimente. |
||
|
elisabeta_boia Postat pe 11 Octombrie 2011 20:41 |
||
Buna dimineata! Azi e MIERCURI-n-are nici o noima... Dar cafeaua este gata! v-am pregatit si umbelele-afara ploua...vine toamna...! O zi buna va doresc!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 07:29 |
||
| Betty .. nu vorbi de ploaie, azi iau Bucurestiul la picior .. asa ca ploaie imi mai trebuie. | ||
|
cricat Postat pe 12 Octombrie 2011 08:03 |
||
Nuti, surioara mea, multumesc mult !!
|
||
|
cricat Postat pe 12 Octombrie 2011 08:08 |
||
Buna dimineata!!! Betty, miercuri oamnenii sunt cercuri, spunea un prieten comun o zi frumoasa va doresc!!! |
||
|
Eugenia69 Postat pe 12 Octombrie 2011 08:09 |
||
buna dimineata lume ! Dansam in cercuri sau muncim in ele? O zi cu tot ce va doriti! |
||
|
Noli Postat pe 12 Octombrie 2011 08:38 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-12 08:03:52Betty .. nu vorbi de ploaie, azi iau Bucurestiul la picior .. asa ca ploaie imi mai trebuie. n-ai nevoie de un ghid???m-as oferi doar dupa orele 19!!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 12 Octombrie 2011 09:37 |
||
Multam Lady mi-ar face placere dar vin pe la orele pranzului si pana la 19 sunt deja plecata. |
||
|
cricat Postat pe 12 Octombrie 2011 09:40 |
||
trebuie sa ajung si eu la doctor...nu as putea m-ai devreme...dar cand vei mai veni....dai un semn...
|
||
|
ladyDY Postat pe 12 Octombrie 2011 09:45 |
||
sigur. vorbim
|
||
|
cricat Postat pe 12 Octombrie 2011 09:46 |
||
Cafea?? Unde este?Neata buna, oameni buni! |
||
|
AleSim Postat pe 12 Octombrie 2011 09:59 |
||
O lecutza,mai la vali...la cafenea!...da'i cu rom sau mai sus...a lasat Betty,cu umbrela !
|
||
|
Axl_22 Postat pe 12 Octombrie 2011 10:08 |
||
Da da, o sa iau una cu rom si cu umbreluta. Mai e cineva, sau iar o beau singura?
|
||
|
AleSim Postat pe 12 Octombrie 2011 10:13 |
||
io beu numa ceai...si azi dimi,nu mi-a facut nimeni,am fost nevoita sa beu tarie!nush daca la cafenea mai e cineva.... dar serveste-te,aici sau acolo!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 12 Octombrie 2011 10:17 |
||
De la: AleSim, la data 2011-10-12 10:13:48Da da, o sa iau una cu rom si cu umbreluta. Iti ofer eu bratul meu; ne asezam? Si comand: ce-ti doreste inimioara?
|
||
|
Noli Postat pe 12 Octombrie 2011 10:20 |
||
Noli, asa invitatie nu pot refuza. Mai intai as vrea o cafea tare, fara lapte si fara zahar. Si tigari, dar ma ocup eu de asta. Si o luam si pe Axl cu noi, doar daca nu e putin . :)) |
||
|
AleSim Postat pe 12 Octombrie 2011 10:24 |
||
nu-s...is obisnuita,e tratamentu meu,ori preventiv,ori de sustzinere! is alergica la chimicale(acizi)
|
||
|
Axl_22 Postat pe 12 Octombrie 2011 10:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unde a disparut bula? | 52 | De la: amiha 23 Octombrie 2011 14:48 |
| ce ne mai asteapta???,,... | 2 | De la: cricat 3 Februarie 2011 00:20 |
| mare | 5 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:25 |
|
|
||
| Bine ai venit, Lelia Mossora! | 775 | De la: lady_corina 8 August 2009 14:40 |
| Este adevarat ca Iisus este lumina Vietii pe acest pamant dar si lumina si viata dupa moarte | 13 | De la: ingerasulluptator 20 Iunie 2011 00:07 |
Alex Bologa a devenit campion mondial la para judo pentru a treia oară
Studenții au reducere de 90% la tren între domiciliu și facultate în anul universitar 2026-2027
Future Ready 7.0: cursuri gratuite pentru copii de 10-14 ani, despre siguranță online și gândire critică
Elevii din Gorj cer să fie consultați în dezbaterea despre uniformele școlare obligatorii