HOROSCOP 2010

ei, corectam...indragostita

bai, bai, de cine, de cine???
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:15
ZODIA GEMENILOR IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: ntelege-te pe tine nsuti, acord mai mare atentie lucrurilor ascunse, ncearc s pstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentreaz-te asupra laturii psihice a vietii, canalizeaz sexualitatea ntr-o directie constructiv, reformuleaz-ti viata n profunzime, transform-te ntr-un om mai bun, fii pregtit de orice!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Cat timp Venus cocheteaza cu zodia ta intre 26 aprilie 20 mai - se poate vorbi de o perioada norocoasa pentru Gemeni. Marte din Sagetator te va pune la incercare intre 28 octombrie 8 decembrie, fiind una din cele mai agitate perioade ale anului.
INTRO. Luna mai ti-o aduce pe Venus n vizit prin zodia ta si te rsfat cu razele ei adolescentine si calde. La primvar vei simti c renasti, c te deschizi si tu ca o floare, de parc n-ai avea nicio grij, ca un copil dornic de joac...
DRAGOSTE. Saturn prin casa
sentimentelor ofer o perioad ceva mai auster, mai lipsit de cldur, dar nu nseamn c dragostea lipseste din peisaj. Consolidezi relatia pe care ai nceput-o deja, clditi ceva solid mpreun, v gnditi si la cstorie, cndva n viitor, dar nu vrei s iei decizii pripite.

Preferi s triti o perioad mai lung mpreun ca s v cunoasteti n toate mprejurrile vietii de cuplu, dect s ajungi direct la altar si s-ti dai seama c nu stii ce-i place celui de lng tine. n dragoste, vor conta mai mult imaginea si reputatia partenerului tu, statutul lui social, felul n care s-a realizat pn n acel moment, si esti foarte pretentios. Tii mult cont si de prerea lumii despre el, si nu te arunci n iubire la primul impuls, ci rationezi fiecare pas. Nu vrei s-ti pierzi capul, desi ti doresti mult o relatie durabil. Luna noiembrie poate agita un pic spiritele n cuplu, dar trebuie s nvtati amndoi s v respectati mai mult libertatea.

CARIERA. Dac e s fie cineva favoritul astrelor n carier, tu esti acela! Jupiter din Pesti trece prin punctul cel mai nalt al hrtii tale, care corespunde zonei carierei. Imaginea ta socio-profesional se amelioreaz simtitor, te prezinti ntr-o lumin nou, mult mai bine conturat, reusesti s redresezi eventualele dezechilibre profesionale ale anilor anteriori si ai parte de victorii bine meritate. Multe din ele, ns vin, n urma unor sacrificii si renuntri, dar simti c merit efortul.

E posibil ca multe din planurile pe care ti le-ai fcut n ultimii ani sau studiile pe care le-ai terminat s nu mai fie utile, ci esti dispus s schimbi din nou macazul. Cu Uranus pe ultimele grade ale zodiei care patroneaz cariera, te mai poti astepta nc la surprize!

BANI. Te-ai gndit vreodat c trebuie s iei de pe acum niste msuri prin care s-ti asiguri o situatie material mai bun la btrnete. Ce-i drept, mai ai tot timpul s o faci, dar un moment ideal pentru a ncheia o pensie privat, o asigurare de viat sau un cont de economii pe termen lung ar putea fi chiar finalul anului 2010. De ceva vreme te preocup mai mult btrnetea - mai mult dect pe toate celalalte zodii - si ncepi de pe acum s trasezi o strategie prin care banii ti s creasc n timp.

SANATATE. Starea de sntate depinde mult de firea ta, pentru c uneori esti cam agresiv si orice reactie necontrolat las urme n organism
. Cu ct esti mai agitat si mai nervos, cu att riscul unor vtmri creste, deci fii mai cumptat.

Ai grij cum manevrezi obiectele cu risc de a provoca rni si fii atent pe unde calci si n ce te bagi! Esti att de zpcit si de grbit, nct te-ai putea lovi sau ti-ai putea cauza singur probleme, mai ales n septembrie-octombrie, cnd ti cam place s te joci cu focul... Finalul de an repar tot ce strici prin grab si nervozitate.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:17
tink...cu racii esti "sfadita"
sau ii menajezi?
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:21
iaca bre...sper sa mearga !

