Alege m�r�i�orul �n func�ie de zodie Berbecii nu vor peisaje acvatice Fiind o fire dinamic�, �ntreprinz�toare �i curajoas�, i se potrive�te un m�r�i�or care are leg�tur� cu ac�iunea sau care este un simbol al c�l�toriilor. Fiind semn de Foc, Berbecul nu apreciaz� un m�r�i�or care are leg�tur� cu apa, deci evita�i pe c�t posibil pe�ti�orii, f�nt�nile, peisajele acvatice. Taurii, impresiona�i de bijuterii scumpe Iube�te luxul, confortul, propriet��ile, stabilitatea. Alege�i pentru el un m�r�i�or care simbolizeaz� banii, o c�su��, o cutiu�� pentru bijuterii. Se va bucura foarte mult dac� m�r�i�orul este din aur sau din argint ori dac� e un miniobiect foarte scump �i apar�ine unui brand important. M�r�i�oarele lucrate artistic �l impresioneaz� cel mai tare. Gemenii prefer� mesajele de dragoste Nativii din aceast� zodie, �n general, pun mare accent pe iubire, deci toate m�r�i�oarele care au �n aten�ie acest sentiment sunt perfecte: inimioare, Cupidoni, amora�i, mesaje de dragoste, dulceg�rii. De asemenea, Gemenii iubesc forme care reprezint� soarele �i lumina, deci acestea pot fi �n tonuri de galben �i portocaliu. Racii iubesc toate florile E prin defini�ie romantic �i are o fire sensibil�. De aceea, �l impresioneaz� toate lucrurile delicate �i e atent la detalii. Iube�te toate florile. Dac� al�turi de m�r�i�or �i d�rui�i �i o felicitare sau o carte, l-a�i cucerit definitiv. E genul de persoan� care se hr�ne�te din amintiri, a�a c� va p�stra ani �n �ir toate m�r�i�oarele primite. Leii nu vor obiecte banale E m�ndru �i l�ud�ros, a�a c� ave�i mare grij� c�nd �i alege�i m�r�i�orul, fiindc� �i place s� se laude cu el. Poate avea form� de stea, poate fi dintr- un metal str�lucitor ori �n tonuri tari de ro�u �i oranj. Unul dintre defectele majore ale Leului e snobismul, de aceea nu-i d�rui�i un m�r�i�or banal ca form�, fiindc� �l va arunca imediat la co�. Fecioarele sunt conservatoare �nzestra�i cu sensibilitate �i modestie, cei n�scu�i sub acest semn zodiacal iubesc animalele, de aceea m�r�i�orul poate simboliza unul dintre ele. Printre defectele lor se afl� conservatorismul, din care cauz� ar fi bine s� le d�rui�i m�r�i�oare tradi�ionale �i fi�i siguri c� le vor purta pe toate pe care le primesc de 1 Martie. Balan�ele se amuz� la kitsch-uri Are o fire sociabil� �i optimist�. �tie s� aprecieze un m�r�i�or cu o form� juc�u��, un model cu o interpretare hazlie, chiar se amuz� de un kitsch. Nu-i mai d�rui�i simbolul balan�ei, fiindc� s-a s�turat de acest stereotip. Mai bine un m�r�i�or realizat de un artist plastic. Scorpionilor nu le plac aranjamentele Este r�zbun�tor, a�a c� dac� prime�te un m�r�i�or care �i subliniaz� defectele, va r�spunde imediat cu aceea�i moned�. Mai bine �i alege�i un simbol al judec��ii sau imagini care au leg�tur� cu arhitectura, designul, pictura. Aranjamentele florale nu-l impresioneaz� deloc pe reprezentantul acestei zodii. S�get�torii sunt contra dulceg�riilor Nu-i place s� fie prizonierul iubirii, de aceea nu pune mare pre� pe m�r�i�oarele care eviden�iaz� acest sentiment. F�r� dulceg�rii. Mai potrivite sunt modelele care simbolizeaz� aventura, distrac�ia, petrecerea, c�l�toriile. Un m�r�i�or schematic care reprezint� mi�carea, ac�iunea �i agita�ia e alegerea ideal�. Capricornii vor co�ar sau potcoav� Este o zodie de P�m�nt, de aceea respect� tradi�ia �i valorile morale. Cel mai clasic m�r�i�or i se pare cea mai potrivit� alegere. Un