HOROSCOP 2010

facem si-o mamaliguta ...mmmmm
bluelight
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:58
preci, cum da din coada, harsti ! la prajit

Roby, ia bre si tu la Raci..septembrie

Racii ar trebui sa se abtina de la angajamente serioase in primele 13 zile ale lunii. Pentru ei, ceea ce era valabil astazi, maine se poate anula sau modifica. Mercur retrograd ii agita foarte tare pe Raci (pentru care Fecioara reprezinta Casa a III-a, stapanita de Mercur), care pot avea nervii intinsi la maxim. Contractele pe care contau contin alti termeni, vizitele se amana, calatoriile se anuleaza, comunicarea este defectuoasa. Racii sunt probabil cea mai neinteleasa zodie in aceasta perioada. Una spun si alta se intelege, astfel incat Racii pot intra pe unda neagra a celorlalti si pot primi acuzatii ca urmare a unor neintelegeri si erori de interpretare a mesajului. Dupa jumatatea lunii, Racii isi revin la normal. Ei pot trage adanc aer in piept si pot privi cu incredere spre viitor. Planurile pe care si le-au facut prin luna mai se concretizeaza, astfel incat nu mai pot da inapoi. Aceste planuri includ persoana iubita si copiii. De acum inainte, Racii se vor raporta probabil in mod diferit la persoanele dragi din viata lor. Ei vor privi lumea cu alti ochi, isi vor reconsidera prioritatile si vor imbratisa o cu totul alta conceptie despre lume si viata. Cu Soarele in Balanta, dupa data de 23 septembrie, Racii vor pune la punct detalii legate de viata de familie, de locuinta, de domiciliu. Ei, atat de atasati de oameni si locuri, vor putea sa faca acum pasi inainte. Se apropie pentru Raci clipa schimbarii. Ei privesc lucrurile in perspectiva, gandesc pe picior mare si s-ar putea ca, pe termen lung, sa nu aiba ce sa-si reproseze. Racii trebuie sa-si ia inima in dinti la final de septembrie si sa accepte conditii de viata altfel decat le cunosteau pana acum
Freya_
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:59
Si sagetatorii??

cat_13
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:03
sora 13 ..

enjoy..

Prima saptamana din septembrie ii amageste putin pe Sagetori. Pentru ei, totul pare roz, sunt semne bune, cele rele parca sunt le cale sa se spele. Cum zice o vorba de duh celebra, Love is (inca) in the air. Si nu ca lucrurile nu ar sta asa. Depinde insa cum le privesti. Iar optica Sagetatorilor s-ar putea sa sufere anumite ajustari incepand cu data de 9. Conjunctia Jupiter Uranus se reformeaza in Berbec, iar Venus se asaza in casa a XII-a a lor. Totul pare ca se reconfigureaza asadar pentru Sagetatori. Problemele si relatiile de familie revin in centrul atentiei. Luna aceasta, se contureaza deznodamantul unor situatii care pareau date uitarii prin luna mai. Securea va fi insa dezgropata si ea va lovi, intr-un fel sau altul, astfel incat viata lor se va croi diferit. Sagetatorii vor lua decizii privitoare la casa, la proprietate, la mosteniri, la locuinta. Ei se pot reloca, se pot apuca de redecorat, de pot gandi la achizitii sau la transferuri de patrimoniu. Gandul cel bun este de pareta Sagetatorilor, care nu cauta parca decat sa multumeasca pe toata lumea. Ei vor fi dispusi sa renunte la pretentii, de teama ca, nu cumva, in incercarea lor de a-si impune punctul de vedere, sa piarda tot. Gesturile altruiste vor fi specifice Sagetatoriulor in a doua jumatate a lunii septembrie, cand ei vor imbratisa si vor lupta pentru cauza persoanelor dragi. Sagetatorii s-ar putea sa accepte sa sacrifice o parte din ei pentru binele oamenilor pe care ii iubesc. Cum din 23 septembrie Soarele se va afla in Balanta, vor fi destui prieteni si cunoscuti care ii vor sprijini moral pe Sagetatori. Nativii acestei zodii se vor confrunta cu renuntari si cu rani destul de adanci, dar vor avea alaturi o cohorta de persoane dragi. Sagetatorii trebuie sa inteleaga luna aceasta legea compenstiei. Tot ce pierd pe de o parte castiga de cealalta parte. Iar daca cineva drag are de castigat intr-un context in care ei renunta la ceva (bunuri, principii etc), atunci bucuria lor ar trebui sa fie si mai mare. In octombrie s-ar putea sa constatam ca toti Sagetatorii pe care ii cunoastem sunt mai flexibili si mai deschisi la concesii.
Freya_
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:06
e pe septembrie?
n-am facut nimic atunci,mi-a dat muschiu' inapoi..
ce draq!?
mai sunt trei zile...
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:06
fii pe faza , iote-l si pe octombrie

Horoscop Pesti, octombrie 2010: Dragoste si cuplu

S-ar fi putut si mai bine, dar asta este, ne multumim cu ce avem. Stapanul casei relatiilor nu este intr-o pozitie confortabila, asa ca nici relatia probabil ca nu va fi prea confortabila.

