hi ! sunt intr-o mare dificultate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 2 Octombrie 2009 16:24 | ||
---|---|---|
xanax.. | ||
melanie Postat pe 2 Octombrie 2009 16:37 | ||
Buna,eu te-as sfatui sa renunti la el. Nu stiu cum poate fi atat de cinic incat sa-ti spuna ca vrea sa fie q amandoua!!! Asta e nesimtire,iar daca u ai a fii de acord q asa ceva o sa realizeze ca ai o mare slabiciune pentru el si o sa profite. Eu iti sugerez sa-ti cauti pe altcineva si sa-l faci gelos,poate asa o sa realizeze ca e o ticalosie ceea ce face si o sa se intoarca la tine.....daca nu o sa se intample asta mai bine vezi-ti de viata ta in continuare....baieti sunt destui..iar u esti foarte frumoasa,nu cred ca ai sa duci lipsa de pretendenti. | ||
freakbabe Postat pe 2 Octombrie 2009 16:46 | ||
daca asa zice scufita beata, apoi asa tre sa fie. omul la betie, spune adevarul ![]() | ||
si_totusi Postat pe 2 Octombrie 2009 19:15 | ||
Daca il iubesti accepti si sa se steaga cu tine pe picioare. Ce puisorii mei. ![]() | ||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 19:17 | ||
bre tiffani, nu confunda presu` cu femeia.. dar daca tu te crezi, spor sa ai.. ![]() | ||
melanie Postat pe 2 Octombrie 2009 19:25 | ||
Hai ca tu nu prea le ai cu subtilitati de astea, nu-i asa? ![]() | ||
Tiffany Postat pe 2 Octombrie 2009 19:26 | ||
![]() ![]() | ||
melanie Postat pe 2 Octombrie 2009 20:28 | ||
breee..io nu inteleg cum e asta??? te-ai indragostit de el numai dupa doua luni de prietenie??? ioi....nu cumva confunzi dragostea cu o simpla atractie...hai sa-i spun erotica, ca sa fiu mai eleganta....??? ia gandeste-te ce te atrage atat de mult incat sa te fi indragostit de el in numai 2 luni??? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:16 | ||
tutankhamon chestia e ca eu nu il cunosc doar de 2 luni de zile...ne cunoastem de foarte multi ani.doar ca acum suntem ceva mai mult decat prieteni.intelegi?sentimentul asta e de ceva timp... ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 01:00 | ||
mai...el nu vrea sa "stea" cu amandoua! nu are cum.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 01:02 | ||
alex....sicer...era un mesaj elegant sa-ti spun sa-ti vezi de viata ta....locul lui nu e langa tine mami....cel care iti e menit va sta langa tine indiferent de atractiile din jur....probabil ca esti prea cruda acuma - ca varsta - vei mai cunoaste dezamagirea, crede-ma....dar un baiat/barbat care te insala cu inca una spune multe....si mai ales ca tu ai aflat si el nici nu se sinchiseste....spune multe mami...esti prea fina pentru el.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 01:08 | ||
scufitabeata,poi deja cred ca a realizat ca am o slabiciune pentru el...sa-l fac gelos nu cred ca e o metoda potrivita...si daca as face-o cu siguranta ca l-as pierde..si nu vreau lucrul asta...sa se intoarca la mine?nush daca ar mai fi posibil...acum ceva timp a fost cu fata asta 3 ani de zile...deci,gandeste-te...pe cine ar lasa si cu cine s-ar impaca? ![]() ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 01:11 | ||
vezi ca stii?? manca-o-ar mama de fata desteapta...next, mami..next....joaca-i pe deshte si cedeaza numai la cei care ii simti ca merita.... ![]() | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 01:13 | ||
thx,thx ![]() ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 01:19 | ||
sa-ti ajute dumnezeu sa nu te mai pacalesti.... mami, pacaleste-i tu pe ei....fii mai batzoasa, nu pisica mieunata....alinta-te doar la cine trebuie, nu la toti fraierii, intelegi???si cine e mitocan, scoate gherutzele.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 01:23 | ||
adevarate vorbe... ![]() ![]() realizez ca imi doream ceva ce era dorit si de alte femei ![]() ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 01:29 | ||
pisoi...cu amandoua nu are cum sa stea...poate doar cu una...iar cealalta... ![]() | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 01:35 | ||
amanta...stiu ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 01:53 | ||
nus tiu...intreaba-ti puterea...intreaba sufletul...nu e cu definitie cd e vb de asta... | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 01:55 | ||
mami...fi desteapta si roaga-l sa nu te mai deranjeze ca ai reluat si tu prietenia cu un fost prieten... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 01:56 | ||
da uite vezi....ti-a dat tuth o idee f buna despre ce ai putea sa faci! ![]() | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 02:01 | ||
acceptabil...merge... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 02:11 | ||
nu! nu am inteles nimic ![]() | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 02:13 | ||
mami...nu ma face sa raspund o prostie....dar cred ca stiu.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 02:14 | ||
![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 02:16 | ||
fetelee....v-am pupat....o noapte bunaa! ![]() ![]() ![]() | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 02:20 | ||
thx ![]() ![]() | ||
alexsutsa Postat pe 3 Octombrie 2009 02:23 | ||
noapte buna gagici.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 02:33 | ||
Ce ai putea avea? 3 sani? 2 chestii? ![]() | ||
Tiffany Postat pe 3 Octombrie 2009 07:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim? | 563 | De la: Loreta 19 Octombrie 2010 16:31 |
Femeia atragatoare | 16 | De la: quasaria 5 Septembrie 2009 19:09 |
Cum poti iubi din nou?Ca prima data? | 106 | De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:24 |
un sfat va rog | 96 | De la: anakin 15 Octombrie 2009 16:31 |
care este opinia voastra despre barbatii romani? | 75 | De la: charmelen 27 Martie 2017 18:57 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?