ghiocel, un co�ar, o potcoav�. Simplu �i c�t mai natural, f�r� �mbun�t��iri inutile. �i mai are o calitate: colec�ioneaz� toate m�r�i�oarele primite �i �mbr��i�eaz� pasiunea realiz�rii lor. V�rs�torii nu vor studia cu aten�ie cadoul E cam superficial, deci nu va studia cu mare aten�ie ceea ce prime�te cadou. Asta nu �nseamn� c�-i pute�i d�rui chiar orice tip de m�r�i�or. �l pute�i impresiona cu obiecte cu tent� artistic�, de la pictur� la muzic�. De pild�, un m�r�i�or care reprezint� un pian, un tablou, o sculptur�, un portativ muzical. Pe�tii, fascina�i de mistere Cei din aceast� zodie sunt optimi�ti �i veseli, a�a c� orice m�r�i�or ar primi nu se sup�r�. Pe unele le poart�, pe altele le �mpart celor care nu au primit, fiindc� au tendin�a de a-i ajuta necondi�ionat pe cei din jur. Sunt fascina�i de mistere, a�a c� m�r�i�orul poate fi un model ce reprezint� soarele, stelele, simbolurile abstracte. |
||
alexxandra Postat pe 1 Martie 2010 13:39 |
||
---|---|---|
eu am primit un cosar...pana acuma o fi acvatic?? |
||
fleurdelis Postat pe 1 Martie 2010 13:42 |
||
io ...am primit o mamaruta o tot prind cu acu.... | ||
|
||
nazirra Postat pe 1 Martie 2010 13:44 |
||
La multi ani ! fetelor....eu am primit un urs mare,cat mine si .....eeee.......surpriza!!o.....??? | ||
alexxandra Postat pe 1 Martie 2010 14:21 |
||
O ce Alexandra???? | ||
alex2007 Postat pe 1 Martie 2010 14:24 |
||
Pupici si floricele pt toata lumea. Sa aveti o primavara frumoasa. | ||
alex2007 Postat pe 1 Martie 2010 14:26 |
||
ooooooooooooooooo | ||
fleurdelis Postat pe 1 Martie 2010 14:30 |
||
[Numele quote = 'Data alex2007' = '2010-03-01 14:24:11 '] O CE Alexandra???? : SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-jumping0044: [/ quote] eeeee esti prea curioasa scumpo......!!!haaaaaaaaa |
||
alexxandra Postat pe 1 Martie 2010 14:30 |
||
omg oooooooooooooooooo mai gaaaaaaaaaaaaaaad | ||
fleurdelis Postat pe 1 Martie 2010 14:32 |
||
cand v-ati ales babele?a mea pe 7 martie.o primavara frumoasa si o viata fericita,va urez! | ||
alexxandra Postat pe 1 Martie 2010 14:33 |
||
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa......super......hai noroc!! | ||
alexxandra Postat pe 1 Martie 2010 14:38 |
||
lalalalala hmmmmmm | ||
alexxandra Postat pe 1 Martie 2010 15:40 |
||
Va doresc o primavara cat mai frumoasa si mai senina | ||
blue_dream Postat pe 1 Martie 2010 17:52 |
||
in nici un caz ...."ooooooooooooooooooooo"....poate mai bine ....."uuuuuuuuuuuuuuuuun"......si, evident, fara baterii.....ca altfel ai fi prea ocupata si nu ai mai fi calare poe forum....dar in lipsa......iti umpli si tu timpul .... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2010 22:04 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-03-01 14:30:48[Numele quote = 'Data alex2007' = '2010-03-01 14:24:11 '] O CE Alexandra???? : SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-jumping0044: [/ quote] Nu �nteleg ce te bagi tu? Te cam bagi si tu �n seama, observ ca ai lipsa de comunicare, sfatul meu sa faci si tu puțin sex caci esti NFD |
||
alex2007 Postat pe 1 Martie 2010 22:08 |
||
alexxxx,... | ||
ladyDY Postat pe 1 Martie 2010 22:11 |
||
alexx....te rog...exprima-te corect.....NFDHH..... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2010 22:13 |
||
Salutare. Ai ca m-a scos din sarite si daca ma uit urat la ea poate �nvata sa zboare caci observ ca are si aripi. | ||
alex2007 Postat pe 1 Martie 2010 22:16 |