ZODIA RACULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: asociaz-te, apropie-te de ceilalti, apleac-te asupra partenerului, nvat lectia vietii n doi, caut-ti jumtatea, accept diversitatea uman, ntelege c viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaz, iubeste, ofer!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: ntre 21 mai 14 iunie, esti rsftat de razele calde ale micului benefic Venus, perioad care te va umple de energie pozitiv. Finalul de an, ns, nu va mai fi att de idilic, pentru c Marte te va irita din zodia opus ntre 8 decembrie 2010 16 ianuarie 2011.
INTRO. nceputul verii ti prieste de minune, ct timp Venus trece prin zodia ta, planet care scoate la lumin tot ce ai mai cald si mai frumos n tine. Iubesti, druiesti, te dedici celor dragi si apreciezi foarte mult linistea si confortul casnic.

DRAGOSTE. Viata de familie este preocuparea numrul unu a acestui an si apreciezi valoarea relatiei n functie de ceea ce primesti de la ea. ti doresti tot mai mult o cas, un cmin, s ai copii si s devii mam, chiar dac sunt sarcini care ti-ar limita major spatiul de manifestare a personalittii. Esti pregtit s devii printe, dac simti c a venit vremea, si iei pe umerii ti cu o real plcere obligatiile de familie. Intri n buctrie cu zmbetul pe buze, pentru c esti constient c fericirea familiei tale depinde mult de capacitatea ta de a-ti ndeplini obligatiile casnice.

Chiar dac prietenii, societatea, distractiile sunt date la o parte, conteaz mai mult s ai liniste si armonie acas. Te retragi n casa ta, cu omul drag, si viata de cuplu ntre peretii casei voastre ti inspir echilibru. nceputul de an este prielnic redresrii unor mai vechi probleme de cuplu dar care ar putea reveni spre final de 2010, cnd nentelegerile stric atmosfera, trector.

CARIERA. Luna martie te scoate mai mult n valoare la serviciu, esti apreciat sincer pentru calittile tale si nu te lasi pn nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Reusesti s combini perfect talentul si cunostintele, ambitia si senzualitatea pentru a te remarca. n noiembrie-decembrie, asteapt-te la o serie de tensiuni la locul de munc, ce au la baz nedreptatea si necinstea. Vei dori ceva anume, dar nu vei fi lsat s te manifesti asa cum ai vrea. Dac nu ai fcut-o n anii anteriori, acum esti pe ultima sut de metri s urmezi un curs sau s faci o facultate, decizii care vor trasa directiile tale viitoare n carier.

Timidele treceri ale lui Uranus peste Mijlocul Cerului ntre martie-august sunt un prim semnal de alarm cu privire la schimbrile pe care va trebui s le faci de la anul. Dac nu ai curajul s le faci chiar acum, cu Uranus pe cap, atunci vei avea tot timpul n urmtorii 7 ani s schimbi major directia n carier, lund-o chiar de la capt, dac e nevoie.

BANI. Marte este n casa banilor aproape jumtate de an, de fapt deja i simti influenta de la final de 2009. Pn n iunie, banii vor veni n valori, dar tot asa se vor duce. Marte n Leu te face mai cheltuitor, mai atras de lux, si ti place grozav s dai banii pe obiecte scumpe, luate la primul impuls, doar ca s rupi gura trgului. Nu prea te gndesti de unde faci rost de altii, nici la economii, ci tot ce te preocup acum e luxul si bunstarea.

Att timp ct ai bani, te simti excelent n pielea ta si ti se citeste pe chip fericirea. Esti si generos, deopotriv, faci cadouri scumpe si celor dragi, ori ca semn de afectiune, ori doar ca s le arti ce bine o duci. Dac vrei neaprat s cheltuiesti, investeste n valori, nu pe lucruri care la anul nu vor mai fi la mod.

SANATATE. Aici pot aprea unele probleme neasteptate, poate chiar o perioad de imobilizare la pat sau spitalizare, ca atare fii foarte atent la starea ta de sntate.

O boal poate pica din senin si ti poate strica multe planuri. De exemplu, finalul toamnei poate veni cu probleme nedorite, ce au la baz o stare de epuizare fizic dus la extrem, o oarecare superficialitate vis-a-vis de organismul tu ce te-a mpins spre excese.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:25
ZODIA CAPRICORNULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: arat cine esti cu adevrat, ntelege-te mai bine pe tine nsuti, descoper de ce esti n stare, prezint-te lumii, reformuleaz-ti personalitatea, afirm-te, fii curajos, f un pas nainte, ncepe ceva nou!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: ncepi anul cu Venus n zodia ta, pentru c se afl n Capricorn pn pe 18 ianuarie, deci profit din plin de norocul primelor zile din 2010. De fapt, cum ncepi, asa si termini anul 2010, pentru c ntre 8 decembrie 2010 16 ianuarie 2011, Marte trece si el prin zodia ta si i d curaj s tintesti spre teluri nalte!
INTRO. Ai n zodia ta dou semne de destin destul de complicate care, la finalul anului, se vor si ntlni: Nodul Nord si Capricorn. Sub influenta lor trebuie s devii elev silitor, gata s-si asume o nou lectie de viat. Poate nu e tocmai una usoar, poate fi chiar nsotit de o pedeaps sau o mustruluire prin diverse ci subtile, dar ceea ce va urma acestor evenimente, poate aduce o stare de calm si poate o nou atitudine de viat. ncepi anul cu Venus n zodia ta si l termini cu Marte n Capricorn, semn c anul are o anumit rotunjime, tu fiind cea care deschide si nchide parada! Cel mai afectati vor fi Capricornii din primele zile ale zodiei, ca atare pregteste-te si pentru surprize neplcute.

DRAGOSTE. La var, Uranus si Jupiter intr oarecum timizi n zona sentimentelor, dar se ntorc repede n zodia anterioar, de parc nu ar fi nc pregtiti s-ti ofere nouttile pe care le asteptai. Stau acolo suficient ct s te provoace, ct s te zgndreasc nitel, ca atare trebuie s mai ai putin rbdare pn cnd viata ta sentimental va exploda, pur si simplu. Acum e un fel de avanpremier, un episod-pilot care ti suscit interesul pentru ce va urma.

Lunile mai-iunie sunt aliatele tale n csnicie, relatia cu partenerul cunoscnd mai mult intimitate, un dram de romantism si nevoia de a fi mai mult mpreun. V leag mai bine treburile casnice la care puneti amndoi umrul pentru a fi liniste acas, devenind un cuplu mult mai nchegat. Aruncati si o privire n trecut, s vedeti ce mai trebuie reparat n cuplul vostru.

CARIERA. Dintre toate zodiile, tu pui cel mai mare accent pe carier si imagine socio-profesional, pentru c, timp de trei ani de acum ncolo, Saturn va fi mentorul tu pentru a te nvta s-ti croiesti calea cea mai potrivit. Saturn n casa
carierei este, pe de o parte, un avantaj, pentru c ti confer tenacitatea, rbdarea si rezistenta de a face fat oricror vicisitudini, dar, pe de alt parte, poate fi si un sever inamic.

Opozitia cu Jupiter dintre mai-septembrie poate declansa ntlnirea cu adevrata ta vocatie, fiind nevoit s schimbi drastic directia profesional, deci fii pregtit sufleteste si mental pentru tot felul de decizii majore n carier. Faci impresie deosebit n aprilie-mai, august si noiembrie, prin ideile pe care stii s le prezinti ntr-o form foarte clar, talentul n comunicare fiind atu-ul tu forte pentru a cstiga respectul lumii.

BANI. Cu Luna neagr n casa banilor, pn n iunie, trebuie s fii mai atent pe ce cheltuiesti. Vei fi atras de tot felul de lucruri pe care le visezi, dar e posibil s nu faci cele mai ntelepte alegeri. Poti cumpra ceva ce consideri c ti doresti neaprat mai ales prin var - dar ti dai seama c te-ai pripit, c nu e ceea ce aveai nevoie sau nu e la standardele cele mai nalte.

Nu cumpra masin sau vreun obiect electronic n aceast var, pentru c nu vor tine mult. Esti totusi adeseori orbit de patima shoppingului si nu poti rezista ispitei de a-ti lua lucruri scumpe, moderne, de firm, asa cum are toat lumea!

SANATATE. De tine depinde starea bun de sntate a ntregii familii iar deciziile tale vor avea efecte asupra tuturor.

n aprilie-mai ar fi bine s iesi mai mult n aer liber, n natur, ca se pui accent pe respiratie, pe aerosoli, pe detoxifierea plmnilor. Dac vrei s te lasi de fumat pentru binele familiei tale, profit de aceast primvar. Dac esti sustinut n acest demers si de cel drag, aerul din jurul tu se va ameliora simtitor.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:28
tink... thank

de la capat!! mereu de la capat!! ca sa simtim ca traim!
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:30
again and again , lilo
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:35
bre cotoroantzelor... da' lenese mai sunteti!
fata aiasta v-o dat si linku' si voi tot mura-n gura asteptati...
ready_vivus
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:36
ii mai comod..decat sa cautamm
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:38
marsh d'acilea cu moaca ta inocenta,thorele!
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:40
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:56
horoscoapele astea sunt dupa Urania?