Suspiciunea, anxietatea, posesivitatea sau gelozia pot umbri viata in doi. Conexiunile sunt insa excelente cand cei doi parteneri isi unesc efortul pentru a analiza, a descoperi, a sonda intelesuri adanci, zone misterioase, tabuuri, sau cand uniunea este perceputa ca un act magic sau ezoteric.

Horoscop Pesti, octombrie 2010: Cariera si bani

Conjunctia Jupiter-Uranus este cel mai prielnic vant care ti-ar putea sufla in panze vreodata. Iti da energie, curaj, idei, initiativa si dorinta de face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai spectaculos.

In octombrie 2010 ai nevoie de innoire si de actiuni de anvergura. Totul este sa-ti fixezi niste obiective clare.

Preocuparile financiare sunt foarte accentuate, iar Soarele si Mercur iti promit venituri din colaborari sau din surse adiacente, dar te pot obliga si la unele plati suplimentare.

Horoscop Pesti, octombrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Esti intr-o forma foarte buna, aproape perfecta in ultima decada din octombrie 2010. Ai o vitalitate debordanta, esti mereu in priza, mereu pe rulmenti.

Chiar daca trecerea stapanului casei sanatatii, Soarele, printr-o casa nefavorabila (a opta) poate aduce unele probleme, gasesti rapid solutii si te recuperezi cat ai zice... peste!

Si fiindca ai energie multa, fa miscare! Nu numai ca organismul iti va multumi, dar te va ajuta si sa arati mai bine.
Freya_
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:09
Raci, octombrie..

Horoscop Rac, octombrie 2010: Dragoste si cuplu

Venus si Marte iti incita in continuare avantul sentimental si elanul erotic, insuflandu-ti doza necesara de curaj pentru a-ti transforma fanteziile in realitate. In octombrie 2010, dragostea poate sa-ti iasa in cale in orice moment.

Exista insa si riscul ca retrogradarea lui Venus sa-ti dea batai de cap: lucrurile se pot bloca sau pot lua o turnura neasteptata, probleme de natura sexuala sau emotionala, nerezolvate sau nerecunoscute, au tendinta de a iesi la suprafata, apar incurcaturi legate de sarcina sau copii etc.

Satisfactia si frustrarea isi fac loc pe rand in viata ta de cuplu...

Horoscop Rac, octombrie 2010: Cariera si bani

Octombrie 2010 este fara indoiala o luna foarte favorabila pentru Raci.

Nu numai ca iti bate in panze un vant prielnic la modul general, dar exista sanse mari sa apara ocazii deosebite pentru studii, specializari, cercetare, publicare, asa cum este o perioada excelenta si pentru promovare, pentru valorificarea talentelor si pentru tot felul de activitati creativ-artistice.

Financiar, va trebui sa iei niste decizii. In octombrie 2010 ai mana buna la investitii si te bucuri de sustinerea familiei.

Horoscop Rac, octombrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

In octombrie 2010 ai un tonus foarte bun: energie cat incape, optimism si pofta de actiune.

Daca iti place sa calatoresti, probabil ca o vei face, daca iti place sportul, probabil ca vei avea rezultate deosebite (si chiar daca nu-ti prea place, ar fi timpul sa te misti ceva mai mult).

Fa tot ce-ti place, relaxeaza-te si incarca-ti bine bateriile! Cu Marte in casa sanatatii, noiembrie 2010 nu va mai fi la fel de bland.
Freya_
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:13
mamoantza..
nu mi-l incropisi tu acuma,este?

multam,
bag ceva magie,otara de ezoterism, si m-am scos..

hai fiti buni si fiti nebuni..
seara misto...
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:14

vedeti bre..?n-am io nici o vina ca nu ma intelegeti..
astrele astea..,dehh..
ms freya..
roby_cado
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:15
acu sa vedem ce o fi horoscopul l-am citi, de zis, zice bine in chestia cu innoitul da cu restu' de unde maica, de unde , io nu zic nu, am energie multa, da' daca imi zici ca jupiter ii ok la mine in zodie atunci asa o fi
tusi_Oli
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:17
Freya, sar'mana, ma declar happy:)

Deja eram itchy sa citesc horoscopul sagetatorilor, tot dadeam refresh la pagina ... si aparea topicul cu socrul/nora whatever:) Am fost tentata sa-i scriu, daca-i nasty, scoate-l afara din casa si ai terminat problema! :)
cat_13
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:22
Robytza, io zic sa iti faci un fisier word cu horoscopu' asta si de acum inainte, cand mai superi pe/ te supara cineva, ii faci o aroganta cu un copy/ paste dupa el si gata! Iote alibiu'!
Thor_again
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:27
freya multam pt horoscop
haidi bre la o
tusi_Oli
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:27
iasomico, chiar cate in luna si in stele, nu-s in stare sa fac..

sa fiti sanatosi..
Freya_
Postat pe 26 Septembrie 2010 21:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex reusit 355 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20
inca o sansa? 19 De la: lore01 24 Iunie 2012 16:04
Clarviziune, cartomantie 37 De la: garbo042213 24 Ianuarie 2011 14:03
Relatii incepute online 7 De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34
HI ALL 2 De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50
Setari Cookie-uri