||
alex....alea sunt numade pamplezir.....is alea de savanta.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2010 22:20 |
||
buna seara si LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR! gargarita primita de mine carei zodii se potriveste ? si azi nu aveti voie sa va suparati, trebuie sa fiti toate un zambet |
||
chery Postat pe 1 Martie 2010 22:32 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-03-01 22:20:10alex....alea sunt numade pamplezir.....is alea de savanta.... ai tipeso a venit primavara ,bucura-te si tu d frumusetea naturii!!! |
||
alexxandra Postat pe 2 Martie 2010 09:17 |
||
De la: blue_dream, la data 2010-03-01 17:52:59Va doresc o primavara cat mai frumoasa si mai senina Blue sa fie primavara in sufltele tuturor! |
||
alexxandra Postat pe 2 Martie 2010 09:19 |
||
1-Primavara � Nichita Stanescu Primejdii dulci alc�tuind sub gene, mi te ive�ti istovitor de dulce cu sânii bulbuca�i zvâcnind s� culce pe ei s�rutul lutului, alene. Te stingi Ã�ncet din mine, iar� sub piept love�te-n c�ld�rim o minge �i ziua pe trotuare se prelinge, l�sând Ã�n urm�-i iz de prim�var�. Al�turi de mocirlele uscate ies pomii to�i cu trunchiurile-n floare Hei… zi cu soare-n zare, spune-mi oare cam câte fete-s ast�zi deflorate? Un orizont pierdut, cu buze ro�ii s�rut�-n cre�tet noaptea pe hotare Cocoarele revin din dep�rtare �i mor Ã�n prim�var� oftico�ii… 2-Alexandru Macedonski-Sub flori de m�r Ce mi se scutur� Ã�n p�r Se umple sufletul de soare; Pe orice frun�i suferitoare, Oh! ninge�i, albe flori de m�r. Sub liliac Sunt paseri dulci ce nu mai tac, Concert de voci mângâietoare S�rmani cu inimi gem�toare, Uita�i, dormi�i sub liliac. Pe sub cais Din aripi bate albul vis De-o inocen�� r�pitoare: Aman�i cu inimi arz�toare, E fericirea sub cais. Sub nucul lat Te afli Ã�ns� izolat �i-n umbra lui Ã�mb�t�toare Trecutul na�te ca o floare Ah! de-a� muri sub nucul lat |
||
alexxandra Postat pe 2 Martie 2010 09:40 |
||
fleurdelis Postat pe 2 Martie 2010 09:41 |
||
eu astept sa deschida fata asta un topic nou, sa vad ce-a mai visat azi noapte. sunt sigura ca nu ne va dezamagi, doar asa ne-a invatat, ziua si topicul... |
||
Tylly Postat pe 2 Martie 2010 09:43 |
||
fetele am liber 1 saptamana.floricele pe campii..... | ||
alexxandra Postat pe 2 Martie 2010 09:48 |
||
ioi! nashpa |
||
zambila Postat pe 2 Martie 2010 09:56 |
||
|
||
Tylly Postat pe 2 Martie 2010 09:58 |
||
aleho eu n-am liber da....pot s avb si eu despre bicicleta mea de bambus sa stii! toti citim....ia aminte! | ||
fleurdelis Postat pe 2 Martie 2010 10:24 |
||
bambusul iti aduce noroc!asa ca plimbare placuta....am treaba,iar tendentiozitatea unora,nu ma interesaza.am primit atatea cadouri de la prieteni si pritene,am o viata frumoasa si sunt iubita.ce imi pasa mie de rautatile altora.e primavara in sufletul meu,ceea ce va doresc si voua.... | ||
alexxandra Postat pe 2 Martie 2010 11:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Calatoriile- un mod de ati petrece viata | 35 | De la: Alice_Bv 24 Septembrie 2009 16:02 |
Alegeri, alegeri! | 21 | De la: julianacocor 4 Decembrie 2013 19:06 |
Rugăciune la Sfânta Marta | 1 | De la: garbo159660 25 Februarie 2015 00:08 |
|
||
Povestea mea de dragoste :( | 205 | De la: oanas_2004 19 Iulie 2011 16:32 |
increderea in relatie | 2 | De la: yanyacharberet 31 Octombrie 2009 15:13 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani