Subiectul meu

da' o batuta moldoveneasca cred ca ar fi buna
eladaela
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:26
Ca adevaratele valori n-au disparut inca, stiu, zambilutz. Am inca in jurul meu oameni deosebiti care le respecta si le pazesc, dar sunt dezamagita sa vad cum unii le abandoneaza din spirit de turma, pentru a se integra intr-un mediu care se schimba vazand cu ochii, dar nu in directia buna.
Chiar si aici pe forum am vazut personaje care, la inceput mi-au facut impresia unor caractere puternice, integre, dar care, incet, incet au renuntat la principii si etica pentru a se integra in trend, si au ajuns sa se scalde in vulgaritate.

O evolutie in sens invers, n-am observat inca. ...asta ca sa ramanem in tema topicului. ( care era tema? )
garbo_C
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:32
to' pi loc?
cui?
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:32
cui...pe cui se scoate
eladaela
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:34
bre, era vorba de valori, nu de calushari!
ioi, sa nu vada Anakinu ca ma composteaza
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:34
ela, fata desteapta, cine stie, cunoaste
zambila
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:35
Celleste, eu cred ca e de preferat ca oamenii aia de care zici sa fie in jurul tau, in viata reala, iar ceilalti pe aici prin virtual. Cand e invers e mai rau.
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:36
bine zis, ready!
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:37
ok, hai, v-am pupat, aici e ora 15.40 si tre' sa plec intr-un loc. incerc sa intru mai pe seara daca prind loc , ca sper sa dau si de baietii mei pe mess.
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:39
Pe cei din real ma bazez, ready.
Pe cei din virtual ii admir si ii respect... mai putin pe cei care au tinut sa se dezbrace de caracter.
garbo_C
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:39
Este foarte adevarat ca in ziua de azi spiritul de turma este foarte puternic.
Ne e rusine de ceea ce gandim ,ne temem de reactia celorlalti si nu ne mai aparam punctul de vedere?Sau de dragul de a face parte din lumea mondena unii uita de orice principiu pe care l-au avut?.
Poate ca la aceste intrebari ne poate raspunde cel care cauta subiecte sau teme pentru acest topic.

Am constatat ca toti ne plangem ca avem o tara murdara dar unii dintre noi nu se sfiesc sa-si arunce ambalajele de la tigari ciocolata sau alte chestii pe jos in plina strada.

La fel de neinteles mi se pare faptul ca desi toti ne plangem de lipsa de bun simt a celor din jur pentru foarte multi ,,multumesc,, sau ,,te rog ,, sunt expresii care te fac sa pari slab.
Si teme ar mai fi dar am sa ma limitez la atat pentru astazi.
sunset474
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:42
la unii ipocrizia ajunge la rang de virtute
eladaela
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:46
sun, da' de ce arunci tu pisica in curtea initiatorului topicului?
tema e "subiectul meu", iar titularul acelui pronume posesiv ai putea fi chiar tu! da-i bataie cu raspunsurile, daca ai gasit intrebarile
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:48
auzi sa sti ca pe tema asta sunt foarte multe de spus dar as vrea sa aud si alte pareri si sa sti ca pisica mea traieste asa ca o pastrez.
sunset474
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:52
sun, nu cred ca-i vorba de teama...ci despre cum sa traim frumos!
cam ce crezi tu ca s-ar intampla daca pe toti ne-ar da sinceritatea afara sin casa, in forum??
eu cred ca-i bine sa pastrezi o anumita distanta, sa nu crezi ca ai prieteni acolo unde nu ai...te scutesti de niste dezamagiri!

si apoi, mai bine o vorba buna, iar daca tot n-ai nimic de zic, te abti!
zambila
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:55
Eu nu cred ca ce am spus eu a putut supara pe cineva dar daca s-a intamplat asta sa sti ca pot sa-mi cer si scuze.
Asta si era ideea asa de repede sarim sa criticam si sa invinovatim pe cineva incat nici nu mai analizam ce a vrut sa spuna.
sunset474
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:59
Sa sti ca o valoare este si bunul simt care dispare pe zi ce trece,daca avea puterea sa recunoastem ca cu totii gresim lucrurile ar sta altfel.
sunset474
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:00
Sun eu nu cred ca spiritul de turma e mai puternic in ziua de azi decat altcandva. Doar mai usor de observat.
Progresul in anumite zone ne-a facut sa avem mult mai la indemana si mai multe date. Dar prelucrarea lor tine exclusiv de capacitatea noastra.Care nu poate fii inlocuita. Oricat de destepti sunt oamenii de stiinta inca nu s-a inventat un robot care sa proceseze atata informatie cata poate procesa un om...
Deci, unde nu e ....nu e.
blanca
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:02
mda....lumea virtuala....o incalcire de intrebari si raspunsuri...un loc unde iti gasesti uneori linistea setei de cunoastere sau, din pacate, afli un adevar dureros...un loc unde ti se pare ca intri ca intr-o imensa biblioteca spatioasa, randuita frumos pe categorii, cu informatiile asezate usor la vedere si ordonate....

un loc unde iti faci atat de multe iluzii ca cei cu care vorbesti nu vor vedea poate ca ai o cicatrice pe fata, ca ai ochelarii cu sticla groasa ca fundurile de sifoane, ca poate nu ai o silueta de manechin sau, poate, esti un timid in relatiile cu cei din jurul tau...