bre, spuneti-mi, sa stiu daca le citesc sau ma dezabonez la topicu' asta...
garbo_C
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:01
astea e evanghelia dupa tink,celestico...
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:04
io vreau alt horospoc ca asta nu mi-a placut ce-a zis
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:06
asa?
si balantele unde-s? vor fi exterminate?
garbo_C
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:08
cell....io zic mai bine sa nu intrebi
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:11
ioi, ela... ii de rau?

lasa, fetita, nu ne face pe noi un cititor in stele! cine stie de cand nu si-o mai fi schimbat ala dioptriile...
garbo_C
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:14
De la: eladaela, la data 2010-01-01 21:06:27io vreau alt horospoc ca asta nu mi-a placut ce-a zis


ok..mai sunt si altele...dar trebuie cautate
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:16

cell....azi is batman,batman
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:17
preci,
ready_vivus
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:17
Sagetator 2010: horoscop dragoste si cuplu
Martie si prima jumatate a lui aprilie 2010 stau sub semnul unei vieti relationale vesele si vioaie. Socializezi mult, intalnesti ocazii favorabile infiriparii unei idile.

Partea a doua a lui aprilie 2010 si prima decada din luna mai 2010 sunt orientate tot spre dragoste si cuplu, dar aduc dileme, te predispun la neintelegeri, indoieli, frustrari sau blocaje.

Recuperezi inzecit in iunie si iulie 2010, cand conjunctia Jupiter-Uranus in casa iubirii te plaseaza in circumstante amoroase incitante si neobisnuite.

In august 2010, treci printr-un punct de maxim, care poate degenera dramatic. Riscant este si noiembrie 2010, care naste emotii si pasiuni greu de controlat.

Sagetator 2010: horoscop familie si casa
2010 este un an in care caminul, familia si chestiunile ce tin de proprietati evolueaza dinamic si, in unele privinte, spectaculos si complet neasteptat.

Fii pe faza, fiindca vor aparea ocazii care favorizeaza innoirea si schimbarea!

In lunile iunie-august 2010, evenimentele insolite si sansele subite au legatura cu copiii sau statutul de parinte.

Sagetator 2010: horoscop cariera si bani
In spiritul ultimului trimestru din anul trecut, Marte insista si in primele cinci luni ale lui 2010 asupra studiilor, cercetarii, desavarsirii cunostintelor. Debordezi de energie intelectuala, care abia asteapta sa fie folosita in scopuri elevate (a doua facultate, masterat, doctorat, publicarea unei carti etc.).

Colaborarile la distanta, calatoriile de afaceri sau studii, contactul cu alte culturi si civilizatii te pasioneaza, te tin in priza.

Oportunitati deosebite s-ar mai putea sa ai in domeniul imobiliarelor si al exprimarii creativ-artistice. In rezumat, 2010 este incitant, innoitor si plin de surprize.

Financiar, lucrurile merg bine, dar in vara lui 2010 nu risca, fiindca poti pierde!

Sagetator 2010: horoscop sanatate
Ca tonus fizic general, te prezinti bine in 2010, ba chiar ai un excedent de energie.

Se poate sa te confrunti insa cu stresul si surescitarea, iar pe acest fond sa apara neplaceri ciudate si ingrijoratoare, dar temporare.

Atentie in ultimul trimestru, mai ales in septembrie 2010! Suplimentele cu magneziu si calciu iti sunt de folos.

pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:04
E clar: te insori cu irinuca.
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:06
stii tu de ce-ti faci concediile prin martie ca sa te poti insura in aprilie cum zice maruntzel
si_totusi
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:07
cu irinuca nu ma mai insor, ca a descentrat-o ursu'
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:07
Atunci pentru ce iei magneziu si calciu?
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:10
sa-mi termin vila din caribe si s-o dotez cu muuuuuuuulte beculetze
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:12
da. si acolo sa-si duca o duduie urata, buna crestina, care sa se frece cu biblia pe corp pe motiv de miros frumos. biblia sa fie invelita in piele de capra

parca asa am cetit eu
si_totusi
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:14
Lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura.
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:14
invidioasele...!
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:16
Deci nu iti place sa miroase femeia a capra?
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 22:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Germania sau muntii in Romania 36 De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49
val .. de scumpiri si taxe 40 De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40
Dupa cat timp suna baietii? 4 De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11
Prima intilnire...devine ultima 118 De la: rapsody33 25 Octombrie 2012 22:26
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? 114 De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56
Setari Cookie-uri