un loc aparte unde la un moment dat chiar ai impresia ca ai gasit niste prieteni...descoperi niste fiinte care, ca si tine, au o mica problema pe care o ascund...sau, pur si simplu,e nevoia de a comunica....o nevoie de a schimba o impresia, intr-o lume a unei singuratati impuse de un standard de viata si o criza economica ce impune sa stam mai mult la servici, sa facem ore suplimentare....
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:02
nici lumea asta virtuala care pentru multi ar vrea sa fie amuzament sau relaxare nu este asa.Si aici ai parte de jicniri si insulte ,chiar daca cel cu care comunici nu stie ca ai cicatrici pe fata sau ochelari cat fundul de borcan.te intrebi atunci unde ai gresit si care e problema ?
sunset474
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:07
De la: pik_nik, la data 2009-10-15 00:57:39oare pana la ce punct mai e lumea asta virtuala?
exista o limita intre binele spectaculos si raul necesar? ne ajutam de lumea asta ca sa facem realul mai frumos? renuntam la realul dezamagitor adeseori pentru clipe frumoase dar ireale?
offff....
.......nu sub nici o forma nu trebuie confundat virtualul cu "realitatea dezamagitoare".......zic eu.....e doar o forma de detasare,daca vreti....
Tabitta
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:07
sun, n-ai deranjat pe nimeni, era doar o parere la ideea ta!
ma straduiesc sa nu critic oamenii, am invatat ca nimeni nu-i perfect, asa cum, nimeni nu-i doar bun, sau rau!
zambila
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:08
De la: sunset474, la data 2009-10-15 11:00:30Sa sti ca o valoare este si bunul simt care dispare pe zi ce trece,daca avea puterea sa recunoastem ca cu totii gresim lucrurile ar sta altfel.
.........
bunul simt,exista cu adevarat aici, pe forum, dar cate "personaje" il au?
10%? cam putin ...
sophia1971
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:11
De la: pik_nik, la data 2009-10-15 01:28:34incerc sa vizualizez fatza unei femei, sa zicem, obosita dupa o zi de munca...ajunsa acasa n-o saluta nimeni. pentru ea nu-si face mancare calda. o bucatica de friptura rece, ramasa din weekend, un colt de paine...
n-o suna nimeni. pentru ca a rupt legaturile cu lumea. prea dezamagita de viata, sau jenata pentru esecurile ei...ar suna ea, insa nu mai are curaj. porneste tv-ul...stiri numai bune sa te faca sa-ti iei lumea in cap.
ce sa faca? intra in net. un mic capriciu pe care si l-a putut permite. intra in garbo, vrea sa infiripeze o discutie. nu vrea sa transmita nimanui starea ei. se arata vesela, fericita, implinita. se trezeste pix_fix, sa zicem, invidios pe bucuria ei afisata, nervos pe ale lumii probleme, si-i raspunde cu o jignire. ba mai repeta postarea, cu o duritate sporita. in sfarsit, si-a varsat si el necazul pe cineva! isi freaca fericit palmele, s-a calmat, problema lui - echipa lui de fotbal tocmai a pierdut - nu mai pare atat de grava, si pleaca linistit sa bea o bere.
de cealalta parte a conexiunii ramane un chip palid, un suflet golit de viata, de sperantze, de perspective...nu mai are nici macar lacrimi...si femeia se gandeste..."poate omul asta are necazuri mai mari decat ale mele, sarmanul om...!
......da.....mi se pare mie cunoscut.....tot scenariul asta....bietul de el.......
Tabitta
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:11
pt fata noastra, frumoasa.
blanca
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:11
o lume a unui...."trebuie sa aduc mai multi bani ca nu imi ajung"...."trebuie sa suplimentez veniturile familiei"...o lume innebunita dupa o viata mai buna, dupa un trai mai decent, dupa rechizite pentru copii pentru la scoala, dupa ultimul telefon mobil la moda, dupa ultimul mp3....

si te trezesti, la un moment dat singur....iti cauti refugiul intr-un id de messenger, intr-un site de prietenii, intr-un forum...oriunde...oriunde unde crezi ca opiniile tale pot fi ascultate....undeva unde crezi ca ai gasit un locsor unde cei care iti raspund ar putea deveni prietenii tai....

porti dialoguri civilizate...te inconjori de prieteni, de cunoscuti pana la urma, cu care te imprietenesti si mai mult in particular....faci schimb de poze, de impresii din concediu, de impresii despre un subiect sau altul...
tutankhamon
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:13
blanca, daca e pentru zambilutza, pup si eu...
garbo_C
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:13
na, ca am inceput sa ma balbai...
garbo_C
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:13
dar nici nu mi-am asumat vreo vina ma bucur ca vi cu idei si probabil ca asa vom dezvolta subiectul.cred ca aici si chiar in lumea reala in fata Cuiva toti suntem egali.nu cred ca sunt mai buna sau mai rea decat altcineva,cred ca doar ne diferentiem prin felul de a gandi sau a ne purta.
sunset474
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:13
fetele, ce m-as face fara voi??
virtual virtual, dar noi chiar existam! unii ne cunoastem mai bine, altii nu...e dreptul fiecaruia sa se afiseze sau sa ramana anonim, cum doreste!
sun, e bine sa ai cu cine schimba o vorba, o idee, cand te uiti in jur si ti se face scarba de tot ce vezi!
aici poti sa creezi ce-ti place..

contrapup fetele
zambila
Postat pe 15 Octombrie 2009 11:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e normal ca un barbat sa se intereseze de trecutul meu? 408 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50
calatoria bebelusului cu masina 4 De la: victor68 27 Iulie 2010 11:51
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? 148 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50
Help, ceva idei 33 De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49
Calatoria bebelusului cu masina? 1 De la: garbo_506297 4 August 2020 11:29
Setari Cookie-uri